Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

witam cieplutko

Polecane posty

Gość totutotam
i naprawdę mi jej brakuję w "wielkim miescie"...

A wiesz jakie te śliwki w zakochanym kompocie sa smaczne;) mniam...mniam...;) Sygryda no to nie pozostaje Ci nic innego jak pogodzić się z tym faktem i przeczekać:)

kremówka, to jeszcze nie wpadłaś jak ta śliweczka?? wsszystko przed Tobą :) 🌼 żeganm Was miłe Panie odezwę się jutro kremówka🌼 valkiria🌼 sygryda🌼 totutotam🌼 🖐️

...kremówka...-----> ja nawet nic nie miałam do gadania:o postanowili wykorzystać urlopy i mi dotrzymać towarzystwa:( a w efekcie nie wiem w co ręcę włozyć;) juhyeter------> szczególnie rodzinnie odbiera to mój kot, który jest notorycznie ganiany przez dwoje małych diabląt:D

🖐️ Dżem dobry :) Słonecznego poranka, ciepłego popoludnia i gorącego wieczoru:) 🌻 🌻 🌻 🖐️ Aaaaa! I kawa z rana dla wszystkich :) \\_/> 🌻

ja już nie mogę:( ledwo żyję:) bardzo lubię się ruszać, ale bez przesady :D:D:D

Listku, nie wiem o co chodzi , ale przypuszczam ,że od jutra przez kilka dni tez tak będę mieć ;-) zaczynam aerobic=> moje stetryciałe kości> miejcie się na baczności. :-D

ahoj Sygryda:) lenię się z konieczności, bo nie mam sie do kogo przytulić:( A czymże to zajęta jest córa wikingów? :)

Val-----> godzine temu planowałam zając się mordowaniem kochanych gości, teraz powoli mi mija, jak nie wejdą mi w łapy ( czyt. nie wtarabanią się do sypialni) to może noc przezyją:D na pewno nie chcesz ich coby się do nich poprzytulać? nawet im przejazd zafunduję do Ciebie (wyjdzie mi taniej:D )

Val-----> oferuję Ci: dwie upierdliwe wszędobylskie baby które bardzo interesują cudze ciuchy, cudze kosmetyki a jedna mi dziś gacie zarąbała z suszenia - wykluczam pomyłkę:) dwu wszystkożernych facetów - maniaków gier z których jeden robi zakusy na mojego laptopa dwoje wszędobylskich diabląt dręczących i mnie i kota oraz maniacko tłukących rózne rzeczy. Ostrzegłam, a teraz zanim zdążysz się wycofać pakuję i wysyłam, dawaj namiary:D

A podobno od przybytku głowa nie boli:P Wyślij ich na Roztocze. Jak trafią to dobrze a jak nie to obie będziemy mieć ich z bańki:P

tu też pozbywacie się bliźnich;) bliżej do American Psycho- stoisz przed lustrem i napinasz dumnie mieśnie:O?

witajcie Ludzie :D:D:D jestem zawalona robotą, ale co tam, zawsze znajdę chwilę na kafe :) z chęcią poszłabym sobie spać, ale muszę jechać po brata do Katowic, bo sobie balują z dziewczyną:D