Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja na wesolo

STOLICAWarszawa czy Krakow ?

Polecane posty

Gość jaja na wesolo

podaj argumenty ZA ;) 1.Do Krakowa przyjezdza rocznie wiecej turystow :) Kto dalej??

Niech sobie Krakow zostanie turystycznym, zabytkowym miastem, a Warszawa stolica. Jest bardziej \"w srodku\". :)

Gość jaja na wesolo
ale jest tez w naszej stolicy mniej do zwiedzania, nie ma takiej duszy jak Krakow i patrzac na palac kultury wciaz sa wspomnienia z minionej epoki :o Smutna - Krakow to najpiekniejsze miasto w Polsce na studiowanie :)

\"...nie przenoscie nam stolicy do Krakowa...\" ;) Jestem za! NIech zostanie Warszawa. Bo jakby to nie byla stolica to w sumie nic by tam nie bylo ;)

O NIE NIE NIE!!!!!!! tylko nie to siedlisko matołów w Moim Krakowie!Nigdy w życiu!!! Spróbujcie sobie wpisać kretyn, albo idiota, w google, zobaczycie, co sie stanie:classic_cool: Nie chce tego robactwa w Krakowie...

Gość plumplumplum
Oj stolica w Krakowie, niech ja mam święty spokój w Warszawce :)

Gość jaja na wesolo
"Jedzie pociag z daleka, na nikogo nie czeka, konduktorze laskawy,byle nie do Warszawy " :P

Gość jaja na wesolo
i dworzec centralny....... ;)

Gość jaja na wesolo
wiecie co laczy Warszawe z Krakowem????? odp.= Wisla :P Gdyby stolica byla w Kraku, Polska zyskalaby na wizerunku, tak uwazam :)

dworzec w krakowie juz nie jest brzydki. 28 września otwierają tam galerie handlową, dużą, a\'la Galeria Kazimierz...a dworzec nowy juz jest otwarty:) Dawno chyba u nas nie byłaś, przyjedź koniecznie:)

a Polska zyskałaby na wizerunku, gdyby prezydentem nie był Kaczyński, a pierwszą damą-jego...hmmm...niezbyt urodziwa, żoneczka:P

Gość argument
Kraków....dawna stolica Polaków ;) Wawa..tak dobrze nie czuję się nawet w Krakowie :) 2 najładniejsze miasta Polski....przy czym skłaniam się ku Wawie ;), sentyment maleńki hehehe:P

Gość wole Wrocław od Wawy
zdecydowanie

a ja jestem z Krakowa...i studiuje w Krakowie...jeśli to Cie pocieszy, Manganianie:classic_cool:

Gość jaja na wesolo
Breslau tez mi sie podoba ;) jednak zadne miasto w Polsce nie ma takiej DUSZY jak Krakow :)

Gość argument
ludzie...czytajcie ze zrozumieniem, no chyba ze nie potraficie;).......jak brzmi pytanie??????? hm???????

też mi problem:classic_cool: A dlaczego nie studiujesz w Krakowie, manganianie?

Gość argument
manganian VII potasu heh......... zle sie wyrazielm moze odrobine zbyt agresywnie ( a to akurat nie bylo moja intencja) nie rozmywajmy tematu, bawmy sie nim:) pozdro🖐️

Gość znajaca zycie
moim argumentem za obecna stolica jest to, zeby ten caly kabaret zostal jednak na Wiejskiej :P nazwa adekwatna :)

ale jak jjuz podałam swój punkt widzenia, to o czym mam teraz pisać? Zaznaczam, że temat mi sie podoba, i nie chce stąd spadać:D

Gość trumtururum
powtórzę: "nie przenoście nam stolicy do Krakowa..." 🖐️