jabłko 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 mam malutkie pytanko biorąc tabletki antykoncepcyjne ,zawsze dodstanie sie okres w terminie one regulują wszytsko tak powiedzial mi ginekolog... ale czy ze stresu i tak moze sie spoznic okres?? chocicaz tabletki regulują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 odpiszcie no:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natte 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 w sumie to trudne pytanie.. Tak szczerze mówiąc to nie mam pojecia czy tak może być :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariactwo24 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 No moim zdaniem moze. One pomagaja uporzadkowac sobie cykl, u kobiety, ktora nieregularnie miesiaczkuje bo taka jej natura. Inne czynniki takie wlasnie jak stres wplywaja caly czas na cykl kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natte 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 No tak, tylko cykl na tabletkach nie jest prawdziwym cyklem kobiety, tak jak okres w czasie brania tabletek nie jest miesiączką tylko krwawieniem z odstwaienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara panna z kotem 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 Przy tabletkach nie ma normalnego cyklu, a to krwawienie nie jest miesiączką, tylko krwawieniem z odstawienia. Ale zdarza się, że ono w ogóle nie występuje w przerwie, więc myślę, że nie masz się powodu martwić. Dopiero jeśli kolejne nie wystąpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaasnee Napisano Wrzesień 16, 2006 że się może spóźnić. Było ok, ale jak doszło do pisania i obrony pracy na uczelni to z przemęczenia i stresu nie dość, że mi się spóźnił to jeszcze był skąpy. Nie martw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 dziękuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach