Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość seniorita222
nio jeszcze nie ale wkrótce będę spać...;)

Gość -Peter-
Wiecie co miłe PANIE, muszę iść spać, jutro o szóstej pobudka, bo jadę do warszawy służbowo. Odezwę się jutro, bo widzę, że fajne jesteście. Normalne, miłe i kulturalne.

Gość kobieta też po 40-tce
Peter, jak na kobiety przystało. ;) Miłych snów. Dobranoc. :)

Gość -Peter-
Bo jestem stary i jestem łysy i.............. E tam. Jutro.

Seniorito, ja też jeszcze tylko chwilę pobędę. Łóżko już i na mnie czeka. ;)

Peter, stary to jest KOŃ! Nigdy tak nie pisz! Ale o tym porozmawiamy jutro. ;) :D

Dzień dobry. :) Wezmę dzisiaj na siebie ten ciężar ;) i dźwignę topik do górrrryyyyy! :D

Gość Viola 1966
A ja chętnie Ci pomogę, ciężar rozłożony na dwie osoby jest lżejszy. :D:D:D:D Witaj słoneczko, Kobietko witaj!

Gość Viola 1966
Zaraz poczytam co się wczoraj działo.

Gość Viola 1966
Skołowana Internautko.....................😭...........................Wiesz dlaczego.

Violu witaj :D Dziekuję za zdjęcie ze mnie części tego ciężaru. ;) Nie mogłam odezwać się do Ciebie wcześniej, ponieważ moje dziecię, mówiąc delikatnie, ;) mnie sprzed komputera wysiudało. :D Teraz też skorzystałam z okazji i mogłam zajrzeć tu na chwilę, bo ... zgłodniało. :D Więc jak zniknę niespodziewanie to znaczy, że już swój wilczy apetyt zaspokoiło i matkę ... do kuchni posprzatać zagoniło. :classic_cool: Widzę, że już poczytałaś ;) oj, działo się trochę, działo! :D

Gość Viola 1966
Kobietko, widzę, żeś taka Matka Polka, istne cudo nad cudami, tak jak ja nieboga. :D:D:D:D w góre serca Matki Polki - my juz takie dinozaury. Coś się działo? Ktoś o mnie mówił?

Witaqjcie! Gotowi do dyskusji ?;-) Może dzisiaj panowie rozwiną swoje skrzydła! Stali bywalcy , może zabezpieczycie swoje nicki hasłami/ w preferencjach/ i nie będzie problemu z identyfikacją:-) Violu, jesli czujesz się urażona to jeszcze raz przepraszam. Nasz udział na tym topiku bierzemy z przymruzeniem oka, czyż nie?;-) Do tego gorąco zachęcam. Wrocę tu troche później. Pozdrawiam:-)

Gość Noah..
czesc dziewczyny :) ... dinozaury ??????????? czy jest coś czego nie doczytalem :D

Gość Viola 1966
Skołowana, życie daruję, a głowę Twoja zetnę później :D;). Witaj rozkoszna Skołowana istotko. Buźka mój drogi Noah 😘😘 Dinozaury - tak dinozaury, matki, żony, kobiety, które dla swych rodzin wiele poświęcą. Czy wśród najmłodszego pokolenia młodych żon jest tyle zaangażowania? :)

Gość Noah..
całuski Viola 😘😘😘😘😘😘 coś mi net siada :(

Gość Viola 1966
Ja też mam dzisiaj wielkie problemy. Może za dużo nas? :(

Gość Noah..
to wywalmy połowe i bedzie luzik :D

Gość Viola 1966
Noah, czyżby całkiem siadł Ci net? Jesli tak to zaraz pogłaszczę monitorek, cmokne go ustkami i naprawione.:D:D:D:D

Gość Viola 1966
Jeśli wywalimy połowe to zostanie nasza piąteczka: TY, KOBIETA, SKOŁOWANA, OPOLANKA no i JA. Jestem Za a nawet przeciw!!!!!!!!!!!!!!

hej, hej! mili bywalcy tego topiku - ogladacie tv czy czytacie inne tematy;-) jak to jest z Wami gdy poznajecie kogoś z netu? testujecie podswiadomie kazde jego/jej słowo, porównujecie jego /jej wypowiedzi ze znanym nie dając się zbyt szybko chwycić na haczyk? nie mozecie doczekac chwili otrzymania fotki? a może płyniecie na fali tej nowej znajomości i nie robicie podchodów? atakujecie, czy tez dajecie awansem kredyt zaufania internautom?

Violu, Matka Polka, nie inaczej. :D Taka już nasza rola ... dola. ;) Internautko, Noah witam Was. :) I oczywiście Wszystkich czytających w ukryciu. ;) Violu, nikogo nie wywalajmy ;) bo całkiem nieśmiałych Panów już odstraszymy. Jeszcze na harpie wyjdziemy ;) ... a przecież my łagodne istoty. :) Miał tu się dzisiaj jeden Pan pojawić, ale chyba znowu zabrakło mu śmiałości. ;)

Gość Noah..
nie myslałem o nikim z tego topiku :) tylko z kaffe

Gość Noah..
Viola 1966>>> gdzie jesteś :O ??????????

Internautko, po moich niezbyt licznych znajomościach, mogę powiedzieć, że jest to płynięcie na fali. :) Nie zdarzyło mi się, abym od początku rozmowy analizowała każde słowo. Zazwyczaj były to bardzo luźne rozmowy, często żartobliwe. Natomiast gdy znajomość internetowa się wydłużała i powstawało dążenie do spotkania, wtedy już potrzebowałam więcej informacji o tej osobie i już analizowałam słowa. Co do zdjęcia. No cóż, każdy z nas jest ciekawy jak wygląda osoba po drugiej stronie kabelka. :D Kiedy już zawiąże sie nić zaufania, wówczas można i zdjęciami się wymienić. :)

Noah, wiem. ;) Mam nadzieję, że żart w mojej wypowiedzi też zauwazyłeś. :)

Gość Noah..
a jasne ze zauwazyłem :) a najbardzie mnie zachwyciłaś okresleniem harpie hihihi dobre :D

Noah ;) :D