Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

witaj Rysiu jakos nie mialam nastroju...:( wolę bez nicka...hmmm, juz nie popełnię błędow oceny, ktorą przysłaniały mi miłe słówka zakochanego pana duzo musi sie stać/emocjonalnie i zdrowo- rozsądkowo/ zeby mnie dopadła strzała amora

Gość rysiek421
Chyba zejdę i wreszcie włączę piec co. bo zamarzam:)

Gość rysiek421
Skołowana nie bój się strzał strzały sie ,,wygły '' i prosto nie lecą:)

Gość kobieta też po 40-tce
Internautko :) Ja się dopiero obudziłam. :D

Gość Violcia 1966
No nareszcie włączyli mi ten piekielny prąd! W XXI wieku żyć bez pradu nioe da rady! Nomad - bardzo podoba mi się ten BLASK DUSZY i za to daje 😘.Popisz jutro. Please :D:D:D Vivian - masz rację, kiedy nie było prądu, blask swiecy i ciepełko z kominka spowodowało me marzenia senne. Mh................. jakie one były piekne...............Całuski 😘 Skołowana - cóżeś Ty robiła , jak Ciebie nie było? ;) Ach, mówiłaś ...... nastrój. Przytulam wiec do serduszka i razem z Tobą pomilczę .....sentymentalnie :(. Ślę buziaczki i 🌻🌻 Rysiu - potańczysz kiedys ze mną tak jak Maxim w sobotnie wieczory? Proszę bardzo, bardzo, bardzo ..... Włącz ten piec do licha, bo cały sie trzęsiesz z zimna ;) 😘 Witam ,,Wolę bez nicka",,,Chciałabym chciała", ,,Aborygenin" - w naszym świecie zabaw, dyskusji, sprzeczek i marzeń. Dla Was na dobry poczatek 😘😘😘🌻🌻

Tak, Violi lekarstwo, ciepłe łóżko i dużo snu, uczyniły cuda. :D Nawet w mała czarną mogłam się juz odziać. :classic_cool:

KOooooooooobietko 43 - jużeś czarna i śliczna i.......................ZDROWA! 😘😘 Jeju jak się cieszę!!!!!!!!! Hip hip hura!

Violu, ❤️ już chyba czas się i mnie było zaczernić. ;) A moje samopoczucie już dużo lepsze jak wczoraj. Teraz już z górki będzie. :D

Mamy tylko do wyboru - pomarańcz i czerń. Może kiedyś zmodyfikuja i kafe i większą paletę barw dadzą nam do dyspozycji.;)

Violu, zima zbliża się nieuchronnie, już się trzęsę na samą myśl o niej, a niby zimowym znakiem jestem. :D

Ale u nas zrobiłoby sie kolorowo i tak po babsku -przytulnie. Zima sama w sobie jest urocza, ale póki mogę pomarudzic, to chcę jeszcze pięknej, cieplej złotej jesieni.