Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Internautko, byłoby sukcesem, gdyby Twoja prośba została uwzględniona. Więc zielony sobie podarujemy. Niebieski jest tez ładny. :)

Dziewczyny ,kochane, muszę jednak Was opuścic i zabrać sie za tę piekielna pracę - prasowanie. To moja zmora najgorsza. Opuszczając Was ślę całuski w noski jak Eskimoski 😘😘😘. Do jutra!:D

Internautko, ja jeszcze troche posiedzę, wyspana jestem, więc muszę trochę się zmeczyć, aby ponownie zasnąć. ;)

Ja też się dopisałam Internautko. :) Wiesz, myslę, że nie ma co tak bardzo poważnie podchodzić do ewentualnej znajomości. Właśnie dlatego, aby uniknąć rozczarowania, niepotrzebnego stresu. Natomiast wiem, że nie zawsze jest to możliwe. Ja sobie jednak poradziłam z emocjami i na spotkanie szłam tak, jak chciałam, aby to wypadło - na kawę z dobrym znajomym. :)

Właśnie, tylko net, ale czasami to mi nie wystarcza. Jednak od pisanych wolę jednak realne rozmowy, widząć rozmówcę. Takie rozmowy o wszystkim i niczym. :)

Tak, zauważyłam, tylko sobie już nic z tego nie robię. Początkowo, po rozstaniu się z mężem bardzo źle się czułam, ale już jest lepiej. :)

kobieto, miło się gaworzy ale juz plecki mnie bolą od siedzenia przy kompie oddalam jeszcze kolejny glos w temacie kolorku i idę rozprostowac plecki w zimnym/niestey/lóżeczku do miłego jutra Kobieto:D:D:D