Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

ja.... nie wiem czy Ty potrafisz wyczuć subtelna różnicę pomiędzy ironią,a prawdą... jak widac nie masz za grosz poczucia humoru... Ale wybaczam Ci... :) Najwyraźniej jeszcze nie dojrzałeś..:D

i jeszcze jedno..... ja... to , ze jesteś facetem nic nie znaczy... nie umiesz odczytywac kobiet, a to świadczy o tym, ze ... nie jesteś 100% mężczyzną... Pozdrawiam :)

Gość ja......
Wartośći powiadasz, głaskanie siebie po główce i wystawianie sobie nieskazitelnego świadectwa swych cnót? Wybacz - jesteś Atlantis - bardzo niedojrzała. Nie ja , a Ty.

Gość ja......
A co ma 100% ?

Gość ja......
Przeczytałem twoja stopkę i doszedłem do wniosku, że musiałaś mieć do czynienia tylko z lalusiowatymi facetami, którymi rządziłaś.

Nadal nic nie rozumiesz kolego... :) To był żart... autoironia... skołowana jakoś zrozumiała, a Ty? Brakuje Ci inteligencji? Najwyraźniej masz zły dzień i na siłę chcesz się przyczepić... A czepiaj się ile wlezie, ale własnej skóry... ideał się znalazł..:) A jakie Ty masz wartości? Może powiesz coś ciekawego zamiast wysysac z palca jakieś bzdury? Nie musisz mnie tolerować, nie czytaj moich postów ... I nie psuj nastroju trollu..:)

Gość ja......
Skołowana - nadal polujesz?

Gość ja......
Znikam więc w otchłan piekielnych czeluści......... Poszukam w sobie wartości nadrzędnych a nie takich płytkich jak twoje.

Tak, tak.. oceniaj ludzi po poście i stopce... nie bądź maluczki... :) Chcesz się dowartościować moimi postami? Nie uda Ci się... :P Najwyraźniej masz złe doświadczenia z paniami...:) Stąd te ataki... :) Oj,,, biedny chłopiec... Piotruś Pan... :) [głaskanie po główce] Ale cieszę się, ze piszesz... :)

Gość ja......
czyżbyś łagodniała?

Gość ja......
stawała się lepsza, kobieca?

Gość ja......
faceci nie lubią hardych kobiet, ty na taką zołzę wyglądasz- sory, że to mówię

......uff - znowu to samo.............. Dlaczego w ludziach tyle agresji i złości? Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😘🌻. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Może to pozwoli spojrzeć na świat przez różowe okularki, bo uśmiechów nigdy za dużo.

Skołowana :D Na szczeście nigdzie dzisiaj nie musze wychodzić, więc nie wiem jaka pogoda na dworze. Mam tyle zaległości w gospodarstwie, wszędzie pełno papierzysk - bo jestem taka w tym wzgledzie TWÓRCZA ;). Ale jak sie z tym uporam tylko odkurzanko i po robocie. No i jeszcze jakies smaczniutkie ciasto musze upiec, aby móc nim kusic naszych miłych panów w zwiazku z wyjazdem na wysepkę. :):):) Dzis myślałam o ............................... szarlotce z bita śmietaną. Co Ty na to? Panowie sie skuszą?

Skołowa - tiramisu, błagam tiramisu.....:D:D:D , ja uwielbiam ciasta i deserki z dodatkiem alkoholu- biegne wyciagnąc wygodne traperki.

Gość indiana69
witam wszystkich wyjątek dla niejakiego "ja". Szkoda bracie, że nie było mnie wcześniej, bo bym ci coś wytłumaczył... Jeżeli taki szczery goś z ciebie, to nie zasługujesz na mój szacunek. Mam nadzieję, że inni będą ignorowali twoje wpisy. Ja na pewno tak

Gość ja......
Indiana

Gość ja......
Skołowana - what?

Gość indiana69
[cześć} skołowana ... najpierw napisz, dlaczego mój nick jest innego koloru niż innych i co zrobić, żeby się "zintegrować":)