Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość windą w górę
up up up

Gość prawy do lewego
po co wołasz i tak nikt nie słyszy

Gość rysiek 421
Kto ma ochotę na wieczorne tańce ???????????

Gość lubie was
kocham tańczyć walca witajcie panie i panowie

Gość lubie was
z badań opublikowanych w „Psychology Today” wynika, że MĘŻCZYŹNI są bardziej skłonni do... poświęceń przymykania oczu na wady partnera, dla dobra związku odestek osób, które wybaczyłyby swojemu partnerowi kłamstwa na temat liczby partnerów seksualnych M: 59% K: 50% pocałowanie kogoś innego M: 54% K: 37% cyberseks z kimś innym M: 47% K: 24% uprawianie seksu z kimś innym M: 20% K: 12% a jak wy odpowiedzielibyście na tę ankietę? :)

Gość rysiek 421
Ciekawa ankieta, nie zabieram głosu w tej delikatnej materi.Nigdy chyba bym się nie pokusił na szczerą odpowiedź.:):Zawsze bym zmyslał i fantazjował:):0>kobiety lubią kłamstwa słuchac ,,,,,,,,, tylko muszą byc oprawione jak diamenti każdę kłamstwo jest wybaczane jak jest podane jak brylant

Gość czaem czytam
oj Rysiu nie tylko kobiety lubią pięknie oprawione kłamstwa, czasem wszyscy chcą w nie wierzyć ale po co się tak męczyć?

Gość lubie was
aborygenin... czy masz szansę "polubić" kiedykolwiek kobietę? 100% to najwyższy pułap. Właściwie nie dajesz nam szansy? :) rysiek... wyobraźnia to taka pożądana cecha u mężczyzny :D Lubię nosić brylanty... jednak tak wyrafinowanych kłamstw...? Wolę gdy boli.

hihihih kogos zabolalo moje 100 % ...tak sie domyslalem ze ktos je zauwazy .....ale poiwem tyle ze wlasnie w zwiazku chodzi o wyznawanie prawdy ...wtedy czlowiek rozumie druga strone ......jesli ktos klamie i nie jest szczery.....nie ma sensu wiazac sie z taka osoba ....bo wiecie...klamstwo klamstwem jest poganiane .....i po pewnym czasie robie sie to chore.....codzi mi o taki uklad.....a owijanie ...i cedzenie ze ktos jest al;dny cudowny piekny slodki ....i takie tam dyrdymaly ...fakrt moga jakies siusiumajtce zwrocic w glowie ...osoba dojrala wezmie na to pewien dystans ...Moja switej pamieci Babcia mowia ....co z tego ze worek piekny ..jak pusty .........reszte mozecie sie domyslic....o co dokladnie mi chodzilo ...... pozdrowienia i buziaczki 👄 👄 👄

......pełne uznanie dla Abbiego za mądre słowa......... w związku chodzi o szczerość i zaufanie, miłość prawdziwą a nie krętactwo i zdrady...... Pozdrawiam 😘😘😘

Gość rysiek 421
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, tak jak kłamstwo sprawia wszystkim radosc to czemu ,by nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ]

Gość rysiek 421
Ile to razy sie kłamie mówiąc jesteś wspaniała:):):,tylko TYYYYYYYYYYYY

........Rysiu, nie bierz złych przykładów........ kłamstwo to kłamstwo.....bez dwóch zdań.......

Gość lubie was
masz rację rysiek kiedyś poprosiłam mężczyznę: zadaj mi ból... skrzywdź mnie... wykorzystaj... skłam, że kochasz Violu słodka :) zależy co kto lubi i jak to lubi

Gość lubie was
dobranoc wszystkim... i... przepraszam za szcerość

witajcie:) Buszując w sieci znalazłam bardzo prawdziwą odpowiedź dotyczącą jedności w związku... Czy prawdziwa miłość to jedność? Pisałaś Violu o pragnieniu milości prawdziwej... jedność jest jej aspektem ale czy dobrze ją rozumiemy? o to wyszukany cytat: \"W kazdym kraju, religii, w kazdym z nas inne definicje, zmieniające się w zaleznosci od nastroju, pogody, doswiadczen. Kazdy sam musi sobie odpowiedziec na pytania: Co dla mnie oznacza Milosc? Czy to jednosc, a jezeli tak to czym jest jednosc? A przede wszystkim czego oczekujemy od drugiej tzw. połówki? Czy w ogole chcę tej drugiej osoby czy tylko mojego wyobrazenia o niej? Ile jestem w stanie poswiecic dla kogos? Jednosc na pewno w zblizeniu (jesli mowa o milosci mezczyzny i kobiety) Jednomyslnosc w kwestii celow. Zadajac pytania znajdziesz tylko kolejne pytania, moze podpowiedzi, ale odpowiedzi wlasciwej i tak nie, bo Twoja Milosc jest w Tobie i jest inna od kazdej, o ktorą zapytasz. Chyba... to, co jest niepodwazalne, to JEDNOSC w różności. Ta jest niezmienna :) Daje mozliwosc poznawania drugiego czlowieka, odkrywania, zachwytu, rozczarowan, przebaczania, proby zrozumienia, zaufania, pokonania lęków, obaw, zaufania, wiary, podziwiania, podniecenia, pokochania :)\" pozdrawiam:)

Skołowana.........ja tak właśnie kocham..........❤️❤️.........pomimo , dlatego , że jest i że pojawił sie w mym życiu........chociaz juz teraz nie stanowimy jedności.........On wybrał wolność................🌻 Całuski dla Ciebie 😘 Dla ...Lubie was\" 😘 Dla Abbiego i Rysia.....😘

Gość podnoszenie topiku
up up

Violu, to dobrze, ze wiry zycia nie spowodowały u ciebie wypaleń ja nie dowierzam, ze stac mnie byłoby jeszcze na taki żar, na oddanie się w pełni... bardzo trudno jest znaleźć kogos na swoją miarę, a przede wszystkim kogos w sobie rozkochać..na to trzeba i miejsca i okolicznosci, bo gdzie moze nas dotknąć strzała amora? aby kogos pokochac musimy tego kogos poznać, a to wymaga sporo wysiłku i chęci z obu stron zdarza sie, ze ludzie bedący kiedys razem wracają do siebie - taka okolicznosc jest dla mnie bardziej zrozumiała w sensie trwałości uczuć ale tak się zdarza nieczęsto... chyba zacznę bywać....:D pan do dyskusji, pan do wieczorów przy lampce wina, pan do bywania tu i ówdzie.... kochanek, nawet młodszy nie zapełnia pewnej pustki emocjonalnej, która zaczyna dokuczac a jak jest z Wami, dojrzałe kaferowiczki?

Gość rysiek 421
A ja,doswiadczyłem kilka razy ,kłamstw które :):):) echhhhhhhhh .nie płakałem przez nie bo wiedziałem ,ze to sa kłamstwa:):)

EEEE mlodszy .....nie czasem jest na poziomie ...ja tak to rozumiem ......INTELEKTALNYM !!!!!......a ze jestesmy sami ....no coz ...czasami mamy inne potrzeby ....innaczej odbieramy samych siebie ......dlatego tak jest ....... A zar kiedtys przyjdze ...nie juz .... to za jakis czas......tylko musi to byc ten zar prawdziwy......nie tam takie tylko ...no rozumiecie ...szybki numerek i wszystko ......