Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

I zaczynam dzień ,,,,,,,,,,,,,,dobry wszystkim:):),Córka dostaje dzisiaj klucze do swojego nowego mieszkania :):).

witajcie:) Rysio, córcia nie chce mieszkac z tatusiem w domku? a jesli osobno , to i wnuki się niebawem posypią:) u mnie w kamienicy dwoch dziadkow calkiem oszalało na punkcie wnuczek od rana do nocy szczebioczą, biegają i wydaja się taaacy malutcy jak ich małe księżniczki!

Skołowana, witaj 😘. Jeśli wypowiesz te słowa staną się one samosrawdzalną przepowiednią.......thu thu......tak być nie może. Wszyscy jesteśmy ludźmi pracującymi, bardzo zabieganymi, więc mamy mniej czasu na wpisy, ale nie oznacza to, że nie chcemy tu pisywać. Pozdrowienia dla wszystkich piszących😘

bum ci ri bum ci ......Witam Szanowne Panie ......Racja ..Tyz racja....my pracujemy ,a siem nie obijamy no .....

No tak,świece nastrój, langusta na stole , muzyka w oddali, trzaskające skry w kominku.Danusia wpatrzona w oczy realnego gościa:):):>.Och , co do wnuków to mi bardzo jeszcze daleko, bo ma jeszcze 3,5 roczku zakuwania róznych ekonomicznych niejasności:):).To była odległosć czasowa ale jest jeszcze doległość wektorowa :0 z punktu L. do punktu W. nad Odrą jest 80 kymysów, a teraz w epoce takiej wielkiej elektronicznej pajęczyny,włączę neta i kamerki i juz widzę co się dzieje u córeczki:): i nie lubię płaczących dzieci.

Mam wolne popołudnie i nie wiem co z nim mam zrobic ,to tak jak murzyn który zrzucił pęta niewoli:):).Nadmiar wolnego czasu jest męczący:):).

Witajcie 😘😘 Czy czujecie wiosnę? 🌻🌻 .....bo ja czuję.......w kościach......:D:D:D:D:D Rysiu, to wręcz nieprawdopodobne......masz wolne popołudnie.........Musisz zatem odpoczywać i się relaksować.....może miła rozmowa z kimś sympatycznym........może ciekawa książka lub film............... Jest tyle możliwości.........Znajdziesz napewno coś co Cię uszczęśliwi....;)

witajcie:) odbyłam niedawno dłuuugi spacerek i tez poczułam wiosnę:D przyroda robi swoje, a jak się mają do tego nasze zmysły? stajemy osłupiali bo nas przytyka czy tez pobudza? :D Violu, juz nie będę przepowiadać niczego co dot. tego topiku!:) Rysiu, wciąż nie wiem czemu pytałeś o \"Ekspress\"

Od przepowiadania ....sa albo wrózki ...albo czarowniczki hahhhahhahah Wiosna idzie radosna ...ptaszki cwierkaja ......sloneczko zaczyna swiecic...cieplutko .......wreszcie bede mogl sobie wypady zrobic .........

WIADOMO !!!!!!!!!..HAHAHAH miski zasze sa ospale na wiosne ...dopiero sie budze hihihihih

Ja się deszczu nie boję........w końcu jestem rybką..................najwyżej odpłynę gdzieś ....... hi hi hi ha........ ja mam robic porządki.......... o niech tam!.......nniech same sie robią..........żartuję........czas zacząć......potem trzeba będzie zająć się ogródkiem🌻 Dla wszystkim gorące 😘😘

smaczki, to brzmi dosyć tajemniczo i ....... no to dawaj te produkty ...ja Ci ugotuję............uwielbiam to robić..............a co tam, bigos sam sie gotuje........

Skołowana a moz e tak zaprosiłabys mnie na Beeeges,pamietaj nie bedziesz rozliczana z tego ile kapusty kupilas tylko z tego ilu ludzi nakarmiłas tym wspaniałym bege gessem:):0.Ekspres był o chłopaku który chce urzędowo odebrac sobie zycie:(.Bez obaw bigosu nie jem u kogos 9 bo nie wiem z czego jest) a w domu też nie jem bo wiem z czego jest i paradoks:):):>Ide spac bo wypiułem 5 tyskich:):) kolorowych wszystki,