Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Ja dostrzeglem dopiero teraz .....machanie latareczka hahaahahh z czeronym punkcikiem hihihih

Gość arturo gatitii
wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :classic_cool:

Arturo Agatti Masz rację........................Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!!!!! Rysiu 😘

gorąco wszystkich pozdrawiam 😘😘😘. a ja zajadam teraz truskaweczki i myślę już o wiośnie..........w ogródkach zakwitają pierwsze krokusy i przebiśniegi.........wiosna juz musi do nas zawitać......🌻🌻

witajcie:) jak juz kiedys Wam wspomniałam , czytam o uzależnieniach w necie dziennikarka i psycholog , sami będący kiedys często w sieci, wniknęli w mechanizm zachowań potrzeba kontaktów z innym ludźmi jest powszechna, to oczywiste:) tutaj mozemy wejść kiedy mamy chęć, gdy ciągnie nas do rozmów, gdy czujemy pustkę albo po prostu \"bo tak nam się chce\" na naszym topiku doszło do tego , ze rozmijamy sie jakby celowo... bo po co się \"pokazywać\", gdy brak rozmowy? po co się bardziej \"nazywac\" niz tak jak tu wymagane? no właśnie, i tak to co miało stanowić paczkę ludzi chcących rozmawiać, po prostu się rozmyło. przywiązywać się możemy przeciez w realu, ale czy na pewno to nam sie udaje? mimo wszystko, cos o sobie jednak wiemy, jestesmy bardzo różni , a chcemy tu wpisac choćby jedno zdanie :) to zawsze nić kontaktu:), która może trwać i trwać...:) kilkoro z Was przeszło na gadulcowe rozmowy i fajnie:) czatusie tez wybierając rozmowę, czyli zdanie po zdaniu, co w szukaniu kontaktu jest barwniejsze. a, tak przy okazji, na ile jestescie uzależnieni od sieci w skali od 1 do 10?:) pozdrawiam wszystkich Facetów na poziomie i Panie oczywiście również

jestem strasznie uzalezniony od netu .....tak na poziomie -1 ahhaahah akurat bez tego potrafie spokojnie zyc !!!!! pozdrawaim wszytskich

Skołowana.......witaj😘🌻....................nie ocenaiaj nas tak krytycznie.........pliss.......:D.......może to własnie chęć wyswobodzenia sie ze szpon netu jest własnie powodem, dla którego coraz mniej przebywamy w sieci....................... moje zaangażowanie wynosi 2 w skali 1-10. Wynik tak wysoki, bo mam teraz dużo wolnego czasu. Pozdrawiam wszystkich.

:) kiedys byłam stałą bywalczynią rozmów na czaterii /interii/ w małych pokojach tematycznych znajowałam najlepszych rozmówców mam z niektórymi kontakt do dzisiaj, mimo różnicy wieku!:D

Skołowana...wspaniale.......jestes bardzo interesujaca kobietą, więc nie dziwota..................:D

Teraz z reguły młodziez wiecej czasu przebywa w necie................:(...ku niezadowoleniu rodziców i nauczycieli..........Rozmawia się z nimi owszem płynniej.......ja jednak pozostane przy rozmowach z rówiesnikami :), są dla mnie po prostu osobami interesującymi.

:) młodziez jest bardziej naturalna, prostolinijna , mówi wprost! nie ma za sobą wieloletnich zmagań \"kryzysowych\", ma mniej kompleksów i to jest fajne:) nie jest jeszcze stwardniała w pojmowaniu i reagowaniu na rzeczywistość lubię podpowiadać , pomagać w małych zakrętach/trochę psychologia mnie kręci\\ a tematy damsko-meskie to juz temat rzeka, czuję się w nich jak ryba ....:D

Skołowana, wiesz masz wiele racji w tym co mówisz, jednak nie sadzę, że obecna młodzież tak chętnie chce wysłuchiwać jakichkolwiek rad. Oni po prostusami wiedza co jest najlepsze i nie ma dla nich, żadnych madrości. Pracuję z dziećmi i młodzieżą i wiem o czym mówię. Przykro mi.

to, ze wiedzą najlepiej to tylko poza w sprawach uczuc bywają bezradni , mają problemy np. dlaczego on, a nie ja, jak zacząć inicjację, dlaczego odeszła , jak ją odzyskać ,itp:) tematy dot. dorosłej przyszłości tez chętnie podejmują

Skołowana, mam syna juz dorosłego.........On ma wielu kolegówi wiele koleżanek, z którymi tez mam wspaniały kontakt.Oprócz tego prowadzę zajęcia z gimnazjalistami i wiesz mi, żę równiez wspaniale mi sie z nimi konwersuje. Jednak jest to garstka modzieży, która powinna byc przykładem dla innych, są inteligentni i ambitni, otwarci i chetni do zmian......ale nie wszyscy tacy są, choć ja chciałabym widzieć we wszystkich same superlatywy

Witam wszystkich a każda z Pań ucałowuję w obydwie dłonie [ukłon w pas] Skołowana, to piękne, że nawet obce dzieci pytają się Ciebie o radę, czyli maja zaufanie. Rzecz dzis bardzo rzadką. uczyłem i wiem, że zdobycie autorytetu u młodzieży to rzecz niezwykle trudna, utrzymanie zas graniczy z cudem. nadal nie straciłem kontaktu z młodzieżą, mimo odejścia ze szkoły. Zdarza się, że niektórzy przychodzą się wygadać a nie po pomoc z matmy

Violu, niestety nie mam wykształcenia pedagogicznego i tym samym nie mogę ogarnąć grupy:) mam bardziej indywidualne kontakty:) wiem , jakie odczuwasz radości pracując z dziećmi, młodzieżą, która ten kontakt docenia:)

A jeszcze trzeba zawsze byc dobrym przykładem, a tu czlowiek chciałby sobie czasem bryknąć jak ten rumak na poboczy :)

Wiosna, wiosna, wiosna........cieplejszy wieje wiatr.......wiosna wiosna wiosna znów nam ubyło lat..............lalalalalalalala.......lalalalalalalala........... U mnie piękny dzień, wiosenne słonko świeci na lazurowym niebie.....słychać pierwsze trele ptaszków............nawet widziałam sznur dzikich gęsi..................CUDO! .........ech życie ...jakie ty piękne......... Pozdrawiam serdecznie 🌻🌻🌻🌻🌻😘

Gość Peter to właśnie ja
V. 😘🌻