Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość do odsłoniętej twarzy
dlaczego się nie ujawnisz? tylko zaczepiasz? wyjdź z cienia!

Violu, masz ode mnie [ucałował obie dlonie prawdziwej młodej damie] [kwiatek} Dobrze wiesz za co [ukłon w pas]

Maximie, od Ciebie przyjmę z rozkoszą ten bukiet kwiatów🌻🌻🌻. całuję bardzo , bardzo gorąco 😘😘kiss]

Odsłonięta Twarzyczko..................proszę nie uciekaj......:D, chce sie z Toba zaprzyjaźnić ,a w ten sposób nie dajesz mi żadnych szans.................to nieładnie 😭 zawsze zbajdzie sie ktoś kto coś doda nierozważnie, chcąc wywołać burzę w szklance wody...niegroźną.................więc pytanie po co? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.......życzę miłej niedzieli i proszę trymajcie kciuki za polskich szczypiornistów..................... ❤️😘

A ja jestem zmeczony i nie chce mi sie gadac..........ale napisalem ze szpiegiem nie jestem .......a moze ....ktoz to moze wiedziec ....hahhaahahah

Gość rysiek421
Przegralie= ze sobaa):):

witajcie:) w obliczu naszych / Polaków/niepowodzeń, kompleksów, sportowcy siłą rzeczy biorą na siebie ogrom odpowiedzialności dając z siebie tak wiele wysiłku... to dzięki nim , gdy zwyciężają mozemy , z podniesioną głową czuc się Polakami ale czy tak powinno byc tylko dzięki tym niewielu?

NO to podzielę sie wrażeniami ...nie bede taki .....beeeeee Bylo fajnie .....nartki super sprawa....najezdzilem sie jak nigdy ...chociaz ferie teraz sa ,to musze powiedziec ze tloku na wyciagach nie bylo ...dopiero okolo 12 zaczelo sie troche ludzi zbierac...ale jak sa trzy wyciagi to pol minutki i juz jechalem na gorke ......jak ktos ma troche wolnego czasu ....kaski ...to polecam .....no fakt troche tezyzny fizycznej tez potrzeba hihihihih A zapomnialem dodac ...powietrze .....takiego w naszych aglomeracjach nie ma ......NIESTETY !!!! pozdrowinia dla Pan i Panow....🌻

Abby zazdroszczę tych widoków i tej swobody.................nartki super sprawa....... :D:D:D 😘 Skołowana 😘................masz wiele racji.......sportowcy ostatnio wysławiaja nasza Ojczyznę ................... w przeciwieństwie do naszych polityków.....................😭 Rysiu😘.......whay?...............what?.....................:(

hihiihih VIOLA sie pokazala .....a ja w ukryciu jak zwykle ...jak szpieg jakowys z za winkla hihihihih a tutaj caluski i kfiatek na powitanie 👄🌻

Abby ...na dwa fronty?....szleniec......już nie hce myśleć jak na stoku było......pewnie narty w jedna strone, a Ty w drugą........ albo na skróty po świerczkach......................:D:D 😘❤️

hahahhahahahahahahahah jak tak mozna blad na bledzie ahhahahhahahahaahahha :-D :-D :-D

Gość rysiek421
jezdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość rysiek421
wypiłem 6 browArków i więcej nic nie pisze:*(

Rysiu....nie za duzo tych browarków? główka boleć będzie!!!!!!!:D:D:D Pozdrawiam 😘

Abby ..tak sądzisz?..........................ja lubie takie bardzo zimne i to do grilla w upalny dzień..........................najlepiej irlandzkie, ciemne, albo jakies niemieckie , dobre..................może też być złote ekstra strong w złotej puszce.................. Wyuszłam teraz na pijaka....................nic z tych rzeczy!!!!!:D:D:D Goraco pozdrawiam 😘😘😘😘 Teraz wolę grzane winko z wieloma przyprawami korzennymi lub lampkę koniaczku ;)

CZasmi z rana na zalapanie sobie strzelam koniaczka ...hihihihhi coprawda moja wrzeszczy na mnie ze ja jak jakas nafta juz jestem ahhhhahahah i nalogowiec.......ale coz ...dobry koniaczek ...po pierwsze na krazenie jest dobry .....po drugie .....na humorek ...u mnie ..... po trzecie ......coz bede pisal ...na co ahahhahahahhhahahahaahahahah

Gość rysiek421
Dobry browar nie jest nigdy zły a jak suszy po rekinach to i tak jedyny ratunek i trunek:):).Własnie dzisiaj zgłosiłem w ,,Warcie ' szkodę, 6 tys rubryczek drobnym maczkiem i wszystko zagrozone dozywociem w razie kantu:(.Dobrze ,ze córka pozyczyła mi wiekowej ,, corsiny " młodsza od ni8ej , co nie co.

Gość Maria1301
Mniam...mniam..i ja na dobranoc dam..:)