Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

Czy facet tez was piesci rączka abyscie doszly do org. lechtaczkowego?

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[16.09] 23:39 orgazm01111 jak sobie radzicie gdy macie tylko łechtaczkowy? [17.09] 00:19 miziunia Mój facet jest mistrzem palcóweczki po prostu Najpierw sprawia, żebym miała orgazm łechtaczkow- przyjemność dla mnie, a po tej grze wstępnej czasem, gdy się kochamy, mam orgazm pochwowy, choć nie zawsze, oczywiście większa jest wtedy przyjemność dla mojego chłopaka. Ale to żaden problem [17.09] 07:59 Mrs X lizaniem i jezykiem- to lepsze od stosuku.... [17.09] 11:52 19 latka najpierw piescimy sie potem kochamy sie ja na gorze a na koniec on na dole.. albo od tylu i on wtedy jeszcze mnie raczka [17.09] 12:10 mnie zawsze jak jeszcze nie wspolzylismy to zawsze przy "macaniu" nie koncylismy poki nie mialam orgazmu lechtaczkowegp. a wspolzylam dopiero zaledwie kilka razy wiec orgazmu pochwowego jeszcze nie mialam-dacie jakies wskazowki jak go najszybciej osiagnac?moze jakies pozycje albo cos [17.09] 12:11 brvdrs a jak sie zabezpieczacie? [17.09] 12:14 19 latka ja biore tabletki juz rok i sie nie martwie ze zaraz musze skonczyc czy cos .. powiem ze ja mam i orgazm łecht. i pochwowy .. bo jak najpierw mnie rozpali tym łecht to potem mam ogromna przyjemnosc i pragne szybko szybko hehe [17.09] 12:27 mnie zawsze ja tez biore tab, bo z przerywanego stosunku nie ma przyjemnosci-kiedy najwieksze podniecenie to trzeba konczyc. ja jeszcze do pochwowego nie doszlam.....ale mysle ze tu trzeba czasu-a czytalam kiedys artykul ze niektore kobiety nigdy w zyciu nie beda mialy pochwowego orgazmu. och mam nadzieje ze ja sie do doczekam

Gość olipy
Ja tez palcem potrafie doprowadzic moja do orgazmu.Pchwowego jeszcze nie miala,

Gość teo tea
ja nie preferuje paluszkow.Moj Mis doprowadza mnie tylko jezyczkiem boskoooo:)

Gość oiuy
tylko raczka lub ustami ,inaczej nie dojde

Gość lalunia 00
a ja za pierwszy razem, gdy byłam pieszczona oralnie ,od razu miałam orgazm. ( bez paluszków) :)