Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

oooooo czy wy wiecie , jak to miło widzieć was na ławeczce? Jak sobie tak siedzicie , ławeczka jest zielona, liscie lipy , pod którą ławeczka stoi, już żółkną..... a my wciąż młode(przynajmniej w sercach) gadulimy sobie leniwie.... akiciu 😘 Venessa uczy nas cierpliwości w czekaniu na ciąg dalszy 😘 kingalo a jak wszystkie przylecimy do twojego słońca? 😘 całuję was mocno :) 😘

Hej ,Zofinko! Nie posadzaj mnie o takie niecne zamiary! Nie moge wejsc na topiki,na ktorych pisze__nie powinnas mnie tak pochopnie oceniac. A druga rzecz_____ja tez tu pracuje,wiec nie zawsze moge sobie pozwolic na przesiadywanie na Laweczce. _____oto i ostatnia nformacja Bł±d: brak dostępu do bazy danych. Spróbuj ponownie za chwilę. Czasami odechciewa sie pisania! Sorry :D

Venesso! 👄 tez mialam problemy z wejsciem na Laweczke!! Ale juz jest dobrze. Pozdrawiam! 🖐️

Venesso! CZY mnie slyszysz......... mamy juz dojscie na Laweczke, a gdzie nasze Dziewczyny? 👄 Czy wierz moze co dzieje sie z Poliko? [kwiat tak dawno Jej nie spotkalam?

Nasza Kingala zatopila sie w ramiona swojego M :D :D :D Zycze Wam milego popoludnia i wieczoru! 👄

Akiciu kochana,tez tesknie ogromnie za nasza POLIKO. Wiem,ze teraz nie moze.Pisala mi o tym w e-mailu. Wierze,ze pewnego dnia ujrzymy ja na LAWECZCE :D i nie tylko,,,

Telepatia,,,,,pieknie wyskoczyla.A nie mowilam,ze cos wiecej,,,tylko w jakim to jezyku?,,,hihih

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Zycze milego wieczoru Dziewczynom zza Oceanu i do jutra! 👄 A Tobie Zofinko kolorowych snow.................... dobranoc! 🖐️

[kwiat119 __Oczywiscie,ze zrobie___usmiechnela sie Jadwiga.___A kawa jeszcze z Ameryki. __Antoni bedzie spal___powiedzial po powrocie do kuchni.___Nie wstanie przez 3 dni.Dalem mu syrop,ktory mu w tym pomoze.Tamten,jak mu tam? Jurko,tak? Bedzie musial polezec troche dluzej.Slaby jak dziecko.Ale goraczka spadla.Musi tylko duzo pic,dobrze sie odzywiac i spac.Zreszta,pani dobrze wie,jak sie takim zajmowac.Z tym pobiciem to prawda.bandyci zatrzymali autokar i wywlekli wszystkich do lasu.Kazdy placil,tylko on sie postawil.To i dostal za swoje. __Skad pan to wie?____zdziwila sie. __Tu,pani Jadwigo,wszyscy o wszystkich wiedza,tylko nie o wszystkim chca mowic.On,ten Jurko,jest tutaj znany.Dobrze sie ludzie o nim wypowiadaja.Nie,niech sie pani nie obawia,bandyci juz go szukac nie beda.Nie maja po co.To pogranicze,pani Jadwigo.A pogranicze zawsze rzadzilo sie swoimi prawami. __No,wie pan___Jadwiga stawiala filizanki na stole___ale,ze policja nic nie robi? __A co ma do tego policja?___zdziwil sie.___Przeciez niekt skargi nie zlozyl i nie zlozy. __Ja naprawde nic z tego nie rozumiem. __Zrozumie pani,zrozumie powolutku.Z ludzmi ,pani Jadwigo,trzeba wiecej rozmawiac. __Ja tutaj nikogo nie znam. __Gadanie,pania wszyscy znaja,a to juz cos.Dlaczego pani po mleko do moich rodzicow sama nie chodzi? ___Antoni przynosil____wyjasnila. ___To blad.Samej trzeba.Na wsi w pojedynke dlugo sie nie da,a sasiedzi i tak wiedza,jak kto siedzi.No,wpadne jeszcze przed wieczorem____wstal od stolu.___Po wsi sie przejde,ostatnie recepty powypisuje,a przy okazji dowiem sie najnowszych plotek. cdn

ŁAWECZKO witaj :) Witajcie wszystkie , które siedzicie na niej..... wygodna , prawda? Też tak myslę , dlatego tu zagladam.... a ten cień, który daje stara lipa w upalne dni! Niezastapiony! No i można poczytać Venessę na siedzaco..... :) Poczekać aż Kingala ze sklepiku jakieś % na wieczór przyniesie..... :) Akicię przytulić..... nawet bez słów.... :) Przysiadam do was , bo tu tak miło w waszym towarzystwie :) 😘

________________ Witaj 🖐️ Laweczko!_____________________ Witaj Zofinko! 👄 Tak masz racje , siedzi sie wygodnie na naszej Laweczce, pozwol,ze teraz ja poczytam dalszego odcinka o p. Jadwidze...........Venesso dziekuje. 👄 Kingalo! Czy szykuje sie wieczor o ktorym nic nie wiem ?, no to lece do lazienki farbe na wlosy polozyc , zeby Was moja siwizna nie przestraszyc!! :D Dziewczyny szykowac kreacje na wieczor !!! :D :D :D Pozdrawiam cala Laweczke i do....... zobaczenia wieczorem!🖐️ http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/lKV4ZbGcLg/czeslaw_niemen_-_moje_miasto

WITAJ LAWECZKO!🖐️ Witam siedzaca Zofinke! 🌻120 Jadwiga po jego wyjsciu wstawila kure na rosol.Obrala warzywa.Chorzy nie przysparzali klopotow.Jurko nadal sie rzucal przez sen.Antoni pochrapywal.Zmierzchalo juz,kiedy Zenon Gasiorek przyszedl ponownie.Zajrzal do chorych,potem wzial Jadwige na krotki spacer po wsi.W domu jego rodzicow posiedzieli dluzej.Jadwiga obiecala od nastepnego dnia przychodzic rano i wieczorem,by robic zastrzyki ojcu Zenona.Zenon,odprowadzajac ja,spytal,czy nie za pozno na jeszcze jedna kawe. ___Dla mnie nie,a dla pana? ___W sam raz.Teraz wieczory na wsi dlugie,a ja przyzwyczailem sie chodzic pozno spac. Juz w kuchni wyciagnal elegancko zapakowany koniak. __To do kawy.Wzialem taki juz z kieliszkami,bo moze pani nie ma. ___Nie mam.Do koniaku nie mam. __No to juz pani ma___zaczal otwierac kartonik.__Pacjenci mi znosza___wyjasnial.___Mam tego duzo.dawniej to ojcu przywozilem.Tak sie rozbestwil,ze tylko jasia wedrowniczka sobie zyczyl.Teraz juz niestety,popatrzec tylko moze.Ja pije umiarkowanie,chociaz trudno by mnie bylo nazwac abstynentem.A pani? __Prawie wcale.Koniak to moze dwa razy w zyciu pilam.Bulgarski. ___ten jest francuski.Podobno lepszy,ale to rzecz gustu___nalal do kieliszkow.__Pani zdrowie,sasiadko___wziosl toast. __Pana,doktorze. __Prosze mi mowic Zenek.Martwie sie o rodzicow,starzy sa.Oboje w wieku Antoniego.O tym,zeby ich do miasta zabrac,mowy nie ma.Mama krowe i kury jeszcze chowa.Ojciec kobylke trzyma w stajni.To caly ich swiat.A ojciec,niestety,juz na ksieza obore patrzy,tak sie tutaj mowi.Dlugo staruszek nie pociagnie,slabnie w oczach.Mama sie trzyma troche lepiej,ale jak ojca zabraknie,to nie wiem.Wie pani,jednego im zazdroszcze.Tyle lat przezyli razem,nie do wiary,jak dawno temu swietowalismy ich zlote gody.Mnie,niestety,nie dane bylo.Zona zmarla na raka osiem lat temu. _To tak jak moj maz. __No,coz zrobic,takie to zycie.,,,,, cdn Pozdrawiam LAWECZKE🖐️

Witam akicie z farba na glowie :D Musze przyznac,ze kolor masz piekny!Wczoraj i ja kupilam \"sliwke\",wiec rzuce ja na wlosy. Skoro szykuje sie uroczystosc,,,zajrze do szafy.,,,, Prozdrawiam Cie bardzo serdecznie{czesc]

nooooooooo.... coś mi tu jakąś zabawą pachnie? :) a poniewaz już się dziś dość napracowałam , bo skosiłam trawę w ogrodzie , ostatni raz przed zimą , teraz dywan wytrzepałam , została mi tylko podłoga ..... to zaraz się uwine z robotą i .... też coś z głowa zrobię :0 , odrosty juz widac, też z siwizną.... :) akiciu? jaki masz kolorek? bo Venessa śliwkę ja blond pt: srebrny pył :P a ty? no to kńczę robotę i zamelduję się na ławeczce jak skończę buziaki 😘

Gość zapominaja
Moje miejsce -Jest takie jedno miejsce na świecie,. -Do którego biegnę noca we sine. - Ogrody tam kwitną zima i w lecie, -Tam życie wesołe, spokojne toczy się. *** -Tam ptaki koncerty za darmo wydaja, -A drzewa w podzięce się zwinnie kłaniają, - Tam słońce święci tak jasno, - ze w wodzie odbija się blask. *** -Tam ludzie są bardziej życzliwi, -Tam bardzo milo upływa czas, -Jedno jest tylko takie miejsce, -jedno jedyne miejsce z miejsc. Autor BOZENA Napiszcie prosze w dwóch zdaniach jak podoba się wam ten Wiersz

Ławeczkooooooooooo!!! zaglądam i zaglądam.... nie ma was.... :( to idę do kuchni , coś zjem na kolację..... wiem , wiem , za póżno na jedzonko.... ale jestem głodna i już :) 😘

Witam wieczorkiem , a gdzie nasza Kingala? :-( Venesso! Polozylam ciemna wisnie na wlosy, sa ciemne ale czuje sie dobrze w tym kolorze, chociaz powiem Wam dziewczyny mialam juz chyba wszystkie kolory wlosow, najbardziej chyba nie pasuje mi blad. Zofinko ! Zycze smacznego przy kolacji, a co tam za pozno, ja tez jem czasami o poznej porze jak mam apetyt! :D Pozdrawiam Laweczke!

Witaj kingalo! W sama pore wyszykowalam sie,,, Zalozylam nowe buciki.Spojrz jaki obcas! Usiade sobie ,bo troche odwyklam od wysokiego obcasu. Zrob drineczka,,,ale slabego ,,, No to za co wypijemy? OK,za milosc! hohoho,,,ale mocny,,, a tam za milosc.Wypijmy za nasze zdrowie:D Akicia i Zofinka dosc dlugo tu czekaly na te balange,,, Akicia przyszla pokazac sie w nowym kolorku wlosow.Wyglada,ze hoho____ na 30_tke. Zofinka juz zgodniala od tego czekania i poszlaaaaaaaaaa,,,, A teraz powiedz,gdzie Ty bylas caly dzien?

Gość ela z kraka
Nawet fajny temat, a ja mma diopoiero 17 lat.