Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawe pytanie 123

Czy ktos z was zakochal sie w czyims charakterze

Polecane posty

Go艣膰 ciekawe pytanie 123

nie wygladzie. Czy jest z tego powodu szczesliwy??? Bylam z chlopakeim 2 lata w ktorym zakochalam sie w wygladzie, chociaz z charakteru byl okropny.Teraz krece cos z chlopakiem w ktorym zrobil na mne ogromne wrazenie swoim charakterem. Czy mozna stworzyc wtedy udany zwiazek??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawe pytanie 123
Tzn podoba mi sie, ale wszystko jest jeszcze swieze i porownuje go z poprzednim ( byla to taka pierwsza milosc).Wiem ze nie chcialabym juz z nim byc i wiem ze z tym bylabym szczesliwa. Pytam bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe pytanie 123
Tamten poprzedni bardzo mnie skrzywdzil....Wydaje mi sie ze nikogo nie pokohcam juz tak , jednoczesnie nikt nigdy wzyiu nie zaimponowal mi tak swoim charakterem,Myslicie ze jak sie osowje wszytsko przyjdzie z czasem:)? bardzo chcialabym z nim byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 benny hill
jasne ze tak, ja jestem w takiej sytuacji. 艂adna bu藕ka to nie wszystko. wychodzimy ze znajomymi, facet kolezanki jest o niebo przystojniejszy od mojego, ale to moj facet caly czas dotyka mnie delikatnie, slucha tego co mowie i wystarczy najdrobniejszy grymas na mojej twarzy zeby wiedzial o co chodzi. pyta wtedy cichutko: kochanie chcesz juz isc? i nigdy nie robi problemu ze on dopiero zaczal impreze. wracamy do domu, pilnuje zebym nie zmarzla, otwiera mi drzwi, kladzie do lozka i w dodatku jest takim zajebistym kochankiem ze poezja...jestem szczesiara. co z tego ze nie jest przystojny? dla mnie jest najlepszy na swiecie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekuje
wydaje mi is eze na tym chyba polega dojrzala milosc :):):) prawda??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysza*
no chyba mo偶na....ja ze swoim ch艂opakiem ...zanim zaczelismy by膰 razem bylismy kumplami nigdy mim sie nie podobal z wygladu bo poprostu nie byl w moim typie....i jakos charakter zadecydowal ze jestesmy razem...dopiero po dlugim czasie doszlam do wniosku ze jets bardzo przystojny i ze mi sie bardzo podoba.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe pytanie 123
:):):):) czuje ze z dnia na dzien coraz bardziej mi zalezy, a to wszytsko wynika z wew ograniczen spowodowanych przez mojego eks :) Mysle ze chyba dostalam szanse od zycia i nie warto jej zmarnowac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe pytanie 123
chcialam jeszcze zapytac sie jak czulyscie sie ztym peychicznie? tzn bylysie z nimi i...??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jasne
no jasne ze mozna sie zakochac w charakterze to jest najwazniejsze,mam swietnego faceta ze wspanialym charakterem i mimo ze nie jest bardzo przystojny to i tak duzo dziewczyn mi go zazdrosci wlasnie ze wzgledu na jego zachowanie

Udost臋pnij ten post

ja si臋 zakocha艂am w jego charakterze, fizycznie mi si臋 nie podoba, a co najgorsze ca艂y czas go kocham:O 偶adnego innego najbardziej przystojnego faceta nie umiem pokocha膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe pytanie 123
czy ktos z was zaluje swojej decyzji????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakocha艂am si臋 w cudownym
charakterze faceta i jego poczuciu humoru..

Udost臋pnij ten post

Uwa偶am 偶e mo偶na zakocha膰 si臋 w charakterze faceta i to jest nawet lepsze wyj艣cie ni偶 w wygl膮dzie. Niemog艂abym by膰 z facetem tylko z powodu jego wygl膮du. jaby niepasowa艂 mi charekterkiem i by艂 bez poczucia humoru to bym z nim niewytrzyma艂a. Ja w艂asnie pokochalam dla tego jaki On jest jaki ma charakter.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nomyzs
Jak kto艣 napisa艂 na tym w艂a艣nie polega dojrza艂a mi艂o艣膰. Uroda przeminie, zdrowie sie pogorszy. Co ci pozostanie, charakter, jego osobow艣膰. Szkoda 偶e wiele z nas i m臋偶czyzn i kobiet dopiero po藕niej zaczyna to docenia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osobiscie uwazam tak
ja sie zakochuje tylko i wylacznie w charakterze, najseksowniejsza jest dla mnie inteligencja, nie wiem jak mozna zakochac sie tylko i wylacznie w wygladzie, nigdy mi sie to nie zdarzylo, moze mi sie ktos podobac estetycznie ale zeby tylko z tego powodu sie zakochiwac....choc oczywiscie wyglad ma pewne znaczenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chrrrup
ja w charakterze i w innych rzeczach : poczuciu humoru pewnosci siebie ... ale wszytsko to sklada sie an charekater zebyscie widzialy jak wygladala moja ostsnia milosc lysy - wszedzie :) dziwna szczeka brak podbrodka ... ale facet fantastyczny

Udost臋pnij ten post