Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe pytanie 123

Czy ktos z was zakochal sie w czyims charakterze

Polecane posty

Gość ciekawe pytanie 123

nie wygladzie. Czy jest z tego powodu szczesliwy??? Bylam z chlopakeim 2 lata w ktorym zakochalam sie w wygladzie, chociaz z charakteru byl okropny.Teraz krece cos z chlopakiem w ktorym zrobil na mne ogromne wrazenie swoim charakterem. Czy mozna stworzyc wtedy udany zwiazek??

Gość ciekawe pytanie 123
Tzn podoba mi sie, ale wszystko jest jeszcze swieze i porownuje go z poprzednim ( byla to taka pierwsza milosc).Wiem ze nie chcialabym juz z nim byc i wiem ze z tym bylabym szczesliwa. Pytam bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji...

Gość ciekawe pytanie 123
Tamten poprzedni bardzo mnie skrzywdzil....Wydaje mi sie ze nikogo nie pokohcam juz tak , jednoczesnie nikt nigdy wzyiu nie zaimponowal mi tak swoim charakterem,Myslicie ze jak sie osowje wszytsko przyjdzie z czasem:)? bardzo chcialabym z nim byc

Gość benny hill
jasne ze tak, ja jestem w takiej sytuacji. ładna buźka to nie wszystko. wychodzimy ze znajomymi, facet kolezanki jest o niebo przystojniejszy od mojego, ale to moj facet caly czas dotyka mnie delikatnie, slucha tego co mowie i wystarczy najdrobniejszy grymas na mojej twarzy zeby wiedzial o co chodzi. pyta wtedy cichutko: kochanie chcesz juz isc? i nigdy nie robi problemu ze on dopiero zaczal impreze. wracamy do domu, pilnuje zebym nie zmarzla, otwiera mi drzwi, kladzie do lozka i w dodatku jest takim zajebistym kochankiem ze poezja...jestem szczesiara. co z tego ze nie jest przystojny? dla mnie jest najlepszy na swiecie!!!

Gość dziekuje
wydaje mi is eze na tym chyba polega dojrzala milosc :):):) prawda??

Gość mysza*
no chyba można....ja ze swoim chłopakiem ...zanim zaczelismy być razem bylismy kumplami nigdy mim sie nie podobal z wygladu bo poprostu nie byl w moim typie....i jakos charakter zadecydowal ze jestesmy razem...dopiero po dlugim czasie doszlam do wniosku ze jets bardzo przystojny i ze mi sie bardzo podoba.....

Gość ciekawe pytanie 123
:):):):) czuje ze z dnia na dzien coraz bardziej mi zalezy, a to wszytsko wynika z wew ograniczen spowodowanych przez mojego eks :) Mysle ze chyba dostalam szanse od zycia i nie warto jej zmarnowac:)

Gość ciekawe pytanie 123
chcialam jeszcze zapytac sie jak czulyscie sie ztym peychicznie? tzn bylysie z nimi i...??

Gość no jasne
no jasne ze mozna sie zakochac w charakterze to jest najwazniejsze,mam swietnego faceta ze wspanialym charakterem i mimo ze nie jest bardzo przystojny to i tak duzo dziewczyn mi go zazdrosci wlasnie ze wzgledu na jego zachowanie

ja się zakochałam w jego charakterze, fizycznie mi się nie podoba, a co najgorsze cały czas go kocham:O żadnego innego najbardziej przystojnego faceta nie umiem pokochać :/

Gość ciekawe pytanie 123
czy ktos z was zaluje swojej decyzji????

Gość zakochałam się w cudownym
charakterze faceta i jego poczuciu humoru..

Uważam że można zakochać się w charakterze faceta i to jest nawet lepsze wyjście niż w wyglądzie. Niemogłabym być z facetem tylko z powodu jego wyglądu. jaby niepasował mi charekterkiem i był bez poczucia humoru to bym z nim niewytrzymała. Ja własnie pokochalam dla tego jaki On jest jaki ma charakter.

Gość Nomyzs
Jak ktoś napisał na tym właśnie polega dojrzała miłość. Uroda przeminie, zdrowie sie pogorszy. Co ci pozostanie, charakter, jego osobowść. Szkoda że wiele z nas i mężczyzn i kobiet dopiero poźniej zaczyna to doceniać.

Gość osobiscie uwazam tak
ja sie zakochuje tylko i wylacznie w charakterze, najseksowniejsza jest dla mnie inteligencja, nie wiem jak mozna zakochac sie tylko i wylacznie w wygladzie, nigdy mi sie to nie zdarzylo, moze mi sie ktos podobac estetycznie ale zeby tylko z tego powodu sie zakochiwac....choc oczywiscie wyglad ma pewne znaczenie...

Gość chrrrup
ja w charakterze i w innych rzeczach : poczuciu humoru pewnosci siebie ... ale wszytsko to sklada sie an charekater zebyscie widzialy jak wygladala moja ostsnia milosc lysy - wszedzie :) dziwna szczeka brak podbrodka ... ale facet fantastyczny