Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_ja_zapytam

Ile za korepetycje?

Polecane posty

Gość to_ja_zapytam

No wlasnie,mam dawac korepetycje z języka angielskiego (studentka 4.roku socjologii,nauka języka od 7 lat,certyfikat unijny),ale kompletnie nie mam pojecia ile brac za to kasy.Oczywiscie kiedys juz udzielalam korkow,ale to zawsze byly osoby z rodziny,wiec kasa byla raczej symboliczna.Mozecie mi cos doradzic? Dzieki,pozdrawiam

Gość to_ja_zapytam
Aha,a osoba ktorej mam dawac korkow jest w 2.klasie gimnazjum

Gość ffffff
35/ 60 min

Gość a to ja
jakie miasto?

15-20 zł, tym bardziej, że to 2. klasa gimnazjum, przecież prawie w ogóle nie będziesz się musiała przygotowywać; 30 zł, to od licealistów się bierze.

Gość a to ja
20zł za godz. to jest minimum, jeżeli masz certyfikat, i nie jest to duże miasto to stawka ok. 30zł

Gość aagatha
Płacę 25zł/h, u nauczyciela, jestem w 1LO, Lublin

Gość to_ja_zapytam
miasto: Bytom (śląskie)

Gość Istebna
20 zł nie przeceniaj się to poziom gimnazjum a ty nie masz mgr z ang

Gość taka sobie anglistka
ja studiujac angielski biore 20 zl wiec Ty powinnas brac nie wiecej niz 10

Gość ornitologJA
zacznij od 20zł a jak wejdziesz z dzieciakiem w "wyższy stopień wiedzy" to powiedz jego rodzicom że teraz uczysz go już nie tylko podstaw i bież 25-30zł:):)

Gość taka sobie anglistka
no ale to chyba osoby studiujace jezyk? bo chyba nie takie z byle certyfikatem ? :O i wiem co pisze...sama mam certyfikat z niemca ktory okazal sie byc sciema i nie odzwierciedla mojej wiedzy (a raczej niewiedzy) :P

Gość to_ja_zapytam
Widze,ze zdania sa bardzo podzielone.Tylko bez nerwow ;) Zapytalam bo po prostu mam dylemat-10 zl wydawalo mi sie troche za malo a 20-za duzo?? Juz sama nie wiem.Ale po Waszych wypowiedziach to srednia wychodzi 20 zl :)

Gość ornitologJA
To nie te czasy że papier się tylko liczył. Ja mam 2 certyfikaty z niemca i nie umiem tego języka!!!!!!!!!! Nie wiem jak to się udało no ale. W pracy używam tylko angielskiego ale nie mam na to dokumentów że go umiem. Język to nie na papier tylko siadasz oko w oko i ktoś sprawdza czy umiesz czy nie!!!!!!!!!

Gość ornitologJA
20 zł to minimum Nawet na wsi bo tam to nikt nie umie języków (sam jestem ze wsi) i tam jest wolny rynek bez konkurencji:):) !!

Gość trzeba się cenić...
50 zł za 60 minut, niemiecki

Gość gość
Jezyk polski korepetycje są często dużo tańsze od tych udzielanych twarzą w twarz.Taka nauka wciąż kosztują tutaj http://preply.com/pl/lublin/korepetycje-z-polskiego od 30 do 50 zł za godzinę, ale możliwość nauki „matmy” czy „polaka” w domowych pieleszach i z możliwością wyłączenia nauczycielki(a) jest dla wielu osób bezcenna. Oczywiście można rozmawiać z nauczycielem jezyk polski korepetycje lublin, lecz płacisz za każdą godzinę, a rozmawiasz z innymi zupełnie za darmo bo wszyscy się uczą!