Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta...30

troche chyba kontrowersyjne, ale pytam,bo...

Polecane posty

Gość marta...30

nie mam z kim o tym porozmawiac, otoz moj maz od kiedy pierwszy raz pozwolil sobie uderzyc mnie, robi to coraz czesciej, przy tym padaja okropne wyzwiaska typu ..."nie jestes lepsza od tych z ulicy, itd" a wiecie za co wlasnie dzis dostalam otoz za ta kafaterie, kliknelam na pare linkow erotycznych podanych przez ludzi na tym forum. Przy czym podaje ze nie wchodze na czaty, itd nie umawiam sie, czytam bo nie mam z pogadac( dodaje moj maz klika , tyle ze usuwa historie, ale ja dostaje w leb) Co o tym myslicie , jak Wy byscie sie ztym czuli, poprostu chodzi o zwykle wasze odczucia jak byscie byli na moim miejscu

Gość marta...30
nie no jest silniejszy, nie chce sie bic...to do dupy

Odeszlabym. A na poczatek - tak jak Papierowe, sprobowalabym oddac, z calej sily. Pamietaj ze to moze byc dopiero poczatek.

Gość marta...30
ja jeszcze musialam, po dostaniu w leb, zrobic kolacje i wysluchac ze jestem na utrzymaniu, no i daleko mam do domu, zawsze wstydzilam sie komus o tym powiedziec, bo wkoncu jak powiedziec, ze sie dostaje od meza.

O bosh, i ty o tym dziewczyno, tonem gawędy. No to posłuchaj. Jak uderzył raz, a ty nie zareagowałaś pakowaniem walizek, to bedzie był częsciej, mocniej i na różne sposoby. Aż pewnego dnia pójdziesz sobie zrbić odbukcję z przeciętą wargą i podwalonym okiem, bo może dotrze do ciebie, że tak oto weszłaś w rolę maltretowanej żony i chyba ta rola ci jednak nie odpowiada. Są pewne rzeczy na które NIE WOLNO pozwolić partnerowi i drugiemu człowiekowi, a jest nimi na przykład podniesienie ręki. Zgodziłaś się niniejszym na rolę ofiary. Pytanie, ile czasu musi upłynąc, jak coś w tobie pęknie i powiesz: dosyć.

Współczuję ci, damski bokser to najgorsze co może być... Spróbój jeszcze z nim porozmawiać. Ja wytrzymywałam duzo, ale gdy zaczął wyciągać do mnie łapy - odeszłam i założyłam sprawę o rozwód.

Gość 19 latka
nie daj sie mu. a po 2 tak bym sie wQ.. ze rozłaczyla bym neta wybralabym mniejsze zło. On nie moze Ci bic.

Gość do autora topiku
NIKT NIE MA PRAWA CIE BIC!!!! serdecznie Ci wspolczuje i wyobrazam sobie,ze top nie jest łatwe,ale nie pozwól sobie!!!! Twoj mąz to jakis wariat,bic kobiete za to co czyta i dlaczego w ogole sprawdza co czytalas!!