Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek24

WOZEK X-LANDER XT

Polecane posty

witam Ten temat byl poruszany jakis czas temu ale bardzo potrzebuje Waszych opini na temat tego wozka.Czy jest wart tej ceny.Podoba mi sie adapter do fotelika bo jadac na wycieszcke nie musze brac wozka tylko sam stelaz i do niego mocuje fotelik. Jak dla mnie fajna sprawa. Dziekuje

Gość Olllaa
A macie pojecie ze w fotelikach samochodowych tymch malych dziecko moze przebywac tylko do 4 godzin?????? Normalnie cos mnie trafia jak widze na osiedlu mamuski z wozkami z fotelikami dzień w dzień :\

Czemu się tak denerwujesz? to ich dzieci. Ja uwazam, że fotelik z możliwością wpięcia w stelaż to rewelacyjne rozwiązanie, szczególnie wtedy gdy muszę do sklepu po coś podjechać i dziecko po drodze zdąży usnąć, po prostu wpinasz fotelik a nie budzisz przekładając do wózka. A odnośnie pytania to do X-landerów (nie wiem czy tego modelu) pasują foteliki Maxi-Cosi bez adaptera, od razu na stelaż, to znacznie wygodniejsze.

Gość Olllaa
Ja sie denerwuje na te dziewczyny, ktore zakladaja ten fotelik co dziennie na zwykle spacery bo "im sie bardziej podoba". Napewno w niektorych sytuacjach tak jest wygodniejszy, ale trzeba tez zwrocic uwage na wygode dziecka, a nie mamusi.

Ollla mnie chodzilo akurat o sytuacje gdy jestem na wyjezdzie akurat nie mamy duzego samochodu a z dzieciatkiem trzeba zabrac duzo potrzebnych rzeczy.Nigdy bym nie jezdzila z dzieckiem caly dzien w takim foteliku!!!!!!!!!!!! trzeba miec troche wyobrazni!!! prosze o opinie na temat tego wozka. Moze wiecie ile kosztuje caly komplet z gondala i fotelikiem. czekam na wasze odpowiedzi

ja mam X landerka ale model X1 i dalismy za niego 1700 razem z gondola i fotelikiem maxi cosi bo taki pasuje. Kupowalismy w czerwcu wiec cena raczej aktualna:)

Karo 25 - a czy jesteś zadowolona?? bo mnie ten model też się bardzo podoba (nie widziałam go jeszcze na żywo ;) ) czy jest w miarę lekki?? dzięki za odp :)

Mam ten model i jestem z niego bardzo zadowolona. Uważam, że jest bardzo lekki, szybko się składa oraz jest bardzo sterowny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.