Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankarra

Kurs angielskiego - Warszawa

Polecane posty

Gość ankarra

Witam, czy znacie kurs językowy warty polecenia? Zależy mi oczywiście na cenie i poziomie, ale przede wszystkim na dyscyplinie, żeby zadania były sprawdzane, bo inaczej się rozleniwię... Bardzo proszę o pomoc :)

Gość ankarra
nikt się nie uczy w stolicy?

Gość ankarra
studiuje łopatologie powszechną i ostatnio przy kopaniu rowu ktoś mi sie zapyta hał du ju du a ja opowiedziałam hał j du

Gość ankarra
bardzo śmieszne :p

Z tego co słyszałam godne polecenia są kursy w szkole HappyHours. Co do cen to, o ile dobrze pamiętam, za 60 minutową indywidualną lekcję z lektorem ok. 80zł. Jak na Warszawę to dość konkurencyjna cena. Wiem, że mają też kursy w małych grupach, i są tańsze ale nie wiem dokładnie. Najlepiej zajrzyj na ich stronę : happyhours.edu.pl "celuj w rzeczy niemożliwe a osiągniesz nieprawdopodobne"

Gość kljoijo
natea, idiotko przestan wyciagac stare posty, aby reklamowac durna szkole::O

Gość lokszk
Przetestowałem pare szkół w warszawie i jedno co mogę powiedzieć, to że warta uwagi jest na pewno tfls, konkretni lektorzy, skupieni na nauce

Gość r.kalukina
Dokładnie - TFLS - chodziłam tam 2 lata, w sumie sympatycznie wspominam, ceny umiarkowane i idą na rękę w razie indywidualnego rozkładu rat, duuuuża biblioteka i filmoteka.