Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niby-nowa

problemz DRUKARKĄ hp, czy ktoś mi pomoże??

Polecane posty

Mam doscy stara drukarke HP 690c, ktora do tej pory dzialala bez zarzutów. Dzisiaj chcialam wydrukowac kilka stron tekstu i nic z tego nie wyszlo:( Ona niby drukuje (normalnie ciagnie papier i \"jakby drukuje\"), ale ostatecznie wychodzi pusta kartka. Tak jakby drukowala niewidzialnym tuszem:) Tusze sa nowe, niedawno kupione. Czy wiecie co sie z nia stalo i czy moge sprobowac sama ja naprawic bez zanoszenia jej do serwisu?? Zalezy mi na czasie...

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Hmm tusze nowe, ale jak zakładała kobieta to pewnie folii ochronnych nie zdjęła z głowic...

Gość a może masz ustawiony
biały kolor dukowania?

nie jestem az taka idiotka zeby wlozyc tusze z folijkami... to prawda-tusze nie sa oryginalne ale od dawna takie kupuje i nigdy nic zlego sie nie dzialo moge jakos sama wyczyscic te glowice??

Gość o nieeeeeeeeeeeee
to wyjmij, sprawdz folię, przeleć ściereczką po głowicach nasączoną alkoholem, może tylko z wierzchu zaschły.

juz to zrobilam, przemylam perfumami i nadal nic... a czy cos w samej drukarce musze wyczyscic? bo czyscilam same tusze

na pewno masz jakas mozliwosc programowo - typu przeczyszczenie glowicy - na pewno jest jakas procedura tego typu. poszukaj we wlasciwosciach drukarki. \"sprzetowy\" sposob, to zazwyczaj igla i strzykawka z alkoholem - ale to lepiej niech juz zrobi ktos kto sie na tym zna, o ile w przypadku tego modelu jest w ogole taka mozliwosc. to ze tusze sa nowe, wcale nie oznacza, ze nie moga byc zaschniete, ba, moga byc nawet puste...:O

Gość o nieeeeeeeeeeeee
a z głowic jak pociskasz leci delikatnie tusz ?

poprubuje cos z tymi wlasciwosciami drukarki a tusze sa pelne bo widac jak sie spojrzy pod swiatlo, no i chlupie jak sie potrzasnie

zobacz czy nie oczekuja na drukowanie jakies stare elementy , jesli tak usuń je, miałam podobnie i usunięcie starych wydrukowanych wczesniej pism pomoglo

Gość o nieeeeeeeeeeeee
e to lipa może być, wkłady hp miały takie zabezpieczenie że nawet po napełnieniu komp dostawał info że tusze puste. Próbuj, w ustawieniach, przeczyszczaniu itd... A drukowałaś juz coś na nich ?

drukowalam, ale jakie 2 tyg temu potem mialam kopmuter w naprawie i teraz (mimo ze oprogramowanie od drukarki jest wgrane i wszystko od strony kompa jest ok) nie moge nic wydrukowac nie mam zadnych oczekujacych dokumentow

wiecie co? odinstalowalam drukarke, potem zainstalowalam znowu, wyczscilam znowu tusze, i...... wydukowala sie piekna \"strona testowa drukarki\" :):):) dzieki za pomoc :) Buziaki

Ja mam 840c i też tak miałem,że musiałem ją odinstalowywać,chociaż ostatnio się uspokoiło ! (twu,twu !)