Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronicca

poprosilam bliską kolezanke zeby nie rozmawiala z moim ex

Polecane posty

Gość weronicca

a ona sie nie zgodzila! dodam ze zaczeli ze soba rozmawiac na gg dopiero jak sie rozstalismy. a ja z moim ex jestesmy we wrogich stosunkach poniewaz mnie zdradzil i uderzyl. od rozstania minęły 2 tygodnie. co myslicie?

Gość ja jak poszcze
myśle że jest ładna pogoda, prawda?

Gość proszzzzz....
masz beznadziejną koleżankę, która pewnie ma ochotę na Twojego byłego :O

Gość weronicca
ona ma swojego chlopaka ale baaaardzo lubi adoracje innych facetow

a dlaczego nie mialaby rozmawiac? Chcesz jej dyktowac z kim moze sie kolegowac a z kim nie? SAMOLUB

Gość weronicca
ale ona wie ile sie przez niego wycierpialam. to byla bardzo bliska kolezanka. teraz wiem ze oni ze soba rozmawiaja (wczesniej znali sie tylko na czesc).

Gość jjj
Ty z Twoim ex jesteście we wrogich stosunkach, ale nie powinnas żądać od koleżanki tego, aby ona z nim nie rozmawiała. W końcu jej nic złego nie zrobił! No chyba, że to Twoja serdeczna przyjaciółka to powinna Cię zrozumieć! Z drugiej strony może ona czuje do niego coś więcej i teraz kiedy jest wolny usiłuje go "złapać" No nie wiem. Nie mniej nie uważam, aby musiała z nim zrywac kontakty! Ale to tylko moje skromne zdanie :)

Gość weronicca
zrywac kontakty? ona nigdy nie miala z nim kontaktow. tylko na czesc. po naszym rozstaniu on znalazl ja na gg i napisal do niej. ona sie nawet nie przyznala on pozniej powiedzial ze rozmawiaja (moze zrobil to na zlosc). to jest bliska kolezanka. i wie ze do mojego ex dalej cos czuję mimo tego wszystkiego co mi zrobil.

Gość Ale masz problem