Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z polski

Dziewczyny jesteście takie sliczne ...jestescie boskie ..przeczytajcie to ..

Polecane posty

Gość facet z polski

`jestescie piekne i nienarzekacje na cere i pryszcze bi nawet te panie je mają .. widze Polki codzien wszędzie i są wszystkie ładniejsze na twarzach mimo ze grubsze , http://miss.wp.pl/gid,8511125,img,8511143,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=8 toż to hańba by to byly misski.. czy nie patrzy sie na cere ? zobaczcie całą galerie ..tragedia..

chciałabym mieć taka cere jak ta z najgorsza z nich:) przesadzasz

Gość fdgdsgd
ale paskudy

Gość badu
wiecie co,ale koles ma racją!!!! ja idąc po mieście ,mijam z 20 ładniejszych dziewczyn na jednej ulicy

Gość fdgdsgd
ja też mijam ładniejsze i sto razy do tego..

Gość jestes umysłowo chory
a wy jestescie zazdrosne ewidentnie i to mi was zal. dziewczyny sa ładne. jakbyście były ładniejsze to by was zauważono a ponieważ wieczorami przesiaujecie tutaj to znaczy że to wy jestescie pasztety

Gość pod wrazeniem
piekne kobiety,jak mozna mowic ze to sa pasztety??? za kazda jedna zycie bym oddal

Gość ta fatalna cera jest wynikiem
nie tyle zaniedbania co calodniowego bardzo grubego i silnego make up'u :) ja mam generalnie ladna cere ale jezli caly dzien mam na twarzy pelny mocny make up to tez co nieco sie mi z twarza dzieje ( dlatego najczesciej maluje sie bardzo delikatnie) :) autor jednam ma racje w jednym, ze niestety te miss nie sa wcale cudami i badz co badz od miss sie wymaga i ta cera jednak nie powinna tak fatalnie wygladac!!:) Pozdrowienia dla mezczyzny, ktory docenil "przecietne" POLKI!!:)

http://miss.wp.pl/gid,8511125,img,8511136,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=15&ticaid=12594 Sporo ładniejszych dziewczat/kobiet można spotkać idących ulicami polskich miast. Nie ma sie czym zachwycać oglądajac zdjecia miss-ek-naprawdę 🌼

Gość //////
to są łądne dzieczyny. nie twierdze że ładniejszych nie raz nie da się znalezc na polskich ulicach ale doczepianie sie złośliwe do ich wcale nie takiej złej cery(ale jednak z problemami)_ jest zwyczajnie przykre....mozesz pisac że polskie dziewczyny sa piekne itd ale nie obrazaj tamtych bo gdyby nie byly pieknosciami to by sie nie znalazly w miss world. chyba nie widxziales brzydkiej cery skoro tamte oceniasz jako brzydkie. przynajmniej wiadc ze to ludzie a nie woskowe postacie.

Gość //////
uuu nie masz racji. to kwastoa gustu w jeje kraju taki ma się własnie typ urody i tam uchodzi za pieknosć. miss world to konkurs wielokulturowy a nie konkursk na biała blondynkę z największymi cycami:o

no i co z tego ze niektore maja gorsza cere,przynajmniej sa choc troche naturalne,jakby mialy nieskazitelne buzie pisalabys ze zdjecia sa wyretuszowane...

Gość heeeeeee
dokąłdnie jakby były za idealne to też byscie si.ę czepiały:o tak wam źle i tak niedobrze:o

do poprzedniej wypowiedzi: mylisz pojecia. Owszem gustów sie nie kwestionuje,aczkolwiek znalazłam 2 kobiety na zdjeciach które zasługuja na miano miss-reszta to....dno (oceniajac pod katem urody a nie charakteru czy osobowosci bo to juz inna bajka) Dla mnie kanonem urody wcale nie jest biusciasta blondynka. Wiekszośc kobiet na zdjeciach ma przesuszone włosy,odrosty,brzydką cerę-w tym piękna nie widzę

do tego dochodzi maska pudru na twarzy,pod którą i tak widac grudki-to ma być piękno i naturalnośc??? NIE uważam.

Gość no calkiem ladne sa
te dziewczyny ale faktycznie bez makijazu, a przynajmniej z lzejszym bo na zdjeciach tez maja tapety-przynajmniej niektore z nich wygladaja przecietnie i niejedna dziewczyna z ulicy wyglada lepiej i uwzgledniam tutaj roznice kulturowe i typu inne urody niz blondnyki z niebieskiemi oczami i duzymi cycami;) tylko ze zapominamy o jedym-taka misska musi miec jeszcze odpowiednia figure do twarzy:) a z tym juz nei tak latwo chociaz i takie dziewczyny sie znajda na ulicy:)

Gość a tu jest
bardzo brzydka cera i zeby nieciekawe http://miss.wp.pl/gid,8511125,img,8511129,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=22 i nie atakujcie tu ze ktos na ulicy jest brzydszy czy ze maja ladne wnetrze bo prawda jest taka ze skoro to jest konkurs w ktorym ma wygrac najladnieszja dziewczyna no to wlasnie na jej wyglada nalezy zwracac uwage czyz nie?? a na wyglada skalda sie wszystko,cera zeby wlosy o ktorych ktos tu wspominal itd i z tym sie te dziewczyny powinny liczyc ze pod tym kotem beda oceniane wiec ....mamy prawo wytykac to co nam sie nie podoba!! :)

Gość jedyna sliczna dziewczyna
z tych zdjec to http://miss.wp.pl/gid,8511125,img,8511126,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=25 ta w czarnym golfie,nie ma typu urody ktory akurat mi sie podoba ale...ma piekna cere zadbane zeby slicznie wlsniace naturalnego koloru wlosy zyczliwy usmiech i co najwazniejsze DELIKATNY make up!!:)

Gość fdgdsgd
hahhaha ta w golfie czarnyk jest paskudna..

Gość o maj gad
ta czarna, to wygląda jakby jej sie coś wbiło w czoło!

Gość o maj gad
za to ta jest ładna i nie ma pod makijazem syfów http://miss.wp.pl/gid,8511125,img,8511141,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10

Gość łoo fuujjj
ten bambus do na drzewo

Gość Klikmajik
pocieszylam sie!!! faktycznie tak dążę do idealu,a one mają syfiaste twarzy..heheh czuję się dowartosciowana!!

Gość miss barbadosu
:( a fuuj