Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luise 1980

benefit

Polecane posty

Gość luise 1980

czy można złożyć osobno forme o child tak credit nie pobierając workingu i czy może to być tylko na ojca bo ja nie mam Nationale incurance number. CZekamy na working ale to jeszcze trochę potrwa,potrzebne jest mi bardzo któreś z tych świadczeń. czy raczej policzą nam razem z Workingiem i trzeba bedzie jeszcze dłużej czekać?

Gość błąd DNS
najlepiej wróc do Polski i zostaw tutejszy system społeczny w spokoju...

Gość o takkkkkkkk
najlepiej wrócić i liczyć na Państwo.w anglii nikt za darmo nic nie dostaje. a przedmówca niech głupie komentarze zachowa dla siebie. w polsce niedlugo bedzie to co na wegrzech

Gość błąd DNS
No włąśnie ja jestem w Anglii i dlatego radze koleżance żeby wróciła do Polski a nie żebrała tutaj.

Gość o takkkkkkkk
no wlasnie debilu tu w anglii nikt za darmo benefitow nie dostanie,one po prostu sie należą,bo trzeba pracowac zeby je dostac. już nudne są wypowiedzi zawistnych, zazdrosnych polaczkow.

Gość lepiej
wracac do Polski i zasuwać na rząd

czesc Luise.oczywiscie mozecie miec benefit, mimo że nie masz NIN. To nie ma znaczenia.spokojnie jesli mąż pracuje-wystarcza jego dochody i akt ur.dziecka.jak to dostaniecie to starać sie możecie o tax credit bo bez tego benefitu na dziecko nie załatwisz wiecej zasiłow.bo po benefit ma swój numer, a potem musisz go wpisywać prawie wszedzie....ja na benefit czekałam 2 tyg.też nie mam jeszcze Nationale incurance number.POZDRAWIAM>Jak coś to jestem pod mailem ....apropos wszystko moze być na ojca.

Gość Asia123
Luise...jak sie chcesz wiecej dowiedziec o benefitach i wszelkiej pomocy w Anglii to wejdz na forum -Opieka socjalna matek z dziecmi w Anglii , pozdrawiam

Gość bardzo ważne
Jakiś czas temu składaliśmy formę o working tax credit.3 tygodnie temu o child benefit.12 wrzesnia moj chlopak zmienil prace,ale pan z revenue doradzil aby tego nie zglaszac jesli zarabia tyle samo lub mniej,bo procedura sie przeciagnie,dopiero zglosic jak dostaniemy WTC. to jak to jest,mozemy nie dostac wyrownania?bo na forum wyczytalam,ze w ciagu miesiaca dziewczyna nie zglosila zmiany pracodawcy i nie dostala wyrownania z child benefit. w tej nowej i tak chlopak zarabia duzo mniej. Jakie mogą być konsekwencje niezgłoszenia Dziekuje z góry za odpowiedz