Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia z drzacym okiem

dziewczyny prosze o odpowiedz- czy na poczatku 5 tc lekarz bedzie mogl

Polecane posty

stwierdzic ze to nie jest puste jajo plodowe .. i czy bede mogla zobaczyc bijace serduszko? bardzo chcialabym miec nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, tyle sie naczytalam i strasznie sie boje.. chcialabym powiedziec rodzinie.. nie wiem czy to nie za wczesnie

a kiedy miałaś ostatni raz @? ja jestem też chyba w 5 tygodniu narazie nikomu nie mówiłam chce iść do lekarza ale zastanawiam się kiedy czy już teraz czy za tydzień?

okres mialam 7 sierpnia

ja miałam okres 13 sierpnia, więc myślę, ze u Ciebie lekarz już powinien stwierdzić ciąże i zobaczyc na USG

ja tydzien temu trafilam do szpitala z plamieniem i mialam usg- lekarz stwierdzil ze to " PRAWDOPODOBNIE" 4 tg ciaza.. wizyte mam u lekarza za 3 tg ale ide dzisaj do innego na jakies super usg- bo sie bardzo martwie.. boje sie ze lekarz mi powie ze jestem w ciazy a potem okaze sie np po 3 tg ze to puste jajo- wtedy chyba umre:(

myśl pozytywnie, gdyby coś było nie tak to już w szpitalu stwierdziliby to. Pisze tak bo to moja już druga ciąża. Bądź dobrej myśli jeśli już stwierdzono ciąże to musisz być nastawiona pozytywnie, będzie dobrze :)