Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniakk

dziewczyny, przyznajcie że lubicie facetów lekko złośliwych

Polecane posty

Wracam do tematu. :o Nie jestem juz dziewczyną, tylko dojrzałą kobietą, ale mi nie przeszło - nadal lubię lekko złośliwych i inteligentnych. A może dopiero teraz takich lubię.... :P

nie chce byc z nizszym od siebie facetem,kurcze facet myssssll troche,tobie zawsze trzeba kawe na lawe??? Nie mozesz sie domyslic o co mi chodzilo? trzeba calymi zdaniami ?

ej Wy smutasy !!!! jedne lubią złośliwych drugie nie!!! ale na pewno nie lubią SMUTASÓW !!! co to wciąż o tym samym !!! co prawdą niektóre (np. ja lubią od czasu do czasu rmocznie melancholijnych) ale nie SMUTASÓW!!!! --------------------> brzydki charakter - jesteś stańczyk??, bo nie wiem, czy mam się liczyć z wyzwaniem od pustaków :)???

jeśli brzydki charakter NIE = stańczyk to już dwa:P zresztą ja odp. na temat topicu (a on traktuje o facetach), więc bez urazy koleżanko:)

zlosliwy,to też był wyraz zlosliwosci? Czy też mam uwierzyć w to co piszesz?:P :) Ja tez bym musiala sie poedukowac..ale tyle ciekawszych spraw jest do omowienia/zrobienia/przemyslenia... :))

ja ich nie porozkładałam :D raczej z nerwów porozrzucałam a i niektóre podarłam (te których zawartości mi nie wchodzą :D, uważam za nieistotne:D ) - to pomaaaaga :). Spróbuj ;)!

aa! mam prośbę.. jeżeli moje wypowiedzi bedą mało logiczne to dać znać:D To sie poloze do wyrka i juz nie bede kompromitować:P :D

siakaś jedna >> a co Ty dzisiaj takiego intelektualnie tudzież fizycznie ciężkiego robiłaś, że juz o tej porze masz niby bredzić;)

teraz juz rozumiem.. zawsze myslalem ze sam fakt, ze zainwestuje sie w to ksero, ponosi pare kilogramow w plecaku i wystarczy.. :o musze sprobowac kiedys