Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Cyndi - dzięki za zaproszenie.;D Już wczoraj widziałam, ale nie skojarzyłam, kto to.:)Przyjęłam i zdjęcia zobaczyłam.:-)Wyobrażałam sobie Ciebie właśnie jako blondyneczkę.;P Śliczna jesteś !! Pytanko do Ciebie - ile lat miałaś, jak urodziłaś ???

Cyndi - jakiego formatu zdjęć nie możesz otworzyć ?

Moje gratulacje Karina.:)Jeszcze raz ponownie!Cieszymy się razem z Tobą...my też tak kiedyś dziewczyny będziemy patrzyły na swoje dzieciątka--no nie ?? Musimy---nie ma innego wyjścia......nie ??? Mi tak kiedyś koleżanka zrobiła niespodziankę i wysłała takie zdjątko na pocztę swojego dzidziusia...a lekarze Jej mówili,że nigdy w życiu nie będzie miała dzieci--tam był problem z baaardzo wysoką prolaktyną !! A Ona po porodzie minęło 2 miesiące i zaszła znowu w ciążę.:P I ma teraz chłopczyka, a potem urodziła się dziewczynka.:p

Iza - Ciebie też na nk znalazłam i zaprosiłam.:D

W imieniu nas wszystkich " nie dziękujemy ", a by nie zapeszyć !! A możesz nam napisać tak po krótce, jakie Ty masz objawy ciążowe: mdłości, wymioty, bóle piersi czy brodawek itd.;-)Dla naszej wiadomości tylko.;D

Michaline...oglądam sobie jeszcze raz Twoje zdjęcia Na Face i te koty niezłe mają oczy.:)Hehe - tak Im się błyszczą i świecą od lampy aparatu, że mój M to do tego, co Ty go trzymasz ( co je widać, zanim zaproszenie przyjęłaś ), to że jak latarka !! Śliczny jest ten rosyjski.;-)Moja mam ma zwykłego dachowca czarnego---wyślę Wam potem Jego zdjęcia na e-maila.

Jestem głownie zmęczona, tzn szybko się męczę, np jak sprzątam albo wchodzę po schodach to aż mam zadyszkę. Wtedy siadam sobie przed kompem albo się kładę, odpocznę, prześpię się i dalej coś tam robię, nie umiem siedzieć w miejscu. No ale oczywiście nie robię nic ciężkiego, zresztą mąż mnie gania, że mam odpoczywać. Ostatnio parę razy mnie mdliło, ale nie wymiotuję (pewnie to jeszcze przede mną). Apetyt mam i na wszystko. Często rano nie chce mi się jeść, ale później nadrabiam. Za to nie mam wstrętu do niczego co mnie dziwi. Chodzi za mną kawa, ale wiem, że nie mogę. Ostatnio też pisałam Wam, że swędzi mnie skóra i podejrzewałam, że to od cytrusów i miałam chyba rację, bo od paru dni nie jem i jest lepiej. Poza tym zaczęłam smarować się oliwką Bambino, a tak od trzeciego miesiąca kupię coś na rozstępy. A z tą oliwką to mi ona za bardzo nie odpowiada. Może macie jakiś pomysł na jakiś balsam?

Piersi bolą trochę i zmniejszyły się jakoś, ale przynajmniej mi lżej ;) Poza tym wszystko jest ok. (jeśli o czymś nie zapomniałam)

No to tak samo jak i ja-nie umiem siedzieć w miejscu i nic nie robić.:P Mój M mi powiedział, jak wyszłam ze szpitala, że On nie wierzy w to, że ja to teraz będę tylko odpoczywać, ale że znowu w sobotę zacznę sprzątać.:D hehe

karina1212 - M Twój dobrze robi, że Cię goni ! Teraz no to On ma dbać o Ciebie.:) O tych cytrusach no to rzeczywiście, gdzieś już o tym słyszałam, że ich no to raczej w ciąży to nie można jeść.;/ A może zamiast takiej płynnej oliwki - to poszukaj sobie jakieś w żelu ? Co Ty na to ?? I zapytaj się swojego lekarza o to, co ewentualnie zamiast niej mogłabyś stosować.:D

Karina - a brodawki Ci się jakoś zmieniły czy nie ? Bo i też o nich piszą, jak o 1 objawie ciąży.:D

Karina, Agniren - Boże dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę !!!

A tu trzeba czekać, czekać i jeszcze raz czekać....:/

Agniren - a Ty jakie masz objawy ciąży ???

Zapytam w aptece jak coś igrek brodawki mam takie wyraźnie ciemniejsze i pełniejsze agniren to 7 tydzień

Zaczelam sie martwic. U mnie lekarz powiedzial ze dzizia ma 18,5 mm ale nie widac serduszka. Powiedzial ze to za wczesnie. Nie wiem ktory to tydzien z bety wychodzi ze 7. Co prawda to usg bylo bardzo stare a lekarz awaryjny. No ale jednak. Patrzylam na twoje usg i podpowiedz mi 9 mm to jest srednica tego ciemniejszego obszaru?

karina1212 - no możesz i właśnie w aptece zapytać.;D Wiesz również, że w Rosmanie są kosmetyki dla kobiet w ciąży.:)

Agniren - nie martw się na zapas.:)Musi być wszystko dobrze i Ty bądź dobrej myśli.;D Ja wierzę, że wszystko będzie ok.;-)

Agniren nie martw się gin miał stary aparat i dlatego na 100% nie było widać serduszka! Ten czarny obszar to jest pęcherzyk, a w środku ten biały to zarodek, który lekarz zmierzył i powiedział, że ma 9mm, poza tym pokazywał mi serduszko i widziałam jak się ruszało :) Mam b. dobrego ginekologa - wygadany, wszystko dokładnie wytłumaczy i nigdy się nie spieszy, taki facet na luzie ;) Musisz pójść tam gdzie mają dobrą aparaturę.

Karina, widziałam zdjęcie. Cudne:-) Agniren, wszystko napewno jest ok, pamiętaj, ze u Ciebie wszystko sie poprzewracalo, pozytywnie oczywiście, i trzeba jeszcze poczekać. A skoro dr miał stare usg to tymbatdziej:-) Napewno jest ok Igrek, to przedziwne, ze u kotów oczy święto jak latarki:-) moja druga kotka to dachowiec:-)

A powiedz mi agniren kiedy miałaś ostatnią @ i kiedy była owulacja (chodzi o dzień cyklu) igrek wiem, widziałam, oglądałam i zaciekawiła mnie Bielenda

Karina, Agniren-przypomnijcie mi , jaki u Was był problem?Widzę porządkuje.;D Z tego,co pamiętam,to u Agniren coś z plemnikami nie tak.:(

My też tak Michaline kiedyś będziemy oglądać zdjęcie swojego dzidziusia - no nie ?

Jestem juz umowiona w poniedzialek na 20.30, wiem ze pani doktor ma bardzo dobre usg. Zrobie jeszcze przed wizyta bhcg zeby zobaczyc przyrost.zazdroszcze kobieta co bez problemu zachodza w ciaze i niczym sie nie przejmuja i wszystko jest ok. W naszym przypadku to ciagly stres. Najpierw wielkie starania zeby w tej ciazy byc, zeby ja utrzymac, zeby o terminie urodzic zdrowe dziecko. Leze w tym lozku biore ta luteine i czekam na poniedzialek.