Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Agniren Kochana jak ja sie ciesze jestem juz w pracy i rycze z Twojego szczęścia.:) A 12 stycznia ja sie urodziłam SZCZĘŚLIWA DATA;) GRATULUJE PRZYSZŁA MAMUSIU:)

Agniren- przepraszam Cie za pytanie ale juz nie pamietam bylas lyzeczkowana czy mialas samoistne poronienie w grudniu. ja wiem ze organizm kazdej kobiety jest inny ale ja mialam poronienie samoistne 14 stycznia a okres teraz dostałam 6 lutego, nie miałam duzej przerwy pomiedzy @

Czesc Malwi:-) Nie ma te złego... Napewno w końcu sie uda. Uśmiechnij sie, dziś mamy nowy dzień i trzeba myśleć optymistycznie:-) Cześć Iza, Ty to jak ja, pierwsze co, so sprawdzamy co na forum :-) Wydaje mi sie, ze Agniren samoistnie ale pewna nie jestem:-) Jej cud jest taaaki ogromny i szczęśliwy:-) super!!

Iza w grudniu miałam samoistne poronienie i obyło się bez łyżeczkowania. I właściwie do 11 lutego myślałam, że wszystko jest ok i czekałam na okres. Zrezygnowana nigdy nie brałam pod uwagę ciąży. Dletego dowiedziałam się o niej dopiero w 6 tygodniu.

Agrien- jak milo sie czyta stopke 12 styczen ciaza :) slicznie. To naprawde jest cud. ja chyba jestem jakas inna skoro po prawie 3 tygoniach dostałam @

Michaline- ja mysle że to uzależnienie i ciekawość no i przede wszystkim wygadanie sie. Z mezem czy partnerem nie porozmawia sie tak jak my tu mowimy, owszem masz wsparcie ale tu woadomo ze powiesz slowo i wszystkie bedziemy wiedzialy o co chodzi.Ciesze sie ze zdecydowałam sie na forum. Naprawde jset mi łatwiej.:)

Gość lato76
malwi2983 - Wez się w garść , trzeba myśleć pozytywnie . Każda znas przechodzi , ale nie możesz tak podchodzić . Ja będę podchodzić do 3 krio . Michaline -Trzymam kciuki . iza - lepiej jak jest poronienie samoistne , ja niestety mniałam wyłyżeczkowanie . Kiedy ci dr Obuchowska kazała podchodzić do krio ? Trymaj się kochana , wszyscy ciebie wspieramy .Lecę do pracy . Agniren - Ciesze się razem z tobą .

czasami jest to straszne bo w duchu zazdrosze tych ciąż i mysle sobie ze nie wolno tak bo moze ja przez to nie jestem w niej :( wiem nie wolno niczego zazdroscic tylko sie cieszyc, ale czasem o to nie zazdrosc tylko smutek ze to nie ja. Po wpisach innych dziewczyn wiem ze tak i tak jestem w dobrej sytuacji i wierze w to ze kiedys mi sie uda.

Mam tak samo, zanim tu dolaczylam, czytałam wszystkie posty od początku. Boże jaka to radość jak którejś z dziewcząt sie udało. Zawsze czekam na taka wiadomość :-)

Gość lato76
iza -ja też jak weszłam na forum , zaczełam myśleć pozytywnie .

lato 76- jak dzwoniłam do dr O. powiedziała ze ma zadzwonic w marcu zeby wiedziec jakie badania zrobic i wtedy w kwietniu ewentualnie kriotransfer. Musza upłynac 2-3 cykle. jeden mam juz za soba. pewnie w marcu jak dostane @ to po @ bede robila wszystkie badania. bede na pewno do niej dzwonila i pytała co i jak.

lato76- napisz w stopce jaki masz problem i ile to trwa łatwiej jest sie poznac po tym

Gość lato76
Tak dziewczyny wszystkim nam się uda . Ciesze się , jak którejś z dziewcząt się udało . To daje mozywacje do dalszych działań . Pozdrawiam wszystkich .

Iza1978 mnie kazali czekać 1 cykl góra 2 cykle. Ale ja pojadę już po tej @, nie chcę czekać....

A jakie badania kazali ci zrobić przed kriotransferem? Mi tylko stopień czystości pochwy...

ja narazie nic nie wiem kaie badania bede miała, ale czytałam na formatce ktora dostałam ze właśnie cytologia czystosc pochwy. itd. wszystko zalezy od tego jaka długa jest porzerwa pomiędzy zabiegiem.

Agniren Cieszę się kochana razem z tobą.A teraz widoki będą coraz fajniejsze. Z tygodnia na tydzień dzidziuś będzie rósł jak szalony. Ja miałam łzy w oczach za każdym razem jak machało rączką jak przecierało oczy w identyczny sposób jak jej tatuś. A jak poczujesz pierwsze ruchy to dopiero radość. Ja jechałam akurat rano do pracy i wyłam jak bóbr ze szczęścia.Ach ciąża to cudowny czas. Ciesz się tymi chwilami sam na sam z bąblem bo to tak szybko minie. Michaline Ja kciuków jeszcze nie puściłam. Musi być dobrze. Niech betka pięknie rośnie. Szczęśliwa mama Cieszę się że się odezwałaś. Buziaki od nas. Igrek Były jakieś przeceny ale już nic ciekawego nie wyczaiłam. Jakieś mego duże rozmiary zostały. W większości sklepów królują już nowe kolekcje.

Ja nie wiem jakie badania się robi (jeszcze...) Wczoraj rozmawiałam z dr D.J. na temat IVF. Niestety potwierdziła, że u mnie to będzie to bardziej kosztowne bo mam ciągle problem z pęcherzykami.. słabo odpowiadam na leki i potrzeba będzie zwiększonych dawek... no cóż! musimy dać radę!!! A moze sie uda do wakacji???? :) :) :) ???

Ale tu się dużo dzieje, że nie nadążam, Michaline mam nadzieję, że wynik hcg będzie jeszcze wiekszy :) Anigren gratulacje :) Jej ile tu pozytywnej energii, moze i mi się udzieli. dziś mam wizytę u dr Zamory, zobaczymy co nam powie trzymajcie kciuki.

Gość Kordianka
Witam Ja w poniedziałek idę do swojego ginekologa w szpitalu - jestem na clo i mam pojawić się na usg by zobaczyć jak tam z moim jajeczkowaniem gdyż mój ginekolog stwierdził, że bez tego badania nie puści mnie na wizytę do kliniki. Wie, że tam badanie zrobią po swojemu ale chce żebym poszła do nich z kompletem informacji od niego :P Czy Wy tez po clo miałyście takie bóle ?

kordianka mnie strasznie bolało podbrzusze, czasami to zwijałam się z bólu, ale po jakimś czasie ustępowało

Gość Kordianka
Ja dzisiaj zwijam się z bólu ale liczę, że to będzie dobry znak bo niestety obawiają się, że z tym jajeczkowaniem u mnie może być ciężko ( skoro nie mam okresu jajeczkowania tez mogę nie mieć )

Gość Kordianka
A jeszcze jedno - powiedzcie mi w novum nie ma problemu aby wystawili L4 ?

Ja nie mam żadnych odczuć po CLO, brzuch mnie nie bolał. Pewnie każda z nas może reagować inaczej :-)

Gość Kordianka
Michaline ale jajeczkowanie miałaś normalnie ? To znaczy było :P Nawet nie wiecie jak się boje, że cos będzie nie tak. Wystarczy, że u M jest fatalna sytuacja, u mnie też nie jest wesoło ale gdyby doszły jeszcze problemy z jajeczkowaniem byłaby totalna załamka :/

W nadchodzacy weekend jestem w warszawie na targach kosmetycznych salon wiosna (w pracy). Dziewczyny zapraszam jezeli ktoras z was sie wybiera. Pozdrawiam

Gość Kordianka
Kurcze w ten weekend mam szkołę :( Znowu zachciał mi się nauki jakbym miała mało obowiązków i zmartwień :P

Agniren, widzisz nie trzeba było aż tak się denerwować :) Wielkie gratulacje !!! U mnie zapłodnienie też było mniej więcej w tych dniach. (Owulkę miałam późno - 22dzień cyklu) Wygląda na to, że rodzimy razem :) Czy doktor powiedziała Ci prawdopodobny termin?

Agniren, ja w ten weekend jestem w Belgii, więc szkoda, że się nie poznamy :-( A pamiętam, że razem z tym wyjazdem miałaś mieć wizytę w nOvum. Na szczęście już niepotrzebna :-) Kordianka, tak, miałam owulację i inseminację.