Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Malwi, pewnie, ze wypoczelam. Ale juz nie mogę sie doczekać powrotu. Jeśli chodzi o objawy, to nie czuje nic innego jak bolace i ciężkie piersi i rano pobolewa brzuch jak na @. Mam nadzieje, ze wszystko ok :-)

Michaline - o której godzince masz wylot dzisiaj ?

rene74 - a jakie to biuro podróży ? Michaline - a kto dogląda tych Waszych kotków ??

My na razie sobie nie możemy niestety pozwolić na jakiekolwiek wyjazdy, bo w Novum dopiero zaczynamy zostawiać kasę i nie wiemy, na jakiej sumie się skończy.:/

a wiesz igrek że przeleciałam tyle tych ofert,że już nie pamiętam nazwy tego biura. No ja o jakich kolwiek wyjazdach to też mogę na razie zapomieć, bo moja mama jest b. chora trzeba przy niej byc 24h na dobę, ale głównie tata się mama zajmuje-całe szczęscie zdrowiutki, ja od rodziców mieszkam 50km, ale mieszka z nami też tesciowa która ma poczatki alzajmera a mąż jast jedynakiem a tesc nie żyje więc my się nią opiekujemy.

Rene - ja Ci już Kochana pisałam o tym, że wierzę w to, że tym razem Ci się uda ! Zasługujesz na to po tak długiej walce.:/Modlę się za Ciebie.:-)Jeśli Tobie się uda,to i my uwierzymy myślę b.,że i nam się uda !!!

rene74 - a na co jest chora Twoja teściowa ? I ile ma lat ??

Igrek, mamy duZo młodych sąsiadów i oni pilnija naszych i znajomych tez:-) Bo nasi znajomi to tez sąsiedzi i razem jesteśmy w Brugii a oni maja tez dwa koty:-)

MICHALINE - aha, no to już wszystko jasne.;-)

igrek- ta choroba to początki alzheimera, demęcja starcza ma 70lat ale jest też po wylewie a mama moja z kolei choruje na stwardninie rozsiane-jest obecnie w krytycznym stadium i nie ma remisji tej choroby u niej jak to się dzieje w wielu przypadkach.

rene74 - no to mi przykro bardzo.:/A ile lat ma Twoja mama ? przydałoby się Wam jeszcze bardziej w takiej sytuacji troszeczkę światełka w życiu...w postaci malutkiej istotki.;-)

mama ma 66 lat, no mam nadzieję że to światelko się pokaże

Hej dziewczynki !! Julciaaa - ja jak już wcześniej pisałam mam jutro wizyte .Chcę podejść do krio , zobacze co mi dr powie . Mamy ustalić co i jak , jeszcze niewiem co mi wyjdzie na USG . Bo zazwyczaj mam zły posiew , a to jest ważne . Najbardziej bojie się żebym nie mniała polipów . Strasznie denerwuje się tą jutrzejszą wizytą . rene74- Możesz nie zauważyć tych dolegliwości ciążowych , ale bądz dobrej myśli , ja wierze że ci Kochana uda się i trzymam kciuki za ciebie . A testowanko bedziesz mniała kiedy ? Powiem na swoim przypadku że jak jak byłam w ciąży , a pózniej poroniłam też nic szczególnego niedostrzegłam w swoim organizmie . Każdy organizm jest inny i kazda znas bedzie mniała dolegliwości ciązowe zupełnie inne .

malwi 2983-Masz jeszcz 6 mrozaczków , to bardzo dobrze . Mi nietety pozostało tylko 3 ,ale dobre i to . Tak myśle że mogło by się udać . A jak nie ? To co dalej ? Czasami mi przychodzą takie myśli , ale staram się myśleć pozytywnie .

rene74 - no to młoda kobieta jest jeszcze ! A powiedz mi Kochana, czy Wy dopiero się o dziecko zaczęliście starać od tego roku, co napisałaś go w Twojej stopce, czy tego roku dopiero do Novum trafiliście ?

lato76 - powodzenia Ci życzę na jutrzejszej wizycie.:P A z jakiego Ty jesteś województwa ?

Kochane ja po lekarzach to zaczęłam śmigać już jakieś 12 lat temu ale każdy nic nie umiał stwierdzić i niby wszystko ok.a w Novum jesteśmy od marca 2009r.

lato76 testowanko mam mieć w przyszły poniedziałek!

rene74- Przykro mi bardzo że takie choroby spotkały twoich najbliższych . Ja mam teściową która jest po 70 , ale ma żylaki i zwyrodnienie stawów . Teść jest w lepszej formie , tylko narzeka na nadciśnienie . A moi rodzice w podobnym wieku , mama ze stawami ma problemy , a tata wiadomo ma swoje lata i zawsze coś tam jemu dolega tylko nic nam nie mówi . On poprostu wie o naszych problemach i może nie chcę nas martwić . Jak ogłądałam program ; Piaskiem po oczach; wypowiadała się Ewa Kopacz , że kobiety są w pęłni sił żeby pracować do 67 r Dla mnie to jakaś porażka , jak niewie nasz rząd , to niech przeprowadzi sądaż . Co ten Tusk wie co jest dla kobiet dobre ? Szkoda słów ....

rene 74 - To będę trzymać mocno kciuki . A bedziesz robiła test domowy ? Czy z krwi ?

oczywiście jak z rana wstanę to zrobie test w domu, a potem dyla do laboratorium z krwi, !

ci politycy są tacy mądrzy w windowaniu wieku emerytalnego,bo sami jak kończą karierę polityczną,to automatycznie dostają eneryturę rządową bez względu na to ile mają lat, a przy tym mają już taką kasę odłożoną z tych swoich diet że do końca życia im starczy.

rene74 - bez względu na to, jaki Ci wyjdzie ten test ciążowy, no to lecisz do lab ? Tak ?? A ja dziewczyny nadal nie mam @ - nie wiem, czy to przez to laparo mi się przesunęła, czy to te moje problemy.:/Dziś 30 dc. Jak do jutro nie dostanę, no to umawiam się na usg.

no tak bez względu na wynik domowego lecę do laboratorium, tak dla pewności!

Dziewuszki lecę trochę poleżeć bo od rana siedzę przy kompie a mam tylko stacjonarny. narazka!!!

rene74 - no tak, bo teraz musisz odpoczywać więcej i się nie przemęczać.;D A jakie macie plany dziewczynki na niedzielę ?