Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Julcia tak pokarzesz pielęgniarce w zabiegowym. Michaline gratuluję jeszcze raz cieszę się razem z Tobą:) Alicja bardzo ci dziękuję za tą odpowiedź , bo ja miałam już dzwonić do lekarza tak się zdenerwowałam, ale troszkę mnie uspokoiłaś. Dziękuję:)

Julcia ja dawałam pierwszym razem karteczkę z wpłaty, a potem to już tylko mówiłam jak dr kazał ,że badanie progesteronu tak mi się przypomina.

Michalina - Bardzo i to bardzo ciesze się , że u ciebie kochana wszystko w porządku z dzidziusiem. Dzięki za ciepłe słowa wsparcia , napewno przejdą od Ciebie do Nas te ciążowe wiruski . I My wszystkie do czekamy się takiego uczucia , musi być nie samowite . A jak w pracy Cię wkurzają to idz na zwolnienie . Duże buziaczki dla Ciebie i maleństwa .

Michaline gratuluje zdrowego malenstwa. Duze jest juz. Jakies zdjecie dostaniemy?

A ja tam zawsze jak przychodziłam do laboratorium , to mówiłam , że potrzebuje zrobić na wizyte do dr L badania taki i takie i bez problemu robili .Oni mają wpisane w zeszytach , więc zapytały się tylko o nazwisko , i wszystko mnialam zrobione bez problemu .

Alicja@ - to taki okres najgorszy poczatek ciązy , a dalej mam nadzieje , że bedzie znacznie lepiej . Też bym chciała mieć takie mdłości .

To super że mezusia nie bede ciagac teraz do Warszawki, bo i na podroz trzeba wydac i urlop musiałby brac a tak to załatwie na razie wszystko sama. Ja usg robilam teraz u siebie w bo mam troche daleko do Novum by tak ciagle jezdzic. Dlatego tez w trakcie kuracji lekarz powiedzial ze nie bede musiala jedzic do nich tylko bym poszla do swojego lekarza na sprawdzenie jak rosna pecherzyki. Aha powiedzial tez ze on bedzie na punkci i transferze. To w koncu nie wiem jak to jest? Powiedzcie mi kiedy sie placi te zaliczke ? Zaraz po wizycie startowej czy jakos pozniej? lato26 Lekarz nam doradzał by zapładniac wszystkie. Nie wiem czy o tym mozna zadecydowac po punkcji jak sie jzu wie ile tych zarodeczkow jest? Bo gdyby bylo duzo to moze czesc zaplodnic a reszte zamrozic i jak my ich nie wykozystamy to bysmy oddali do adopcji. Julciaa to badanie na FSH i PRG to juz mialas w cenie? czy trzeba za nie dodatkowo zaplacic?

To wszystko nie ma znaczenia, może mnie mdlić ile chce, mogę wymiotować co rano byle fasolki zostały ze mną jeszcze do grudnia

rudzia - za to płaciłam bo jak by złe wyniki wyszły to bym nie zaczeła stymulacji i nie wpłacałabym zaliczki wcale (chociaz nie wiem czy dobrze zrobiłam), a ja musisz wpłacic po wizycie startowej a przed ta kolejna w 6 dc(standardowo)

Co do farbowania włosów to ja od dawna farbuje włoski farbami ziołowymi takimi w kremie. Włoski mają piękny kolor i są błyszczące :) Nie zawierają też amoniaku wiec w trakcie ciązy są jak najbardziej polecane. Paleta kolorów jest bogata :)

Michaline - cudnie!!!!!! cisze sie ze z dzidzia wszystko dobrze :) dbaj o siebie i malenstwo!!! masz zdjecie? wyslij nam na maila.

Dzięki Julcia za info. A kiedy masz wizyty zaplanowane bo ja jak pójdzie dobrze to startowa 27 kwiecień.

rudzia_krk-płacisz przy następnej wizycie te 1000zł A co do zapładnianiu wszystkich komórek , my równierz taką dezyzje podjeliśmy .

Julciaaa a czym jesteś stymulowana? lato76 mam nadzieje ze szybko do nas dołączysz i bedziesz wkrótce tez stymulowana.

rudzia - ja mam dzis 4dc:) micheline - super ze słyszałaś seduszko!!!! bardzo sie cieszę:D:D:D

rudzia - tylko gonalem i to mała dawka bo ja chce ok 6 komóreczek tylko juz kiedys o tym pisałam ze ja nie chce duzo zarodków mrozic bo mam juz synka i planuje jeszcze jedno dziecko a uwazam ze jak ma sie udac to sie uda...;)

Julciaa to trzymam kciuki by sie udało z tymi 6-cioma :) A wiesz juz w ktorym dc bedziesz miala punkcje a potem transfer?

Witaj jankomuzykanto:) nie pomogę Ci za wiele bo wiem tylko ze Nasza igrek przygotowuje się do transferu z komórkami dawczyni ale z pewnością Ci napisze :)

Agniren, Karina, Mena, Capcha, Róża? Czy podczas badania usg teo na przeziernosc, miedzy 11 a 13 tygodniem robilyscie test z krwi pappa?

janko - witaj🖐️ IGREK nasza czeka na komóreczki, w tym cyklu bedzie miala transfer, jak zajrzy to ci na pewno odpisze:)

rudzia_krk - mam nadzieje że i na mnie szybko przyjdzie czas. W piątek mam wizyte , to moze już będę wiedziala co i jak . Żeby jeszcze wszystko było dobrze po USG , bo coś mnie brzuch pobolewa .

Dzięki dziewczynki za odp. Ja też się leczę w NOVUM od 09/01/2012 i miałam mieć transfer w tym miesiącu ale jak zrobiłam usg to się okazało że mam za bardzo przerośnięta śluzówkę i wszystko od nowa