Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Julciaa masz rację ciągły stres. Jak boli stres , jak nie boli tez stres. Nie wiadomo co lepsze. Dobrze , ze masz wizytę niedługo. Ja muszę ze swoją poczekać do 18 czerwca. Chyba umrę z niepewności.

Julciaaa - ja też mam taką nadzieję, że to kolejne usg Cię uspokoi.A z tymi plamieniami, no to mówili Ci przecież, że może to trwać ! Pamiętasz, jak mi o nich mówiłaś, że 5 dni, a mi się do 7 chyba przeciągnęło i już myślałam,że się one nie skończą, a jednak się zakończyły, czego i Tobie życzę ! A jak piersi u Ciebie ?

Malwi-witaj ! A Ty jak się czujesz ?

Igrek -dzięki za pozdrowienia -teraz ci mogę już napisać że miałyśmy komórki od tej samej dawczyni ,jak by nam sie udało byłybyśmy po części rodziną ,ale to już nie ma znaczenia .

A ogólnie dobrze mdłości jakby mniej, ale ciągnie mnie ten dół . Wzięłam 2 nospy z rana i jakby troszkę mniej. mam wrażenie jakby mi zaraz dzieci miały powypadać:(. najchętniej pojechałabym na USG żeby sprawdzić czy wszystko jest ok z maluszkami. A ty jakie samopoczucie masz jakieś przeczucia, ze będzie wynik bety pozytywny? Bo ja jak pamiętasz panikowałam , ale gdzieś w sercu czułam ,ze się udało.

Janko - domyślałam się Kochanie, ale nie chciałam się Ciebie pytać dla pewności, bo wiedziałam, że nie chciałaś o tym rozmawiać !!

Malwi - no nie wiem Kochana.Jestem za bardzo spanikowana !! Jeśli czytasz forum na bieżąco-no to wiesz,jak się czuję.

Igrek wiem jak się czujesz , bo staram się czytać, ale pytam o teraz.

Poza tym mam ten brzuch już pokuty od tych zastrzyków i też go odczuwam.;/

Malwi - dzisiaj już chyba lepiej niż wczoraj.:P Przespałam całą noc ! Ale i tak ciężko mi się śpi, bo myślę i to chyba nawet przez sen, bo mi się głupoty śnią.:/Tak, jak pisałam wcześniej, bolały, a raczej swędziały mnie brodawki przed snem i nie mogłam na boku leżeć, bo bardziej czułam wtedy ! W dzień jest lepiej,gorzej wieczorem. Kuje mnie w tej lewej stronie.Nie zawsze czuję jednak.Brzuch na dole mam taki,jakbym pod skórą miała kamienie lub siniaki i dlatego mnie boli.No ale to niżej-nie tam,gdzie aplikuję zastrzyki.

Słusznie Igrek, nie poddawaj się w żadnym przypadku, szczególnie jeśli finanse pozwolą. Mój M ma już dziecko, które przyszło mu łatwo, normalnie, w pierwszem małżeństwie. Teraz wydawać na to takie pieniądze jest ciężkie. Ona nie ma skąd na to brać, po prostu..

Dzień dobry wszystkim Ja jestem w pracy, ale w przerwach na bieżąco czytam. Wiem, że każdemu jest ciężko zebrać kasę na kolejną procedurę, zastrzyki, transfery itp., ale dla spełnienia naszych największych marzeń to warto. i chciałam się dowiedzieć od igrek i Janko czy korzystając z komórek dawczyni można wziąć max 2 czy można więcej np. 4 i z tego ewentualnie 2 zarodki zamrozić? Byłoby to jakieś zabezpieczenie na przyszłość na drugi transfer, który kosztowałby 1200+leki, a nie 8 tys. Janko - przykro mi, że tobie się nie powiodło. Teraz cała nadzieja w kolejnej dawczyni.

Igrek ja też nie mogłam spać to od myślenia czy się uda. A teraz budzę się co noc po 1 i po 5 i się kręcę. Pamiętam czasy gdzie nie mogłam się obudzić i nawet bomba jakby spadała to ja spałam.

Można maksymalnie 2 komórki.:)Więcej Ci nie podadzą, a poza tym raczej starają się ich nie mrozić,bo większe szanse są ze świeżych-tak mówiła mi Pani w lab i jeszcze to, że szkoda mrozić, bo wtedy odbiera się inne parze szanse. Malwi - ano widzisz jak to już jest !! Los bywa przekorny i zawsze się martwimy.:/ Bafiorek doskonale rozumiem Twojego M. Janko - no to jeszcze bardziej jest mi przykro z Twojego powodu ( ze względu na to, że nasze dzieci byłby spokrewnione ). To tak jakbym swoje straciła.:/

Teraz nawet mnie już prawy jajnik zaczął kuć tak silniej ! Ech...myślę,że ju te wszystkie bóle no to ja mam z tego ogromnego stresu.

A można chodzić bez biustonosza po domu ? Jak myślicie-nie zaszkodzi to biustowi ?? Pytam pod tym kątem,że mi jest lepiej bez.Nic mnie nie boli,nie swędzi,nie upija !!

Igrek ja jak jestem w domu to chodzę bez biustonosza , bo mnie bardzo piersi bolą odkąd urosły :)

Pewnie, że można chodzić bez stanika!! Z tymi komórkami to tak myślałam. Trochę racji w tym jest, że jak jedna para brałaby więcej to inna musiałaby dłużej czekać. A tu czas się bardzo liczy. Niby jest tak powiedziane, że świeże zarodki są lepsze. A z drugiej strony, te co się rozmroziły to są już zachartowane więc powinny być silniejsze. Ale to tylko moje tłumaczenie, tak po to, by dodać sobie nadziei. bafiorek - o której wyniki?

Ciężaróweczki-a jakie macie piersi i brodawki ? Proszę o opisy.:D

Igrek chcesz zdjęcie hehe ? Żartuje. Ciężkie, obolałe i żyłki lekko zielono- niebieskawe bardziej widoczne, a brodawki -obwolutki ciemniejsze niż środek. I na brodawkach takie madleńskie jakby krosteczki.

Malwi - ja nigdy nie odpuszczam w każdej dziedzinie życia, a tym bardziej, jak ktoś mi robi coś złego ! Chociażby słownie, więc obiecuję tu Wam, że znajdę, skąd ta osoba pisała i Jej tego nie podaruję !!!

kasian82- ja tak samo myślę jak Ty- skoro przeżywają rozmrożenie to znaczy, że są silne,super silne. więc szanse są duże. igrek- to dobrze,że w razie czego stac Was jeszcze na kilka podejść, może nie trzeba będzei

Cześć dziewczyny.Ja ciągle Was czytam chociaż się nie odzywam bo nie bardzo mam o czym Wam pisać. Trzymam kciuki za każdą z Was i każdej z osobna kibicuję :) Ja jestem po stymulacji CLO, po której nic się nie zadziało :( Dziś miałam wizytę i dostałam 2 zastrzyki bravelle. W sobotę rano USG,żeby sprawdzić co i jak.Trzymajcie proszę kciuki,żeby tym razem zadziałało. Na takich odważnych jak krucyfiks jest jeden skuteczny sposób - ignorować.On pisze tylko dlatego,że oczekuje reakcji.Jeśli jej nie będzie to nie będzie miał po co pisać.To tak jak z ekshibicjonistą, który czerpie satysfakcję z tego,że widzi reakcje ludzi na swoje zachowanie.Najlepiej nie reagować na takie zaczepki.Niech sobie pisze jeśli tylko w taki sposób może sobie ulżyć :)

Cześć bauli - oczywiście,że będę trzymać kciuki za Ciebie na usg i za Twoje pęcherzyki,oby urosły.:p

Bauli a Ty masz jeszcze te torbiele na jajnikach czy już nie ?

Igrek - nie już na szczęście nie mam - to był warunek, żebym wogóle mogła przystąpić do stymulacji.Wchłonęły się po anty.