Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

mysza158 - to jest Lutinus czy coś takiego.Rudzi siostra to brała.Dla mnie za drogi, a skuteczność taka sama jak luteiny. Życzę Wam wszystkim, aby ten Nowy Rok 2013 był najpiękniejszy dla Was w życiu, aby spełniło się to najskrytsze marzenie zostania mamą i abyśmy już nigdy nie miały pod górkę !!

MYSZA ja jak dostałam zapalenia od luteiny a po językowo już miałam wstręt ,dr przepisał mi dupchaston chyba tak się nazywało ,będę w domu to sprawdzę . Na pewno dużo więcej kosztuje . Menka tobie będą potrzebne leki luteina może clostibergit podeślij adres i wysyłam ,mnie się zmarnują .

MYSZA ja jak dostałam zapalenia od luteiny a po językowo już miałam wstręt ,dr przepisał mi dupchaston chyba tak się nazywało ,będę w domu to sprawdzę . Na pewno dużo więcej kosztuje . Menka tobie będą potrzebne leki luteina może clostibergit podeślij adres i wysyłam ,mnie się zmarnują .

janko - zrób jutro sobie bete, ja sikańcom nie wierze, mi wyszedł pozytywny w 12dpt z porannego moczu ale kreska byla dość cienka... A ja byłam dzis na KTG, u mojego Kwiatuszka wszystko w porządku, skurczybyk tylko sie jeden zapisał, dr mi tez zrobił usg wszystko jest ok - synek jest juz bardzo nisko wstawiony głowką w kanał rodny i nieźle mu sie przytyło bo wazy ok 3300g poza tym sie turlam jakos, mam nadzieje ze do 10 stycznia urodzę ;)

MALWI wysyłałam Ci zdjęcia ostatnio, ale zaraz się odezwę to będziesz wiedziała:) w ogóle to wysyłałam wszystkim, ale przyszły mi e-maile zwrotne od np. Julci JULCIA To wagowo w sam raz do wysiłku porodu:) domyślam się jak Ci już ciężko

Cześć Karina z karmieniem u nas bez zmian najpierw pierś, później butelka.Więc 2x tyle pracy przy karmieniu :). Twoja malutka śliczna i jaka radosna, słodziak. Malwi chłopaki urocze, i widzę ze się różnią :) Julcia trzymam kciuki za dobry poród. Lato pozdrawiam serdecznie i za ciebie tez trzymam kciuki. Pozdrawiam

U mnie jak zwykle się nie udało beta 0,1 na tym chyba zakończę nasze starania bo widocznie nie jest mi już pisane zostać mamą. Wszystkiego dobrego Wam Wszystkim życzę w NOWYM ROKU .

wszystkiego dobrego w nowym roku,spełnienia marzen ,dużo radości z małych skarbów .pozdrawiam

Janko: bardzo mi przykro :(:( może jednak jeszcze nie rezygnuj z kolejnych prób. Tak mocno Ci kibicowałam..szkoda. Trzymaj sie Kochana. Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzeń! Pozdrawiam :)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Życzę Wam , żeby każda z nas została mamą , a które już są , by się cieszyły ze swoich pociech . :) Niech się spełnią nasze najskrytsze marzenia ... Agniren :) Dziękuję wszystkim dziewczynom za miłe i ciepłe słowa wsparcia :):):) Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej szampańskiej zabawy !

Janko - Przykro mi bardzo , bo wiem kochana co czujesz . Ale nie poddawaj się , życzę Ci dużo sił i wytrwałości :)

janko - brak mi słow po prostu:(:(:(:(:(:( 🌼Szcześliwego Nowego Roku Dziewczyny - niech 2013 Rok spełni Wasze marzenia!🌼

Janko nie rezygnuj! Nie pomysl prosze, ze sie wymadrzam ale to jest Twoje marzenie i walcz o nie, bo to i tak nie da Ci spokoju ;) Mam nadzieje, ze los Ci wynagrodzi to i uda sie w koncu Moze teraz musisz odpoczac troche ale walcz o swoje! KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU

Wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń ,dużo radości z mężów ,pociech ,udanej szampańskiej zabawy i oby ten 2013 rok był lepszy .

Dziewczyny! Ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze i najlepsze wszystko wokoło. Niech spełnią się Wasze marzenia! Ściskam janko - głowa do góry.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I SPEŁNIENIA MARZEŃ DZIEWCZĘTA karina1212 bardzo dziękuję Ci za zdięcia,córci już duża dziewczynka i coraz fajniejsza. julciaaa szczęśliwego rozwiązania to już tuż,tuż...trzymam kciuki. JANKO bardzo mi przykro z powodu,kolejnej nie udanej próby pegi16 witaj na forum...

Dziewczynki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby spelnily sie wszystkie marzenia. Janko nie poddawaj sie!

janko bardzo mi przykro,odpocznij a potem zastanowisz się co dalej,pozdrawiam i wspólczuję bo wiem co to znaczy.

Szcześliwego Nowego Roku Dziewczyny raz jeszcze:) Ja dotrwałam do stycznia wiec teraz juz luzik:classic_cool: zupełny...mam nadzieje ze za długo nam synek czekać kazał nie bedzie:)

Witam wszystkie dziewczyny. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Jestem nowa tu na forum, ale Was często podczytywałami i się z Wami utożsamiam. Staramy się z mężem o dzidziusia już od wielu lat. W Novum jesteśmy od 09/2012 lekarz prowadzący P.Z. Miałam w 12/2011 in vitro i udało się zaszłam w ciążę,to był cud ale trwał krótko. W 22 tc miałam poród przedwczesny i synek nie żyje, świat się nam zawalił, a nasze życie już nigdy nie będzie takie samo, ból zostanie w sercu na zawsze.Zostały nam mrozaczki, w 10/2012 miałam crio 2 mrozaczków-nieudany, teraz 18.12.2012 w tym samym dniu co Janko (może nawet się gdzieś w novum minęłyśmy) miałam drugi crio transfer, zrobiłam betę 31.12.2012 i znów beta negatywna. Nowy rok przepłakałam. Zostały nam 2 mrozaczki. Może któraś wie co jeszcze można zrobić żeby transfer się udał i jak się do niego przygotować, to będzie nasza ostatnia próba.

Wszystkim zycze wszystkiego najlepszego. Janko przykro mi bardzo.. Natka, witaj.. Brak mi słów..to ogromna tragedia.. Trzymam kciuki.. Dziewczyny, nie podawajcie sie.. Wiem, łatwo mi mówić..

Czesc dziewczyny. mam pytanie. moze ktoras z Was sie orientuje, czy robienie iui na peknietym pecherzyku, i widocznym juz cialku zoltym ma sens?bo mam duze watpliwosci...a taki dr zrobila:(pozdrawiam serdecznie i zycze Wam wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:P

Janko - tak bardzo mi przykro !!! Trzymaj sie mocno, i nie poddawaj się. Walcz o swoje marzenia. Życzę Ci i wszystkim forumowiczkom starającym się o zajście w ciążę , aby ten Nowy 2013 Rok przyniósł Wam spełnienie tego największego z Waszych marzeń. I wieżę z całego serca w to, że wszystkie w końcu zostaniecie MAMUSIAMI.