Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Julciaaa - @ już raczej mnie obfita ! Muszę się dokładnie w wc jej przyjrzeć, bo jeszcze tego nie robiłam.:)Martwię się teraz tym, by mi się skończyła jutro już może albo najpóźniej do wtorku, no bo mam na środę te posiewy sobie już robić.:)

malwi2983 - ja też właśnie jestem z tych, co to się martwią na zapas niestety.:/

My z M na pytanie czy wszystkie komórki zapładniamy a było ich 12 też powiedzieliśmy ,że wszystkie. Zapłodniło się 9 jedna się nie rozwijała i zostało 8. Chociaż czasami się zastanawiam , że gdyby nam zostały jakieś zarodeczki , a my mielibyśmy już nasze upragnione pociechy, to chciałabym żeby inna para je dostała, która ma problem z jednej i drugiej strony.

malwi2983 - dobra decyzja Kochana ! Ja się z moim M szykujemy do Kościółka na godzinę 13.00.:-)Zawsze się modlę za nas wszystkie !!

igrek - mam przepisany tylko gonal. Adopcje komórki biore pod uwage tak jak pisałam. bedziemy zapładniac 6 komórek to juz postanowione (czy to bedzie dobra decyzja to sie okaże, cieżko przewidziec jak sie potoczy wszystko)... ja jestem delikatniej niz normalnie stymulowana wiec ciezko na razie przewidziec ile tych komóreczek bedzie...jak 8 np to 2 pojda do adopcji jak 6 to wykorzystam wszystkie dla siebie... czas wszystko pokaże, jestem otwarta na oddanie komóreczek ale tez nie chce sie mocno stymulowac zeby tych komórek było bardzo dzuo bo to koszt leków duzy no i obciązenie dla organizmu. Zanim zdecydowalismy o tym wszystkim duzo z mezem rozmawiałam bo to róenież jego decyzja (takze co do tych komórek) i taka decyzje podjelismy, czy bedzie słuszna czas pkaze...konsultowałam ja tez z lekarzem na razie wariant 6 zarodków tylko wchodzi w gre...;) a co do tego leku to moze napisz na invitrówkach posta ktos by kupił lek moze?

malwi - gdybym nie miała dziecka albo planowała wiecej niz jedno jeszcze to bym zrobiła tak jak Ty bo uwazam ze u Was to jest dobra decyzja. Bedziesz miałą mrozaczki na drugie dzieciatko jeszcze:) a kiedy na betke idziesz?

igrek - My jednak nie poszliśmy wczoraj , mamy podjechać dzisiaj do nich na kawke .

igrek - mój M równierz czasami pracuje w soboty . Jeszcze bierze sobie pracy dodatkowe , więc pracuje nie raz po 12 i wiecej godzin . Żeby Nam na wszystko starczyło , żeby nie moje leczenie to byśmy mnieli dużo na plusie . A tak żadnych wyjadzów nie planujemy . Wszystkie nasze oszczędności do Novum wywiozła . Teraz jak pomysle, że musze ponownie robić te wszystkie badania . To równierz będzie mnie sporo kosztować, a jeszcze stymulacja , transfer i kolejne 15 tyś albo i więcej . I tak jest w kółko , z tym wszystkim.

itaniwy - A co Ty tak rzadko piszesz ? Jaki masz plan na dalsze leczenie ?

malwi - musisz być cierpliwa , już zostało do testu nie dłógo . Więc ja trzymam nadal kciuki , będzie dobrze .

Lato my z oszczędnościami mamy ta samo, wszystko na leczenie. Mieliśmy zmieniać samochód , ale musimy odłożyć na razie . Dzidzia ważniejsza:)

lato 76 - dużo pracuję i czasami nie mam poprostu sił ale czytam jak tylko mogę. Planów niem mam konkretnych. pod koniec miesiąca powtarzam insulinę na czczo i wtedy będę myślała razem z moim M. :) dzisiaj moja temperatura mnie zaskoczyła : zaczęła spadać 25 dzień cyklu 37,1 26 dzień cyklu 37,00 wynika że miesiączko tuż tuż a dzisiaj 27 dzień cyklu temperatura wzrosła 37,2. nia bardzo się znam na tym ale powinna spadać dalej na miesiaczkę a tu skok i zaskoczenie. może ktoś miał tak albo bardziej jest zorientowany w temacie. Na cud nie liczę bo nie mam szans.

Itaniwy - dzięki.:)Poczytamy.;D A możesz napisać w stopce Waszą drogę?Bo ja na przykład już nie pamiętam i nie wiem, jaki u Was jest problem.:/ My już z moim M wróciliśmy z Kościoła.:D Na HBO2 leci koncert z Madison Square Garden-polecam.;D

Julciaaa - ano właśnie...różnie to może być przecież ! Ale jakby co no to pamiętaj o mnie.:D Napiszę--może ktoś będzie chętny.:-)))

lato76 - a Ci 2 znajomi też będą, co o Nich pisałaś ? My teraz z moim M napijemy się gorącej herbatki, a potem 2 danie trzeba zrobić.;D Bo rosołek już był przez mszą.:-))

lato76 - a gdzie Twój M pracuje ? Ale jaja dziewczyny - aż bym nie przypuszczała...przypadkiem mi się kliknęło na pseudo lato i mi się Jej strona otworzyła ! Masz Kochana 741 postów.:-)A potem weszłam na siebie z ciekawości i wiecie, ile ja ich mam ? Aż...2150.ależ się rozpisałam.:-))hehe

malwi ma 303.;p Wiecie co dziewczyny ! Tak marzy mi się już od wielu lat, że baaardzo chciałabym kiedyś zwiedzić Nowy Jork.:-))Nic innego tylko to miasto---często mi się ono śni po nocach !!! I może to dlatego...

lato76 - miejmy nadzieję taką, że kiedyś się te koszty nasze skończą i będziemy już tylko wydawać na dzieciątko, które będzie przy nas.;D A teraz Mick Jagger właśnie śpiewa na HBO2.;-)

malwi2983 - ja też trzymam kciuki za betkę.:-) Super ten koncert-same gwiazdy...U2,Fergie itd. Tak malwi--ja gaduła.:D Masz rację !! Mogę zagadać ludzi...

A ja miałam remont robić-kuchni przede wszystkim, ale jak pisałam...lipa, bo też kasa musi w Novum zostać ! Dzidzia najważniejsza !!

Itaniwy - skok i 1 kreskę w dół czy w górę nie ma większego znaczenia.:D A gdzie mierzysz i czy zawsze o stałej porze ?