Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od 5 lat żona

prezent na 5 rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość od 5 lat żona

poradźcie mi kochani, co kupić mężowi na rocznicę ślubu? Kompletnie nie wiem co kupić, chciałabym żeby to nie bylo coś banalnego jak perfumy czy zegarek. Może macie jakies pamysły, plissssss ratujcie.

Gość to nieładnie że nie wiesz
co kupić oj nieładnie. Po tylu latach powinnaś wiedzieć czym mąż sie pasjonuje i co sprawiłoby mu przyjemność. Weź i pomyśl intensywnie :)

Gość kasiaw
Mozesz zafundowac sobie pobyt razem z mezem w SPA i to bedzie najlepsza niespodzianka.

Gość od 5 lat żona
męża znam i wiem czym się pasjonuje, ale to informatyk, więc ja się kompletnie nie znam na tych rzeczach i nie wiem co mu kupić. Chciałabym żeby to było cos wyjątkowego a nie kolejna książka czy program komputerowy lub o zgrozo - gra wrrrrrrrr. Spa też odpada ze względu na brak czasu. Chciałabym aby ktoś podał mi jakiś pomysł, zaznaczam, że romantyczne kolacje też odpadają, czekamy na mieszkanie więc mieszkamy chwilowo z rodzicami.

Gość od 5 lat żona
i nikt mi nic nie poradzi?

Wlasnie mam ten sam problem co ty:P ja mam pierwsza rocznice slubu w niedziele, ale maz juz mnie gdzies zabiera.Ja kupilam sobie bielizne, mam tez swieczki na wieczor i zrobie kolacje. Mezowi wzielam na raty plazme, ktora przywioza mi dopiero w sobote.To moze byc prezent dla nas obojga. cIEBIE serdecznie pozdrawiam i gratuluje ze tak dlugo ze soba jestescie.Powodzenia/\\////

Gość kama2
Ja mam w pazdzierniku 5 rocznice i tez za Chiny nie wiem co z prezentem! Moj maz uwielbia podroze ale na to nie mam pieniedzy,buuuuuuuuu!

Gość od 5 lat żona
dzięki za miłe słowa, Mirellka84 kolacje i bieliznę już przerabiałam, trochę głupio tak powtarzać. Ipoda juz ma, podgrzewacz niestety byłby zbędny bo on kawy i herbaty prawie nie pije. Plazma, mhm dobry pomysł, ale własnie czekam na mieszkanie więc aż tyle kasy nie moge wywalić, ważniejsze rzeczy musze kupić. Cholera nie mam pojęcia, a to juz tuż tuż....

Hmm a gdyby tak zarezerwować pokój w hotelu na weeend, np w Krakowie w małym przytulnym hoteliu z \"duszą\" oczywiście misato według uznania;) a wtdy bieliza i kolaca jak najbardziej wskazana;):)

Po prostu pokaż mu,że go kochasz,pamiętasz i jesteś szczęśliwa.Rzeczy materialne nie są aż tak ważne.Ja właśnie taki ptrezent bym chciał dostać od żony i nic więcej,bo największym prezentem jest to,że potraficie ze sobą rozmawiać i dzielić się swoimi sprawami,zmartwieniami,zachciewankami oraz to,że wam ze sobą dobrze.A w moim przypadku w październiku stuknie 22 lata.Szkoda,że mnie już to nie cieszy.Może jestem złym mężem skoro ona o rocznicach nigdy nie pamiętała.Odbieram to tak :zrobiłeś prawie wszystko więc nie marudź i nie stękaj.Czyż facet to nie człowiek?

Gość od 5 lat żona
przykre to, że Toja żona nie pamięta o rocznicach, ja zamówiłam stolik w restauracji, pójdziemy, zjemy dobrą kolacyjkę, porozmawiamy sobie o NAS i mam nadzieję, ze będzie milutko, nie tylko dziś, ale i na wieki wieków... Dzięki za rady, może komuś innemu się przydadzą. Aha podobał mi się pomysł z pucharem czy medalem za staż, może wykorzystam za 5 lat, jak pomyślę wcześniej, bo teraz już nie ma czasu, to już dziś. Dokładnie 5 lat temu powiedzieliśmy sobie sakramentalne TAK, i trwamy w tym do dziś. Kocham go.

Gość mariagość
wyjedż z mężem do jakiegoś domku w spokojne i ciche miejsce np.na wieś i spędżcie we dwoje na łonie natury romantycznie ten dzień -łykend ja wynajmuję dom z tego wiem że małżonkowie tak spędzają te piękne dni i wyjeżdżają zadowoleni pozdrawiam

Gość gość
U na w październiku 6 rocznica Na 5 nic sobie nie daliśmy bo ja nie lubię kwiatów szkoda mi potem wyrzucać a dla męża prezentem było to że wrócił do domu z pracy po 3 miesiącach :-) bardzo przyjemnie było :-)