Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasna smietana

dlaczego brzydcy ludzie sa postrzegani jako piekni wewnetrznie a piekni

Polecane posty

Gość kwasna smietana

jako pusci? jesli kobieta jest piekna to od razu prozna, glupia, pusta. brzydale za to sa bogaci wewnetrznie, porzadni i wrazliwi. bezsensu

Gość zeby pocieszyc pasztetow
zeby nie czuli sie jak zera itd!

Gość i dlatego bo nam zazdroszcza
tez mnie to drazni!! ale co zrobic,tak juz jest! mnie wali kto co gada,ciesze sie ze dobrze wygladam i wisi mi kto wymyslil ten bzdet! buzka!

Gość pf
a o pięknych mówi się tak żeby ich sprowadzić na ziemie ;) :D

Gość proste11111111111
bo piekny uważa ze ładny wyglad wystarczy i ma wszystko w nosie a brzydki wie ze nie jest piekny i stara sie ten brak urody zatuszować piekna duszą...

Gość super teoria
czyli jak sie ma ladna buzie to ma sie pstro w glowie i jest sie "duchowym"zerem? dobrze wiedziec! wiadomo kto pisze te posty

Gość proste acz
bardzo schematyczne

Gość kwasna smietana
"bo piekny uważa ze ładny wyglad wystarczy i ma wszystko w nosie " to dopiero niesprawiedliwy osad, jestes piekna i uwazasz ze piekny wyglad wystarczy? no bo z czegos taki wniosek wysnulas

Gość musze sie pozalic do moich
rodzicow ze urodzili mnie wi wyroslam na ladna dziewczyne, lepiej jak bylabam brzydka to inni mysleli by ze moja dusza jest po prostu swieta czysta i cudowna.. co za BBBBBBBZZZZDDDDUUURRRAAA!!! nigdy nie slyszalam nic bardziej glupiego"!!

Gość mmmaalllaa
a ja jestem inteligentna i ladna i mam w dupie co brzydale gadaja! :)niech sie pocieszaja,jakos musza:)

\"a ja jestem inteligentna i ladna i mam w dupie co brzydale gadaja!\" tylko szkoda, ze skromnosci i kultury Ci brak... chociaz to niezle podsumowanie Waszych egzystencjalnych problemow.

Gość proste11111111111
a kto powiedział ze jestem piekna????znam ładnych którzy wywyzszają się krytykuja brzydkich smieją sie z nich....a tacy o przeciętnej urodzie są inni....wydaja mi sie byc bardziej kulturalni:-) nie wiem jak Wy ale ja to wszystko tak widzę... moze sa jakies wyjątki ze przystojny facet ma cos w głowie.. ale ja jeszcze takiego nie poznałam...znam takich którzy dzieki podlizywaniu sie dostają zaliczenia i myslą tylko o imprezach..

Gość kwasna smietana
ale przeciez to nie zalezy od urody! wartosciowi ludzie sa wsrod pieknych i bzydkich. i na odwrot. to jest krzywdzace. mialam wczoraj pierwszy dzien pracy, jestem osoba atrakcyjna. poprosilam wspolpracownice o pomoc, wyjasnienie pary szczegolow. odpowiedziala, po czym po chwili uslyszalam jak mowi do kolezanki ze jestem idiotka, ze przez lozko dostalam ta prace. dodam ze moje pytania byly jak najbardziej na miejscu.

Gość milenkaaaaaa
prawda jest taka ze ci co od razu krytykuja osoby ladne ,po prost zazdroszcza!

Gość proste11111111111
takie sa juz steretypy.. wielu mysli ze ładni maja lepiej bo dostają to co chcą najmniejszym wysiłkiem a taki brzydki to musi sie nameczyc by przekonac pracodawę ze jest cos wart.. to samo jest w stosunku do ludzi ze wsi i z miasta.. temu ze wsi zawsze bedzie pod górkę bo jest gorszy a ten z miasta lepszy...

Gość groszekk
brzydkie kobety uwazaja przystojnych za pustych bo oni ich nie chca, nie sa nimi zainteresowani, wola piekne. brzydkie kobety uwazaja piekne kobiety za glupie bo im zazdroszcza. co maja robic? jest brzydka, urody tej drugiej zaprzeczyc nie moze to moze chociaz inteligencja? znam taka kobiete, im ladniejsz adziewczyna tym glupsza i tym bardziej ja krytykuje. nalezy jedynie takim ludziom wspolczuc

Gość proste11111111111
mam chłopaka jest srednio przystojny ja tez nie wygladam jak modelka to nie zazdroszczę innym kobietom ich urody czy przystojnych facetów...bo uważam ze jestem szczęśliwa:-) tylko nieszczęśliwi ludzie zazdroszczą innym...

Gość vbyjctr cerdgbtu
groszekk co za bzdura! nie znasz przypadków par przystojny facet-brzydka kobieta? to popatrz choćby na kamela i jego narzeczoną.. więc niestety twoja teoria o tym, że przystojni faceci wolą piękne. a z moich obserwacji wynika wręcz coś przeciwnego: zauważyłam że im bardzoej pasztetowaty facet, tym większe ma wymagania i tym bardziej krytyczny jest w stosunku do kobiecej urody :D także brzydkie kobiety musiałyby w ogóle negować wszystkich lub większość facetów, gdyby się kierowały takimi motywami o jakich piszesz także niestety w czym innym rzecz..