Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elevinka

Pragne dzidziusia

Polecane posty

Gość Elevinka

Wlasnie wpadl mi w oczy temat CZERWCOWEK.Ja tez urodze w czerwcu o ile jestem teraz w ciazy.Na test jeszcze za wczesnie ale gleboko wierze ze wyjdzie pozytywnie.Strasznie pragne dzidziusia.Nie moge oderwac wzroku od wszystkich dzieciecych rzeczy.Dostaje swira i najchetniej wszystko bym kupila.Czy ktoras z Was tez tak ma?

Gość bleee dzieciaki
fuuj, żygać sie chce :D

Gość Elevinka
Czemu dzieci budza w Tobie taki wstret?

Nie przejmuj się, tutaj zawsze ktoś się do Ciebie przyczepi. Ja urodzę swoje pierwsze dziecko już niedługo. Też od początku ciąży z zachwytem oglądam rzeczy dla dzieci, od niedawna wpadłam w szał zakupów. Niedługo będę miała wszystkiego za dużo.

Gość może jesteś pedofilką
?

Cześć :) Jestem z czerwcówek. Trzymam za Ciebie kciuki aby się udało. Rok temu mniej więcej o tej porze zobaczyłam 2 kreski na teście a teraz mam małego urwiska:) Również wpadłam w szał zakupów ale jak potem się okazało wiele ubranek synek nawet nie miał ubranych. Powodzenia 🌻

Gość Elevinka
Ale Ci zazdroszcze.Ja nawet jeszcze testu nie kupilam zeby nie zapeszyc a o ubrankach moge sobie pomarzyc:)

Gość Elevinka
Koralik fajnie ze jestes.Pamietam Cie z czerwcowek.Test chce zrobic w sobote ale moj facet mi nie pozwala.Twierdzi ze to za wczesnie.

Elevinka > test zrób w dniu spodziewanej @. Wcześniej na prawde nie ma sensu bo nawet jeżeli będziesz w ciąży to test może tego nie wykazać. Ja pierwszy test zrobiłam właśnie w tym dniu i kreska wyszła mało widoczna (w sumie tylko pod swiatło) tak że jak bym zrobiła wcześniej to prawdopodobnie test by nic nie wykazał.

Gość Elevinka
Ale ja juz nie moge wytrzymac z ciekawosci.podobno test wykrywa ciaze po 6 dniach od zaplodnienia

Gość Elevinka
Wlasnie ogladnelam fotki Twojego Synusia.Cudny!Ja tez chce takiego.

Też jestem czerwcówką, ale 2005 :) Polecam faktycznie zrobić test w terminie spodziewanej miesiączki - sama nie mogłam się doczekać i zorbiłam go wcześniej. Wynik był negatywny i trochę się zmartwiłam. \"Coś\" jednak nie dawało mi spokoju i po paru dniach zrobiłam kolejny (właśnie w dniach kiedy miała być miesiączka) i tym razem wynik było pozytywny!!!:D:D:D Udało nam się za pierwszym podejściem i mamy nasz skarb ❤️

Gość Elevinka
Chyba macie racje z tym testem.W sumie do @ mam 5 dni.Moze wytrzymam...

Gość Elevinka
Kobitki mam nadzieje ze moge na Was liczyc jakby co?(buzka)

Gość mozemama
wiem co czujesz bo ja też bym chciała zobaczyc te 2 keseczki :) zycze Ci ,żebyś za 5 dni zobaczyła na teście 2 grube czerwone kreseczki :)

Gość Elevinka
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze odkrylam te strone.Od trzech dni mialam dola.Dzis dzieki Wam czuje sie znacznie lepiej.Dziekuje za wsparcie.Kochane pierwsze dowiecie sie o wyniku testu:)

Gość Elevinka
Nie bede miec dzidzi.Dzis dostalam @:(

Szkoda - ale może następnym razem się uda :) podstawa to pozytywne myślenie oraz nie nastawiać się \"za wszelką cenę już teraz\", bo to nie sprzyja poczęciu ;) Powodzenia 🌻

Gość Elevinka
Dzieki asiek za slowa otuchy.Pewnie znow sprobujemy,tylko ja juz trace sily.Kazde niepowodzenie przezywam coraz bardziej.Moze nie jest mi pisane teraz diecko...

Gość oooo
elwinko ile masz lat?

Gość Elevinka
Mam 19 lat

Gość Elevinka
Nie mam 19 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!Ktos podszywa sie podemnie.Poza tym cala reszta jest prawda.