Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaala

Lotnisko - pomocy!

Polecane posty

Gość maaala

Wiem, że mam głupie pytanie, ale potrzebuję pomocy... Nigdy nie byłam na lotnisku. Jutro mam odebrać stamtąd kolegę (w Gdańsku). Powiedzcie mi - gdzie mam czekać? Wiem, że mają to być przyloty międzynarodowe. Ale gdzie konkretnie? Jest jakas bramka, gdzie się wychodzi czy coś? Z góry dzięki za odpowiedź!

tak jakoś z prawej strony od wejścia głównego, maksymalnie na prawo, przy windzie jest wyjście z przylotów z zagranicy ale ja tam tylko raz wysiadałam..

Gość czekaj tam
gdzie bedzie stal duzy tlum i wszyscy sie beda patrzyli w jedne drzwi. Na lotnisku w Gdansku nie bylam ale wszedzie jest podobnie. Czekasz przed bramkami oddzielajacymi Cie od drzwi przez ktore wchodza przylatujacy. Na drzwiach chyba tez jest napis ze nie wolno wchodzic i ze granica panstaw czy cos takiego Nie denerwuj sie, dasz sobie rade.

Gość czekaj tam
z planu wynika ze jak wchodzisz to udajesz sie na prawa strone, na pewno sa tam jakies drzwi przez ktore wchodza przylatujacy

no wiesz... Gdańskie lotnisko jest napewno taaak wieeelkie :D ze bez problemu znajdziesz to co trzeba :P

Dokładnie tak jak mówią. Wchodzisz głównymi drzwiami i kierujesz się do samego końca na prawo. Za toaletami, kantorem itp. Lotnisko jest małe i tam są tylko jedne drzwi z przylotów i pełno oczekujących :)

Gość maaala
Dziekuje Wam serdecznie! :)