Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona mama

O czym świadczy u niemowlaka

Polecane posty

Gość zmartwiona mama

śluz w kupce? Czy to objaw choroby, infekcji czy może alergii?? Synek ma 4 miesiące, karmiony jest wyłącznie piersią. Oprócz tych kupek wszystko ok, jest radosny, aktywny itd. Proszę o opinie mamuś.

Gość jrjjjjjjjjjjjjjj
hmmm... mleko jest dla niego za tłuste, problemy z trawieniem? spytaj lekarza

Gość hgfg
gdzies czytalam ze sluzu w kupce nie powinno byc, ale ,moj maly zrobi nieraz kupke ze sluzem, pediatra powiedziala ze dobrze przybiera na wadze i jest ok jezeli bardzo Cie to martwi i trwa to juz dosyc dlugo, mozesz zadzwonic do lekarza :) pozdrawiam

Gość kama2
Mamy mleko nie moze byc za tluste gdyz pokarm dostosowuje sie do potrzeb dziecka. Moj syn tez mial problemy z kupka. To moze byc od czegos co zjadlas albo dzieci czasem przed zabkowaniem zaczynaja sie slinic i ta slina powoduje takie kupki. Raczej przyjzyj sie swojej diecie. Od kiedy ma taka kupke?

Gość zmartwiona mama
Dzięki za odp. Jeśli chodzi o moją dietę raczej nie ma się czego czepić, bardzo uważam co jem i staram się dobrze odżywiać. Takie lekko śluzowate kupki ma od tygodnia-dwóch, ale od wczoraj tego śluzu jest na prawdę dużo :( Kama ----> fakt, ślini się przokropnie!

Gość jrjjjjjjjjjjjjjj
śluzu jest naprawdę dużo?? to przestań nas pytać tylko spytaj lekarza (po co masz się niepotrzebnie zastanawiać, dowiedz się o co chodzi)

Gość kama2
Zapytaj sie lekarza ale moj syn do roku nie rozstawal sie ze sliniakiem bo tak bardzo sie slinil. U niego to bylo przyczyna sluzu. Na pewno masz nie dlugo kolejna wizyte u lekarza to sie spytaj ale nie denerwuj sie. Piszesz,ze poza tym jest w pozadku to mysle,ze to nic powaznego. Powodzenia

Moja pediatra twierdzi, że u dziecka karmionego piersią śluz w kupce nie jest niczym niepokojącym więc ja się tym nigdy nie przejmowałam. Dla pewności jednak zapytaj lekarza przy najbliższej wizycie ale myśłę, że jak nie ma żadnych innych niepokojących objawów to nic złego się nie dzieje...

Gość zmartwiona mama
Dzieki dziewczyny za odp. Nie będę czekać na kolejną wizytę i jutro wybieram się z młodym do lekarza i do tego czasu będę się zadręczać. Mam nadzieję, że tak jak piszecie nie okaże się to niczym poważnym. Dam jutro znać.

Polecam książkę w której opisane są najczęstsze dolegliwości dzieci i sposoby ich leczenia. Przyda się w każdym domu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.