Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedeczka-donia

Prosze nie krzyczcie...

Polecane posty

Gość dedeczka-donia

mam pytanie, dla was doswiadczonych i dorosłych kobiet, pewnie bedzie one przykre i załosne.Jednak zapytam, bo kto pyta jest glupcem 5 minut a kto nie przez całe zycie. Czy przy pierwszym razie mozna kochac sie bez zabezpieczenia, bo nie moze dojsc wtedy do zapłodnienia?

Gość mozna zajsc

Gość o dżizas
a niby co miałoby cie zabezpieczać? pewnie błona? Możesz to włożyć między bajki, a facetowi lepiej włóż gumę, jeślli nie chcesz dzidzi

Gość nie pod żadnym pozorem NIE
a niby dlaczego by nie miało dojść do zapłodnienia? Błona dziewicza to nie środek anty:) Gdzieżeś Ty takich bzdur się naczytała?

Do zapłodnienia może dojść ZA KAŻDYM RAZEM, kiedy sie nie zabezpieczasz, więc również i za pierwszym. Polecam odpowiednie lektury. 🖐️

OMG no nie wiem skad takie pomysly ale zdementuje ten twoj mit i powiem: TAK PODCZAS PIERWSZEGO RAZU MOZNA ZAJSC W CIAZE wiec lepeiej sie zabezpieczyc

Nie. Nic takiego. To nie ma znaczenia, czy kochasz się pierwszy czy pięćdziesiaty pierwszy raz - bez zabezpieczenia możesz zajść w ciążę za każdym razem ...

Gość ile masz lat__
dziewczyno?

Gość miałas barszcz gotować
napisze wam coś zabawnego siostra mojiego faceta miała nie zajść jak karmiła piersią i tak już oto ma 4 dzieci

Gość cien 1100
hahahha, też tak kiedyś myślałam, a dziś mam 12letnią córkę...a pierwszy raz był po to żeby faktycznie przekonać się czy wolę kobiety czy może facet da mi coś lepszego..... Od tamtego pierwszego razu nie spałam już z innym fcetem, bo nie dało mi to nic poza dzieckiem ( i tylko dlatego było warto:) Wychowujemy z moją partnerką córkę, a tata jest naszym dobrym przyjacielem i czesto nas odwiedza :)

Gość ooooooo żesz
cień 1100- no to nieźle, córeczka ma dwie mamusie... Nie uważasz, ze to chore? Nie mówię o samym związku, ale o wychowywaniu wspólnie dziecka. Powinno wychowywać się w normalnej rodzinie.

Gość miska1981
a dlaczego to ma byc chore?!rodzina jak rodzina. --------------------------------- www.kobieco.fora.pl

właśnie. mojego ojca bym bez wachania zamieniła na kochającą mame

Gość ooooooooo żesz
"rodzina jak rodzina"- kpisz, czy o drogę pytasz??? Widzę, ze chciałabyś mieć dwie mamusie albo dwóch tatusiów! Takie coś powinno się zgłosić do opieki społecznej. Dziecko musi mieć prawidłowe, normalne wzorce ojca i matki.

Gość oooooo mamo
pokaz mi rodzine w ktorej sa "prawidłowe, normalne wzorce ojca i matki"...

dzisiaj w jakimś czasopismie wyczytałam, ze mitami są równiez opinie, że ciąży zapobiega: ->skakanie bezpośrednio po stosunku ->lewatywa z coca coli(podobno zabija plemniki:D) ->kichnięcie po stosunku ->połknięcie 20stu tabletek aspiryny bezpośrednio po... że też takie głupoty ludzie wymyślili...:P

Gość ooooooooo żesz
np. w mojej. Nie sądzisz chyba, że dziecko otrzyma prawidłowe wzorce kobiety i mężczyzny w rodzinie homoseksualnej. Przecież to jest chore i nienormalne, żeby dziecko wychowywało dwóch facetów, czy dwie kobiety. współczuję temu dziecku bo będzie miało spaczone poglądy i jeszcze przerąbane w życiu. Gdyby kiedyś taka ustawa weszła w życie w naszym kraju to świat by chyba upadł na głowę.

Gość ihaha
nie no lesbijki albo geje wychowujący dzieci to nie do pomyślenia. Ludzie zastanówcie się 5 razy zanim coś napiszecie

swoja droga jak dwie kobiety wychowuja dziecko to nie zdaje sie takie \"nienrmalne\" jak dwoch facetow... zwlaszcza, ze kobiecie nikt nie zabroni miec dziecka, a dwum facetom nie pozwola zaadoptowac ;)

Gość no sorry
chciałbyś mieć dwie mamy? Bo ja nie...

wiecie co pier... wolalabym miec dwie mamusie ale dobre niz tatusia pijaka bijacego mamusie? jakie to wzorce a niestety w wielu rodzinach tak jest. do opieki spolecznej to powinnyscie co innego zglaszac.

Gość no sorry
jesteście chyba nienormalni! owszem w wielu rodzinach są patologie, ale dziecko w rodzinie homoseksualnej to mega patologia. gdybym miała ojca pijaka, to wolałabym być z samą matką. ale nikt mi nie powie, że dziecko w rodzinie homoseksualnej wychowa się na normalnego człowieka. i współczuję temu dziecku reakcji środowiska!

Gość klklklklklklklklkl
--> no sory; ale jest jeden problem tak samo sama matka nie zapewni jak to kolezanki powyzej okreslily normalnej rodziny i normalnych postaw kobiety mezczyzny ojca matka. nadal brakuje kogos. to jest nadal patologia.

Gość SiZ
przeczytaj najpierw co to jest błona dziewicza...:P

Tak tylko, że jeżeli kobieta sama wychowuje dziecko to nie znaczy, że zawsze już tak będzie. A jeśli dwie lesby się rozstaną to przecież nie będzie sobie szukać faceta...

Gość SiZ
ale dedeczko....respect dla Ciebie..kiedys trzeba sie dowiedziec;) ja tez juz wiem wiecej o uprawianiu milosci