Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojasna

Rezygnować czy nie

Polecane posty

Gość ojasna

Za rok kończę studia, ale chciałabym iść jeszcze do dwuletniego studium. Niestety kierunek, który mnie interesuje jest prowadzony tylko w sytemie dziennym, w związku z tym nie mogłabym pracować. A jak zacznę tak poźno pracować to boję się, że zaszkodzi mi to w pszyszłości. Jak uważacie, co powinnam zrobić?

Gość kształcić się

Gość milenkaaaaaaaa
lepiej nie mozesz poszukac innego studium

Gość ojasna
niestety ten kierunek wszędzie jest w sytemie dziennym, niezależnie jakie to jest studium

Gość milenkaaaaaaaa
jezeli masz dobra prace to nie rezygnuj , ale jesli nie to lepiej teraz zrobic studium niz zwlekac bo ci to tylko pomoze w przyszlosci

Gość miszera
milenka ma racje - pracuj dalej, studium mozesz zawsze zrobic za kilka lat , kidy juz bedziesz miala doswiadczenie, po ktorym przyjma cie do pracy nawet po dwuletniej rpzerwie

Gość ojasna
Chodzi o to, że jeszcze nigdy nie pracowałam. Studiuję dziennie i po studiach chciałabym iść jeszcze do tego studium. I właśnie boję, że to głupio dopiero potem szukać pracy.

Gość ojasna
Na to studium to chciałam iść na zupełnie inny kierunek niż ten który teraz studiuję (mam rozległe zainteresowania), ale boję się, że to faktycznie będzie strata czasu.

Zdecydowanie strata czasu, wierz mi.Jeśli tak bardzo chcesz się dalej uczyc, to już lepiej jakis licencjat.W kazdym badz razie zdecydowanie rozglądaj się już za jakąś pracą, bo priorytetem jest jakakolwiek praktyka.

Gość ojasna
dzięki za odpowiedzi, zwłaszcza tobie Tajemnico Spowiedzi (ps. masz fajny nick)