Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hultajka

zgadnijcie co dziś wypadło mi z kebabcza!

Polecane posty

Gość karwlaaa
no własnie pasztety tak :( wiele ludzi w nich cos znajduje ale to piórko bylo wstretne ..pewno cale z piórami kury mielą bo kiedys ogladalam program taki o masarni i wypowiadał siemasarz o psztetach i parówkach..nawet nie powtórze co tam mielą ale mówil ze cale kury czesto wrzucają .to chyba byla interwencja na polsacie:(

Gość hultajka
plazma? to jakis plyn z krwi :O

Gość hultajka
a mowili tez w tv o roznych warzywach w puszkach, ze jakas ilosc robakow znajdujaca sie w tych puszkach to norma unijna i nikt nie moze zlozyc reklamacji jak znajdzie robaka np w groszku czy kukurydzy :O

powinniscie wiecej alkoholu pic przed spozywaniem takich potraw ;) :classic_cool: na trzezwo takie jedzenie jest niezdrowe ... bardzo niezdrowe ☠

Gość hultajka
a wiecie co sie znajduje w jogurtach???? :O to dopiero ohyda.. wiec lepiej zyc w nieswiadomosci no wlasnie.. i nie mogla nawet zaskarzyc producenta

Gość karwlaaa
w jogurtacdh nic nie ma raczej ..nie sądze,,

Gość hultajka
"laska kiedys zwalił gruche do głównego zbiornika" ;)

Gość karwlaaa
kto to jest laska?

Gość hultajka
hmm.. laska grał w filmie "chlopaki nie placza"?

Gość karwlaaa
wiec to zmyslone ..to tylko w filmie tak bylo..wole sperme faceta niz karaluchy i ine swinstwa zjesc..

Gość karwlaaa
zjadals tego kebabczaka do konca czy jak?

Gość hultajka
a co do parówek - to wiecie ze to sa mielone zwierzace odpadki -- yyy typu mielone oczy ... jestem okropna.. po co ja to pisze? :P

Gość hultajka
nie, nie zjadlam.... :) przez chwile mialam odruch wymiotny

Gość hultajka
tez lubie parowki:) szczegolnie te - jak je tam - berlinki morlinki :) mniam

tak sie zastanawiam - jak dziewczyna rozpoznala wlosa lonowego?? z ciekawosci pytam...

Gość ciekawe jak ona bez
mikroskopu stwierdzila że jest to WŁOS ŁONOWY !!! Nie mowie że to niemożliwe (są takie różne zboczenia) ale znaczniej prawdopodobne jest że BYŁ TO WŁOS ZAROSTU np. brody ! Prponuje przjrzec się czy kucharz w tamtej resauracji nie nosi przypadkiem wąsów lub brody!!! ;))))) Sw0oja drogą GLODNEMU CHLEB NA MYSLI - jakie to skojarzenia mają te KOBIETY!! ;))))

Gość w chlebie znalazłam
1.sznurek 2.kawałek szkła w pasztecie: 1. duży kawał czegoś twardawego...nie zaglądałam..wyrzuciłam jak najszybciej razem z tym zasranym pasztetem:-0

Gość Donald Płaczliwy
W Cz-wie ileś lat temu w browarze po 2 dniach wyłowili z kadzi pracownika ! A piwko się sprzedawało ! :D:D:D A ja kiedyś w Tyskim znalazłem taki zaschnięty pod kątem taki słód z piwa z larwami muchy ! Próbowaliśmy to umyć przez pół godziny pod gorącą wodą ,ale nie puściło ! :D

Gość świeżoPrzebita
uuuuuuuuuuppp bo fajny topic :D 🖐️ Ktoś coś znalazł jeszcze w żarciu?

Gość ajajaj
a wiecie jak wygląda bajaderka?no w każdym razie w cukierni nieopodal mego miejsca zamieszkania były takie kulki bajaderkowe;d no i w jednej takiej małej kulce w czekoladzie znaleziono;d kłaczek...raczej kłaczysko włosów.właściwie to włosy w czekoladzie były:)pycha

Gość mija.
moja mama kiedyś znalazła w pączku zamiast marmolady, peta

Gość ajajaj
to ochydny temat!no cholera jak to czytam to aż mi się niedobrze robi!ale wolę zjeść robaka niż paznokieć i włosy:)mdli mnie;d

Gość Zatorek
moja koleżanka - zawodowa kelnerka mówiła mi , że mielone to najgorsze mięso bo idą do niego resztki z wszystkich obiadów.

Gość ljdlafh
a o MaCdonaldsie to już chyba każdy słyszał historie...... Ja na przykład to coś takiego: podobno jakaś babka tam jadła, a póżniej wylądowała w szpitalu. Znaleziono u niej (chyba w żołądku)5 różnych sperm. Pytali się jej, czy jest prostytutką...

Gość denisówka
ja w karalucha wierzę!!!!! sama kiedyś kupiłam sobie knyszę na dworcu we Wrocku i poprosiłam o zapakowanie, a jak przyszłam do domu i zabrałam się za nią to w pewnym momencie poczułam jakis dziwny zgrzyt...wyplułam a tam czarny, duży robal (miał ze 2 cm) i był już chyba troche zeschnięty...:-0 od tamtej pory nie jadam nic kupionego na mieście! NIC a jak robię jedzenie w domu to przyglądam się każdej potrawie ze3 razy! I tak już mam ponad 6 lat :-(