Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda czy fałsz

Czy prawdziwa miłość zdarza sie tylko raz?

Polecane posty

Gość prawda czy fałsz

??? a reszta to tylko złudzenia?

Hmmm, sadze ze to zalezy... Mianowicie miłości może być wiele w zyciu, tylko każda jest inna, z czasem zmieniają sie poglądy, punkt widzenia, perspektywy, postrzegania tej \"prawdziwej\" miłości. Z czasem gdy sie dojrzewa, zauważa się, ze kocha się inaczej niż kochało się wcześniej. Dlatego sądzę, ze prawdziwą miłością moze być każda następna. Z tym, ze jesli chodzi o pierwszą miłośc to ona zostawia największy ślad w sercu i jej ranga wzrasta w stosunku do kolejnych miłości. Troche zamotane ale mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi:):)

Gość ryrkin
zdarza się tylko raz i na pewno nie przed 30-tką. Tym niemniej obokj jednej wielkiej zdarzają się jeszcze 2-3 duże więc nie jest źle ...

Myslę, że to w dużym stopniu zalezy od wieku ponieważ rzadko prawdziwa miłość zdarza się w wieku 18 lat, ale to dopiero widac po czasie gdy człowiek troche dojrzeje. Ale mimo wszystko chyba skłaniam się do tego że prawdziwa miłość zdarza się raz w zyciu.

Gość lovee
PODOBNO,JEST JEDNA PRAWDZIWA,A RESZTA TO TYLKO JEJ KOPIE,LEPSZE LUB GORSZE:) .Wiecie coś o tym?:)

\"... i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą...\" ks. J. Twardowski Myślę, że nie tylko raz. Ale tak naprawdę to możemy ocenić, która była tą największą i najprawdziwszą, dopiero u kresu życia.