Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollanda x.

jestem przerażona atakiem starej panny

Polecane posty

Coś Ty, cukiereczekk, nie bądź głupia! Zorganizujemy bandę i będziemy napadać zbiorczo na niewinnych mężów. :classic_cool: Jestem strategiem, po 30stce, nie mamy prawa odnieść porażki. :classic_cool:

DO WY SIE SMIEJECIE jezli glupi facet sie skusi to znaczy, ze nie był mnie wart Nie róbcie z facetów niedorajdów słabych psychicznie. Traktujecie ich jak dzieci, którym pokazano lizaka i albo go sobie wezma albo nie

Gość ile ma lat
a ja nadal nie wiem ile ta stara ma lat

Gość śmieszny topik
Ala niestety założycielka ma troche racji.Panienki kują na studiach,robią karierę,a jak zegarek zacznie tykać w miarę normalni faceci juz zajeci ,a to co zostało wolne, to drugi sort.albo przecena z odzysku:)

Gość ile ma lat
w dodatku nie rozumiem czemu sie robi z facetów takich palantów co na wszystko polecą

Ile można gadać... Już wielokrotnie tutaj powtarzana, że po 26 roku życia niezamężna kobieta, czyli panna, zmienia klasyfikację i otrzymuje chwalebny przydomek \"starej\" :-D Ja juz jestem zaawansowana, bo mam 31 lat. I jestem z tego dumna. :classic_cool:

Gość szykujmy szarą maść bo
Rybka: nie ma to jednak jak polowanko oko w oko z ofiarką. Nie zapomnijmy o samonośkach. Przykryjemy to stosownymi dżinsami typu biodrówki i młodzieżową bluzeczką koniecznie w kolorze khaki :-)

Gość ile ma lat
ale ja pytam o ta konkretna ta co sie podwala do męza

Gość wy sie smiejecie
Ale kazdy facet lubi poczuc sie taki macho, chocby to stara panna byla. Nie cierpie takich bab, nie majacych faceta. Nikt ich nie chcial to szukaja gdzie popadnie.

do ile ma lat Przecież kazdy dziecko wie, że stara panna to kobieta, która ukończyła 21 lat i nie ma stałego partnera (czyt. męza). Po 21 urodzinach uroda blaknie, cera szarzeje, nikt jej już nie chce....

Koniecznie. I do tego kozaczki. Choć nie, pseudo-markowe trampeczki. A łakome, złe oczy kamuflujemy okularami słonecznymi w rozmiarze xxxl. Ech, zaczęłam sie już oblizywać łakomie. :-P

Gość stara ale jara panna
a ja nie cierpię uwieszonych na swych facetach kobiet, którym brak poczucia własnej wartości i godności na le, by zaufać męzowi i tworzyć partnerski związek

wyszłąm zapolować i coś przywlokłam. Ale to chyba stary kawaler z końca korytarzaAAAAAAA!!! A soi , soi , uaaaa (przeraził mnie, chyba chciał zaatakować!)

Ale co Ty pierd....lisz. C to znaczy nikt ich nie chciał?? Byłam w związku 10 lat, niestety rozpadł się, teraz mam (niestety) podwyzszona poprzeczke, a każdy kolejny chce zapełnić mi weekend ale ja nie umiem sie otworzyć na innych, porównuje ich i odpadają w przedbiegach... Ps. Widać nie ufasz mężowi

wyrzuciłam przez okno, bleee... fuuj.... Ale teraz sobie myślę, o ja głupia stara panna, może to był mąż ollandy x, tylko zdjął obrączkę? Czekaj, niech sięgnę po Niego szponami, o , jeszcze leży na trawnikuuu, sprawdzę czy mąż czy niemąż ..

Gość stara ale jara panna
po czym poznać męża zaborczej żony - ma smutne oczy - jak spaniel

Witam adiutantkę! :classic_cool: Jak tam macanie? Mąż powinien mieć wyczuwalnie zgrubienie na karku, od ciągłego wciskania głowy między ramiona, żeby nie słyszeć zrzędliwej żony. :classic_cool:

a ja chyba zapoluję na szefa. Ma oczy jak labrador.

Coś Wam powiem. Znam dziewczyne która powiedziała mi kiedyś tak: \"Wszyscy pożądni faceci są już żonaci. Więc teraz trzeba tylko takiego sobie upatrzeć i odbić go żonce.\" To straszne, ale ona mówiła absolutnie serio. Najpierw zaangażowała się w studia, zdobycie pozycji w pracy itd. Teraz zegar tyka i taki jest efekt :o Dziewczyna ma 26 lat.

Gość my z erotycznego
i cieńczy serdeczny palec prawej ręki - od ciągłego zsuwania i nasuwania obrączki

Gość śmieszny topik
kobieta zamężna rzadko zdradza,bo zwyczajnie w swiecie nie ma na to czasu.W żadnym zwiazku nie jest idealnie i czasami wystarczy namolna panienka i facet się rozpływa.Dochodzi jeszcze brak zobowiazań/na poczatku zwiazku/,kawka,seks i do domu,do problemów rodzinnych. Układ kochanka i żonaty facet to najprostszy zwiazek dla tej kobiety-zero obowiązków,tylko przyjemnosci,pachnący facet ,najlepiej z kasą.Problemy zaczynają się później,gdy kobieta się naprawdę zakocha,a nasz apollo nie chce odejść od zony.

Gość ile ma lat
cukiereczek nie badz franca bo Cie spala na stosie

o ja głupio, dawaj to ogłoszenie, cukieras! Się zagapiłam w te pierdoły i straciłam czujność starej panny!!!!! DO ATAKUUUU!!!!!!!!!!!!!

Gość Andzia666
Ja pier... brak słów. Ja stara 26-letnia panna mówię Wam oni wolą stare panny bo są wolne, samodzielne, niezależne i głęboko w d... mają Waszych mężów. A Wy Panie z tego topika tylko myślicie jak tego mężusia na siłe przy sobie zatrzymać i uczepione jego spodni dniami i nocami kombinujecie żeby Was nie zostawił, zamiast mieć swoje życie żyjecie życiem Waszych mężów. Dlatego macie problem. Zdradzają nie tylko mężowie i nie tylko ze starymi pannami. PS. Pozdrowienia dla normalnych żon, cieszących się własnym życiem, ufających mężom, silnych, wolnych i niezależnych. Im stare panny nie straszne bo mężowie je szanują