Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollanda x.

jestem przerażona atakiem starej panny

Polecane posty

Gość jestescie smiesznie
zalosne, te wasze marne staropanienskie poczucie humoru :o Myslicie, ze jestescie takie zabawne, a jestescie po prostu smieszne. No coz, nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc wam powodzenia w podbojach, moze wreszcie zanim przejdziec na emeryture, a to juz pewnie niedlugo cos wam sie uda;)

Ja to wręcz uważam, że żałosna jestem. I bezużyteczna. A teraz się dowiedziałam, że na dodatek niebezpieczna dla dobra Porządnej Polskiej Rodziny. :-0 Dlatego zamierzam wystrzelić się w Kosmos. :classic_cool:

Gość lece w kosmos

Gość lece w kosmos
ale jaja to dyskusja niezła

Gość Amant Wszech Czasów
Zapoznajcie mnie z tymi starymi pannami:classic_cool:.

Gość lece w kosmos
ale jesteście porąbani nikt nie jest stary i starą panną.Są single i dajcie im żyć

Gość jestescie smiesznie
Cukierek, nie wiem czy to do mnie pytanie bylo, ale odpowiem: to , ze mam meza znaczy, ze znalazl sie facet, ktory chce ze mna byc, a ja z nim i razem stanowimy swietnie dobrana calosc. I tyle. Nie mowie, ze bedziemy szczeliwie zyli w milosci cale zycie, bo nie jestesm wrozka, a zyje chwila i narazie jest wspaniale, a co przyniesie przyszlosc zobaczymy. Wy nie macie nic oprocz swojego zalosnego poczucia humoru :o

Gość lece w kosmos
bez sensu użaląć się nad sobą i nad tym ile ma się lat.Jak dbasz o to co masz tak wyglądasz i masz to na co zasługujesz

Gość szykujmy szarą maść bo
Amant, a jesteś mężem jakimś? A ja jestem nie tylko żałosna, jestem też wynaturzeniem i skrzywieniem. Ale i tak mnie nie powstrzma NIC przed ATAKIEM. Właśnie zaatakowałam szefa herbatką malinową, powiedział, że parzę NAJ_CU_DO_WNIEJ_SZĄ herbatę malinową. No ale koniec, trudno, dośc tych ataków na ziemi, bo jadę na wycieczkę, sorka, się integrować Nie ma to jak RYCZĄCA ATAKUJĄCA 40-stka !!!

Gość lece w kosmos
oooooooooooooo moja droga poczucje humoru jest bardzo ważne .To git że jestes szczęśliwa w małżeństwie ale więcej uśmiechu

O tak nie mamy nic oprócz poczucia humor, o przepraszam żałosnego... To dlaczego tak się nas obawiasz? i tak krytykujesz? Nie rozumiem w ogole Twojej wrogości?

Gość jestescie smiesznie
Obawiac sie was?? Nie rozsmieszaj mnie:) Jest to ostatnia rzecz jaka mogaby, aczkolwiek jeszcze tak sie nie stalo, przyjsc do glowy. Natomiast co do krytyki to wyrazam sobie po prostu moja opinie i tyle. To forum publiczne o ile mi wiadomo, a moja wrogosc wynika z waszych wypowiedzi. Dla was sa smieszne, dla mnie nie do pomyslenia, ze dorosle kobiety pisza w ten sposob. Dla mnie jest to smieszne i zalosne. Mam zupelnie inne poczucie humoru i nic na to nie poradze.

bO, CUKIERas, NIE PODAŁAŚ MI, CO TO ZA TOPIK!! jUŻ BYM TAM PIERWSZA SIEDZIAŁA ATAKUJĄC SWYM WYNATURZENIEM I EPATUJĄC ŻAŁOSNYM POCZUCIEM HUMORU. a PO DRUGIE MNIE TU TROCHE DIABEŁ KORCI, BO TU TE ŻONY OBUŻONY MNIE INSPIRUJĄ...

Gość do jesteście śmieszne
łatwiej złapać króliczka niż go utrzymać.bo jak długo można uśmiechać się,ładnie wyglądac,robić obiadki prać brudne gacie itd....a może boisz się że będziesz porzucona dla starej panny z szałosnym poczuciem humoru,przegrać ze starą panną i być porzuconą żoną czasami jest gorsze niż samo bycie st.panną.

Gość jestescie smiesznie
ja przynajmniej zlapalam wiec wole zeby sie wymknal niz omijal szerokim lukiem :)

jestescie śmieszne: bo Cie zaraz ZAATAKUJĘ! Wypraszam sobie, nie jestem dorosła i nie wyobrażaj sobie za wiele. Nic między nami nie będzie, mimo całego mojego wynaturzenia nie dam rady się przemóc ekskjuzmi

Mnie nikt szerokim łukiem nie omija :O Dla mnie to jest decyzja na całe zycie, zresztą troche w tym mojej winy, przyznaje :O za wysoka poprzeczka, wiem

Ja się przyznam, że zaraz bym zmieniła stan cywilny. Jeden problem... nigdy mi na nikim specjalnie nie zależało. Więc pewniei mam jakis defekt. A wyjść za mąż, po to, żeby nie być stara panną... e, nie dla mnie. Dlatego sobie kupiłam kota :D Żeby był juz pełny pakiet :D I odkąd skończyłam 30 lat, mam juz swięty spokój i świetne wytłumaczenie dla swoich dziwactw. Wczesniej, od dzieciństwa, trzeba było się ciagle tłumaczyć z ekstrawagancji. Teraz wiadomo, stara panna ... Święty spokój :D I jeszcze zamiast potępienia, że wariatka, odrobina współczucia, bo biedactwo, bezmężne... I można to współczucie twórczo wykorzystać. A czyiś męzowie zwykle to już w mojej kategorii wiekowej, to brzuchate tatuśki :o To mnie nie inetesuje, przykro mi :o

Gość lece w kosmos
O boże ale mężatka o nazwie"jesteście śmieszne"jest sztywna uważaj bo mężuś może dawno doprawia ci rogi

Gość jestecie smiesznie
moze i doprawia, jak sie o tym dowiem to wysle go do ciebie. Tobie bardziej przyda sie mezczyzna z odzysku niz mi.

do STAREJ PANNY Z KOTEM - tylko nie kastruj kota!!! (znasz ten kawał?) do JESTEŚCIE ŚMIESZNE: gdzie ten Twój mąż pracuje, gdzie bywa? Namiary dawaj.

No tu jest zdecydowanie weselej.Łypię okiem na mojego wspólnika ZONATY.Do tej pory nie był dla mnie atrakcyjny , no ale moze dac mu szansę ...;)

Ja zonatych nie lubiŁAM, ale po tym co tu dzisiaj przeczytałam coraz bardziej sie przekonuje :classic_cool: W weekend bedę chrzestną, duża impra, dużo zonatych, mój żywioł :classic_cool:

Gość lece w kosmos
o nie mam swojego faceta a z odzysku nie biorę. Czego chcesz a może ciebie w kosmos

Gość jestecie smiesznie
moj maz jest Holendrem wiec jesli znasz angielski , niemiecki lub holenderski to sie z nim dogadasz, inaczej bedziesz musiala mu pokazywac palcem co i jak, a to nie zawsze gwarantuje sukces :)