Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollanda x.

jestem przerażona atakiem starej panny

Polecane posty

Gość panna z odzysku
"a wam posotaly fora, koty i zlosliwosci" i sowy... ;))

Gość lece w kosmos
my panny wcale złośliwe nie jesteśmy i nie bierzemy na siłę mężatych

Gość lece w kosmos
nie jesteśmy złośliwe i zaborcze

Ale dlaczego jestesmy zlośliwe?? WY zony się nas boicie i to WY przylepiłyscie nam etykiete \"starej panny\". Czasami zazdrościcie nam wolności, czasami świetego spokoju, z wieloma rzeczami się juz spotkałam. Nie wspomne, że 80 % moich znajomych mówi \"nie bądz głupia nie wychodz za maż\". Ja nawet w minimalnym procencie nie czuje sie gorsza od zamężnych szczesliwych kobiet, bo ja też jestem szczęsliwa, kochana i wcale nie samotna, a że nie mam obrączki na palcu... I napewno jak kiedyś będę żoną nie będę taka zgorzkniała...

Gość wiecie co
"WY zony"??? Prosze naucz sie czytac, a pozniej komentuj moje posty to raz, a dwa ja takze nie czuje sie gorsza od zameznych kobiet i daleko mi do tego, ale nie boje sie przyznac tak jak wy, ze chcialabym miec tego jedynego cudownego mezczyzne u swojego boku, ktore bylby przy mnie na dobre i na zle. Nie jestem taka "hej do przodu" jak wy, nie zgrywam wielce wyemancypowanej i szalenie niezaleznej. Jestem zwyczajna i chcialalabym miec zyczajnie kochajacego meza.

Gość tynimia
stare panny to piranie, które jak zobaczą, że facet z 10-cioletnim stażem zachwieje się w swym uczuciu do żony to poczują się w prawie zaatakować by rozbić małżeństwo, zabrać męża żonie i ojca dzieciom. To kurewstwo najwyższego stopnia - takie należy wieszać lub kamieniować.

Gość lece w kosmos
a co to znowu jakiś nalot na panny

Gość lece w kosmos
jakie piranie.Co ty piszesz kobieto Jakaś ci męża zabrała i wieszasz psy na pannach

Gość tynimia
paierek - jak to pogardliwie mówisz - to sznas adla dzieci na normalną rodzinę, a nie życie w promiskuitywnej komunie kopulacyjnej !

O! Znowu topik o mnie :) I o tym, ze moralnosc i lecenie na cudzych facetow zalezy od stanu cywilnego :( Dlaczego wszystkie topiki o mnie sa takie niesprawiedliwe i pelne jadu???

Gość Jestem żoną
Matritox przeczytałam Twoją wypowiedź mojemu mężowi śmiał się strasznie.

Gość panna z odzysku
do wiecie co wiesz co.. trochę juz przeszłam w życiu. Małzeństwo też już mam za sobą. (zdecydowałam sie sama odejść - żadna stara panna mi go nie poderwała ;)) ) Jesli chcesz byc kiedyś szczęsliwą małzonką lub w ogóle szczęsliwa kobieta w szczęsliwym związku... nie szukaj "jedynego cudownego mezczyzne u swojego boku, ktore bylby przy mnie na dobre i na zle" Ja też jestem zwykła kobietą, nie jestem wyemancypowana i niezalezna.. ale po swoim małżeństwie nauczyłam sie, ze "uzależnienie się" od faceta czy emocjonalne czy materialne czy jakiekolwiek inne... nie prowadzi do niczego dobrego. Szukaj szczęścia w sobie a nie w facecie. Nikt Ci go nie da, jeśli sama o siebie nie zadbasz.

Gość mnie też zaatakowała
tak jedna w desperacji seksualnej

Jestem \'stara panna\', nie jestem cichodajka. Jestem moralna do bolu i nawet jak za to oberwe to staram sie trzymac swoich zasad. Autorka topiku obraza uczciwe osoby. A podrywac meza moze roznie dobrze cudza zona, czy narzeczona. Nie ma podzialu: zony sa cacy, stare panny to zdziry. Obudz sie autorko topiku i pomysl chwilke zanim znow kogos obrazisz swoimi chamskimi wypowiedziami.

Gość Minesia
A żonatym facetom w to graj. Wszystko mogą zwalić na stare panny, cichodajki, zdziry i dziwki (przecież to prawie to samo no nie? ) i mają przy tym jeszcze niezły ubaw po pachy, ze ich durne żony mają na kogo winę zwalić (bo przecież nie na swego oblubieńca, z którym wzięły ślub w kościele)a starym pannom wciskają kit, że żona ich zdradza nie rozumie, że się z nimi rozwodzi, obiecują zamki na piasku, kupimy dom, żamieszkamy tam i tam it tam dyrdymały byle rozporek rozpiąć i zarzyć tej miłości francuskiej ;o) ze starą panną ladacznicą (bo pipę dała zamiast pipę w kagańcu trzymać więc jej wina-a podobno mamy 21 wiek i seks to nie temat tabu i każdy wie, że czasem człowiek musi naczej się udusi a czasem po prostu myśli, że tym razem mu się ułoży ale nieee nie mogę tak pisać to kurestwo jest i koniec). Co do bzykania. Jak żona mężowi daje się bzykać we wszystkie dziury to się to nazywa miłością a jak sobie stara panna raz na dziesięć lat bzyknie faceta żeby też mieć nieco frajdy z seksu to się to nazywa kurestwem lub cichym dawaniem ? Śmieszne. Seks to seks. Niezależnie od tego czy się jest samej czy z kimś ma się prawo do bzykania bo to natura jest i piękne to jest i przyjemne (oczywiście są osoby, które nie muszą). Tylko te męzatki atakują stare panny, które durnych męzów mają i o tym wiedzą ale żeby im "wacuś dogadzacz" z domu nie uciekł na wszelki wypadek odpędzają od męża wszystko co się rusza a on i tak ucieknie jak będzie miał okazję i dosyć babsztyla do innej i żeby był o śmieszniej do innej mężatki.

Gość Panna polujaca na waszych
Tak, moje drogie zony-- wiaze im rece, zakladam knebel na usta, owijam siecia - z wyjatkiem penisa oczywiscie [najlepszego przyjaciela starej panny ;) ] a on biedak nic nie moze zrobic aby nie zdradzic swej pieknej, zanbanej, pachnacej, dobrze gotujacej i sprawnej w lozku niczym tancerka zony czuja sie potem tak winni ze NIC wam zonom nie mowia o mojej podstepnej taktyce ....