Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiorfy

i jak tu nie kochać?

Polecane posty

Gość wiorfy

wyglądam brzydko, nie zrobiłam makijażu, czuję się nieświeżo a mój skarb mówi do mnie że jestem jakaś blada i wyglądam na zmęczoną i że się o mnie martwi a ja się martwiłam że może mnie źle odebrać, a on zobaczył tylko bladość i się zatroskał mężczyźni potrafią nas tak pozytywnie zaskoczyć i jak tu nie kochać? a jak u was wygląda codzienna troska o siebie na wzajem, wyrażanie uczuć, zaskakiwanie się poświęcaną uwagą?

Mój wybranek mi mowi,ze slicznie wygladam bez makijazu i ze nie powinnam go \'stosowac\", ale jakos nie potrafie sie przekonac ;):P

mój mąz też taki jest - docenia jak wyglądam ładnie, ale jak jestem chora, mizerna to nie wygląd zauważa na pierwszym miejscu, tylko sie o mnie troszczy - to chyba jeden z największych dowodów miłości :)

Moj nie bardzo zwraca uwage na makijaz lub jego brak, a troske okazal mi dzis niespodziewanie zostawiajac na moim biurku pudeleczko czekoladek, ktore bardzo lubie, z karteczka \"Dla mojego kochania\". Jak wrocilam do domu i usiadlam przed komputerem to mialam mila niespodzianke :)

fajne:) znałam 2 pary co stosowały takie niespodizanki, cos wsadzic w kieszen itp bardzo chciałabym tłamsic tak mojego:P

Gość wiorfy
ja wkurzam się na siebie że nie mam silnej woli, kilka razy już kupowałam ponadplanowe słodycze żeby je podrzucić do torby mojego faceta, którą nosi do pracy, i zawsze dawałam mu bez niespodzianki wcześniej ;P

Gość ignorancja
Och! Za duzo by pisac:D❤️

Lubię po kryjomu włożyć mężowi do kieszeni kurtki jakiś smakołyk, wafelkę czy batonik. Dzięki temu wiem, że o mnie pomyśli :-) Kiedyś z pierwszym mężem nie wypaliło za bardzo. Pracował wtedy w dużej firmie gdzie wszyscy spotykali się na stołówce przy śniadaniu. Jak mu pakowałam śniadanie to wpadłam na wydawało mi się genialny pomysł. Między jedną a drugą kanapkę włożyłam mu liścik miłosny. Wiecie \"Kocham cię Tygrysku\" i takie tam. Traf chciał, że ta karteczka wypadła zanim zdążył ją schować i cała załoga miała ubaw nie z tej ziemi. Teraz mądrzejsza o tamto doświadczenie, wkładam słodycze do kieszeni bez takich wyznań:-)