Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek from Szczecin

Mialem taka sytuacje - co o tym sądzić ?

Polecane posty

Wyglądało to mniej więcej tak. Jako, że jestem obecnie sam, moja dobra koleżanka czy wręcz przyjaciółka na siłę umówiła mnie z jej koleżanką. Była to randka w ciemno. Na początek byłem przeciwny ale później pomyślałem soibe że co mi szkodzi ;-) No i spotkałem się z nią. Ona szczerze mówiąc nie była w moim typie delikatnie to ujmując. Krótko mówiąc niska i gruba. Ale zachowałem się normalnie myślę. Spędziłem z nią miły wieczór w lokalu. Widaćbyło że z jej strony coś jest. Ale ja niestety nie mogłem tego powiedzieć, ponieważ jej aparycja nie była w moim typie. I kulturalnie jej powiedziałem że nie jest w moim typie i nic z tego nie będzie. Powiedzialem też że jest fajna, miła i symatyczna ale nie ma tego czegoś... W tym momencie ona wstała, zrobiła mi wstyd na cały lokal mówiąc podniesionym głosem FACECO TO SZOWINISCI BO LECA TYLKO NA CIALO. Dostałem z liścia i dziewczyna sobie poszła. I tu mam pytanie - co zrobiłem nie tak ? Przecież jej nie ubliżyłem niczym ? Dziewczyny wyjaśnijcie mi bo jestem skołowany Dzięki z góry ;-)

Gość Ssssssss
Widocznie była przewrażliwiona na swoim punkcie

tomek hihihi dałeś czadu :Ddziewczyny są bardzo przeczulone jesli chodzi o swój wygląd,poprostu ja uraziłeś.Fajnie że jesteś taki szczery ale czasmi lepiej przemilczec niż mówić wprost ;)

Jakaś histeryczna reakcja, widocznie jej na Tobie zależało (o ile można tak powiedzieć) i rzeczywiście może mieć problemy z samooceną, kompleksami itd. Więc nie zadręczaj sie, jeśli było tak jak mówisz, to ona z reakcją trochę przesadziła.

weight w sam raz:) a co do niej.. mysle, ze jelsi tak zywiołow zareagowąła to znaczy zedługo była sama i jednak kazdy jej odmawiał..

Gość cham jak nikt
moze miala nerwowy czas :o:o:o....i malo co jej brakowalo aby dac w papę

to miło że tak uważacie.... bo ja już myślałem że zrobiłem coś nie tak... a co do niej - sądzicie że już kilka osób ją odrzuciło ? dlaczego ja mam za to cierpieć ?

Gość JNNW
niech mi potem grube baby mowia, ze sa milsze od szczuplych. NIGDY w to nie uwierze. A Twoja wypowiedz jest tylko mnie utwierdza w tym przekonaniiu

Gość cham jak nikt
Tomek moze powiedziales to w jakis nieuprzejmy sposób, albo dodales cos co ją uraziło. Ja to najczęściej widze, czy się podobam facetowi to nie ma tego problemu :classic_cool:

Gość JNNW
a ile ona ma lat?

to tez prawda.. ale mysle ze dlugo była sama i ze ktos ja odrzucał. To stad ta reakcja. ale ona jako dorosla osoba powinna wiedziec ze musi iskrzec:) i ze to cos nie zalezy od wygladau, ale jak nie iskrzy to nie iksrzy...

Gość 30stka
mogłes się zachować bardziej dyplomatycznie gdybyś powiedział "jestes miła sympatyczna i miło mi sie z Toba rozmawiało,ale nic z tego nie będzie bo to ja jestem dziwakiem" spławiłbys ja i w pysk bys nie dostał...

Gość cham jak nikt
a jestes pewien, ze powiedziales to normalnym tonem a nie chamskim?

Gość cham jak nikt
30ka ma rację - struktura kanapki i jedziemyyyyyy :classic_cool: ps.trzeba zlą wiadomos cumieścić między dobrymi :classic_cool:

ona ma 24 lata - jest 3 lata młodsza ode mnie a co do sposobu powiedzenia - uwierzcie mi jestem osoba kulturalna i wiem co mowić... a mimo to ze bylem szczery dostalem w twarz ile razy to ja dostalem kosza w stylu NIE JESTES W MOIM TYPIE i jakos ngdy nie dalem za to dziewzynie w twarz ( swoja droga nigdy bym nie uderzyl zadnej dziewczyny )

Gość cham jak nikt
moze chciala na nim tylko poćwiczyć...albo zobaczyć jak to jest dac facetowi w pysk...z góry przepraszam , jesli kogos urazilam

Gość cham jak nikt
oj, no dajcie spokój - taki miala temperament....ja np.placzę bez powodu, co prawda nie przy ludziach, ale lubię sobie poplakać dla rozladowania emocji a ona moze leje w pysk....choć to ciut dziwne mi się wydaje...:o

Tomek, czasami lepiej jednak nie powiedzieć do końca prawdy - tak dla dobra sprawy, i nie wydaje mi się, że to cos złego. Nik nire mówi, że masz ściemniać, że masz na końcie krocie i porsche w garażu - ale szczerze mówiąc to sama nie wiem, co mógłbys powiedzieć, żeby było optymalnie :)

nie lecę na ciało ale dziewczyna musi mi sie podobac !!! jesli mnie nie pociaga to przeciez na sile nie chce nic robic... i dlaczego uwazasz ze ja lece na cialo ? jak tak nie jest...

Gość Ssssssss
Ty nie zrobiłeś niczego złego. Byłeś szczery i to się ceni. A ona zareagowała przesadnie

ile razy to ja dostalem kosza w stylu NIE JESTES W MOIM TYPIE i jakos ngdy nie dalem za to dziewzynie w twarz ( swoja droga nigdy bym nie uderzyl zadnej dziewczyny ) -- no własnie.... Mysle ze moze tez zabołao ja to, bo rzekles to zaraz na 1 spotkaniu. Ale kobity tez tak robia, ze na 1 cos tam mowia. Nie przejmowac sie. Odreagowała, ale nie musiała cie bic..

Gość cham jak nikt
luudzie, ale na pierwszym spotkaniu się nie sklada zadnych deklaracji...... no chyba, ze wsadzales jej lapy w stanik i majtki a potem stwierdziles beztrosko, ze ona nie jest w Twoim typie, to nie dziwne, ze dostałeś ...:o