Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia Miecia

Co ZAWSZE musicie miec w lodowce?

Polecane posty

No, ewentualnie w szafkach w kuchni. Bo ja: - pomidory w puszkach, - koncentrat pomidorowy - mrozone mieso mielone - ryz - makaron - mleko - mrozona mieszanke warzywna

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mleko maslo zolty ser schab z weka grzybki marynowane czosnek marynowany

Gość denisówka
ZAWSZE to musze mieć kawę i mleko do kawy, a poza tym moge nic nie mieć

Gość trumtururum
mleko musi być zawsze piwo mogłoby być zawsze :D bez reszty się obejdę;) albo mogę trzymać w kredensie :P

parówki drobiowe sok pomidorowy kurczaka lody wędlinkę jakąś kukurydzę w puszce musztardę keczup jogurcik i pewnie coś jeszcze ale teraz nie mogę skojarzyć co ;)

kawa i mleko podstawa ser plesniowy oliwki z migdałami jogurt naturalny szpinak 3 rodzaje makaronu pomidory w dowolnej postaci

Gość analina
ser pleśniowy i oliwki zielone, peczywo wasa,czosnek pod każda postacią, makaron i majonez oraz jogurt owocowy i wodę smakową

nie będę oryginalna jogurt naturalny Zott + sos czekoladowy zieloną herbatę (nie, nie trzymam jej w lodówce, ale pytanie zostało rozszerzone na spiżarnię) kawę (j.w.) i mleko oczywiście serek pleśniowy pomidory (w sezonie, bo poza sezonem obrzydliwe) wodę mineralną łoscypki musztardę z ziarenkami gorczycy czekoladę gorzką aż se poszłam do lodówki popatrzyć co mam :)

Gość No to jedziemy
Jajka, Miód, Dwa rodzaje dżemu, Biały ser, Śmietana, Majonez. Mrożonki: szpinak, pierogi, mięso. Puszki: groszek, marchew, ananasy. To musze mieć zawsze pod ręką. Mogę wtedy nie wychodzić z domu przez kilka dni.

W lodówce musi być: wędlinka, ser zółty, masło, dzem truskawkowy, mleko, woda mineralna z cytryną, śledziki pod pierzynka, zupa, jajka, jogurty, śmietana, i wino..........................

Gość No to jedziemy
zapomniałam dodać że w lodówce muszę mieć jeszcze egzotyczne owoce np. banany czy kiwi a nawet mandarynkę :) uwielbiam zajadać się nimi przed wieczornym prysznicem mniam :)

Gość I to byla prawidlowa
odpowiedz :D

Gość taka jedna anglinianka
a mówią że Polacy się źle odżywiają!? ludzie piszą mleko, ser, warzywa, owoce, jajka, jogurty... to przecież zdrowe jedzonko..żebyście wiedzieli co w lodówkach mają Anglicy...:-0

Gość warto mieć kupę

Gość
woda mineralna- muszynianka masło mleko jajka wędlina ser żółty dżem ketchup warzywa-marchew, cebula, pomidory owoce-jabłka, banany mrożonki: frytki, warzywa na patelnię czasem alkohol - piwo, wino, wódka :-)

Gość do damy kam.
damo>>> pomidorków, jabłek, bananów nie trzyma się w lodówce..

Gość Wytłumaczciee mi
Co ty pitolisz. Jak chce to moge nawet półbuty trzymać sobie w lodówce.

Gość gomaki
ja trzymam owoce w lodówce - zwłaszcza w lecie , inaczej się po 3 dniach od zakupu PSUJĄ

Gość do damy kam.
a ja mam takie tabele, na których jest napisane, co jest wskazane trzymać w lodówce, a czego sie nie poleca..chciałam tylko doradzić

Gość encyklopedyja
robaki mam zawsze w lodówce,bo mój stary wędkuje i często te robaki wychodzą sobie na spacer po półkach...mniam:-D

od dwóch lat mam w lodówce dwie pietruszki na półeczce w drzwiach, dziwne bo się nie zepsuły tylko wyschły, jakos łyso by mi było gdyby one znikły z tej lodówki...one są częścią jej i muszą tam być :D

Gość trzymasz w lodowce
ryz i makaron?!?!?!

Gość tralalalaalala
do powyzszego: topik dotyczy tez szafek w kuchni :O