Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfbfghdas

Siada mi psycha- ratujcie

Polecane posty

Gość vfbfghdas

Juz nie wiem co ze soba robic. Uklada mi sie z rodzicami z chlopakiem ale w srodku jestem smutna i przybita. Tak zle mi w sordku, na duszy.Nie mysle co robie, nieswiadomie wypadaja mi szklanki. Wszystko mnie denerwuje. Płacze prawie cały czas. Ale nie wiem czemu. Dobija mnie szkola. Życie dla mnie traci sens.NIe wiem co robic. Po co zyc?

:( Zawsze masz po co żyć... może jest jakas przyczyna Twojego złego nastroju? Może wydarzyło się coś, co Cie do tego stopnia zasmuciło? Spróbuj sobie przypomnieć. W sumie chyba każdy z nas ma depresyjne nastroje od czasu do czasu... może to hormony? Ale jeśli ciągnie się to od dłuższego czasu, nie lekceważ tego stanu, tylko pomysl o psychologu - w ostateczności, bo może jednak to chwilowe?

Gość opu
zmeczenie albo deprecha trzeba to leczyc ja mam depreche od 18 roku zycia nie lecze sie i gówno to daje niby mam fajna prace ,dziecko,meza ale tak na prawde chce sie pochlastac ... niewdxiecznosc? nie to deprecha i to nie leczona choc słyszałam ze leczenie farmaceutyczne tez niektórym nie pomaga bo ciezko trafic w lek wiec zostaje terapia na która przecietny człwiek nie ma czasu ,pieniedzy i wstydzi sie jak cholera gdzies pójsc

Gość vfbfghdas
nie mam. teraz sobie placze od 40 m. A czemu ? Tak se ... Juz nie wytrzymuje

---> lesne mruczenie chciałam iść z mężem na ten film, dlaczego nie radzisz zabierac ze soba faceta?

Gość vfbfghdas
Miałam takie doly dawniej ale to rzadko i tak 1 dzien i zaraz było ok. A teraz to juz 4 dzien

azazela - k.krazue po nakreceniu tego filmu powiedzial: niech kazda dziewczyna zabierze swojego chlopaka na ten film, zeby ten chlopak wiedzial, co zostawia za soba trzaskajac drzwiami... nie przewidzial mysle jednego - ze nie wszyscy faceci tymi drzwiami trzaskaja - ja mam nadzieje sie do nich zaliczam. ten film w zamierzeniu ma nam pozwolic spojrzec inaczej na pewne sprawy, bysmy wyciagneli wnioski i nie popelniali takich bledow jak bohaterowie filmu. niestety, ja jako facet idac z kobieta na ten film, po jego obejrzeniu czuje sie po prostu glupio. wstyd mi, ze jestem facetem. a wnoszac po szlochajacych dziewczynach w kinie, inni mezczyzni tez nie byli zbyt zadowoleni... malo jest kobiet, ktore wyjda z tego filmu i wszystko to co widzialy po prostu po nich splynie. jeszcze mniej jest takich, ktore wyjda z kina i pomysla - nie, mnie sie to nie przytrafi..

Może to jednak burza hormonalna... znam to z autopsji :) Ja jestem okropnie histeryczna momentami (np gdy pokłócę się z mężem), do tego stopnia, że dostaję spazmów z byle powodu i potrafię ryczec pół nocy. Oczywiście nie musze opisywać, jak wyglądam rano ;) Ale zdarza się to rzadko, w regularnych odstępach, w dodatku musi się na to moje samopoczucie nałozyć jeszcze jakiś tam inny przykry fakt - np kłopoty w pracy itp. Do czego zmierzam - otóż gdy tak płacze, użalam się nad soba, rozpamiętuję, to jeszcze bardziej pogrązam sie w rozpaczy i żadne argumenty do mnie nie docierają. Ale to nie znaczy, że mam depresje, po prostu taka konstrukcja psychiczna i już. Mam nadzieję kochana, ze Ci to przejdzie i jeszcze ujrzysz świat w jasnych kolorach:) Pomyśl sobie, masz fajnego chłopaka, kochajacych rodziców, my tu jesteśmy zyczliwi wobec Ciebie:) Jesteś młoda, z pewnością masz jakies zainteresowania... co jeszcze możesz pozytywnego o sobie powiedzieć? Nie znam Cię, więc trudno wymieniać.

----> leśne mruczenie Cóz, nie chciałabym, aby mój mąż poczuł się źle, a jesli chodzi o chore związki, to z autopsji wiem, jaki to \"miód\" :o ale to juz nie wóci

Gość vfbfghdas
dobre strony>? ja? nie wiem ...

Gość vfbfghdas
Czekam na ten weekend juz . Musze cos zes boa zrobic. Opic sie, wybrac na zakupy, spac? Nie wiem nie mam pojecia.

Opić - nie! Spać - nie ma sensu, szkoda ładnego jesiennego słonka. Ale jesli dysponujesz kaską, idź i kup sobie nowe spodnie albo bluzeczkę :) Może do kina z chłopakiem?

Gość niewiedzaca co zrobic
lesne mruczenie - a kto gra w tym filmiei jaka jest jego orginalna nazwa czyli tytul

Gość vfbfghdas
Moze. Bylam ostatnio w kinie. Ale przemysle to. Przypomniało mi sie ze mam urodziny w rodzinie. MOze bedzie cos ciekawego :|

Gość vfbfghdas
a tak w ogole dzieki za te słowa. Napewno daja do myslenia. Jestescie super

\"Plac Zbawiciela\", jedna z głównych postaci jest z tego co się orientuje Ewa Wencel. Oglądasz \"M jak Miłość\"? Gra tam Janeczkę, matkę Ewy. Pamiętam ją też z jednego z odcinków \"07 zgłoś się\", gdzie grała cyrkówkę.

----> vfbfghdas :) Napewno będzie dobrze!!! Skoro masz urodziny w rodzinie, to tym bardziej wyskocz sobie na miasto w sobotę, kup cos ładnego do ubrania, nowe perfumy, może pomyśl o jakimś drobiazgu na prezent? Ty tez jestes super i nigdy nie daj sobie wmówić, że jest inaczej! :) Pozdrawiam Cię!

Gość niewiedzaca co zrobic
aaaaaa,to jest polski film. kurcze,nie mieszkam w polsce. i znowu nastepny minus mieszkania za miedza. mozna sciagnac z netu?

Gość vfbfghdas
Teraz zaczeła mnie gnebic mysl ze moze jestem w ciazy