Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetykomaniaczki łączmy się

świrnięta

Polecane posty

mam fioła na punkcie kosmetyków; już nie mam ich gdzie stawiać; a nadal kupuję.... ;) uwielbiam wszelkiego rodzaju pachnidła i dobrze mi z tym:D też tak macie?

te,leśny?? że niby co,mieliby sponsorować?? ;) w tej kwestii samowystarczalna jestem:P

leśnemu chyba o co innego chodziło.. :D :P

spoko,dopierdalać tylko potraficie. Siądzie taki frajer przy kompie i chce się wyżyć dopieprzaniem innym,a sam jest zakompleksiony; tego nie lubie,podnoszenie ego anonimowo; cioty tak mają:P

kupowanie kosmetyków też??? A to ciekawe... Teorie niezłe tworzysz,tyle,że chyba ciut przygłupawe...

lesne ---> szybko sprowokowales/sprowokowalas?? kłótnie :P:P hehehehe kosmytyko maniaczko ----> nio nie denerwuj sie i lepiej pisz o tym o czym jest topik bo jak beda 3 strony kłótni to napewno nikt tego nie przeczyta jakiedys milam mnustwo kosmetykow teraz ograniczam sie tylko do 2 cienie 1 kredke 2 tusze do rzes 3 pudry a i jeszcze blyszczyk mam ;) jupi jaka oszczednosc pieniedzy :D

kazda teoria ma swoje odbicie w rzeczywistosci, mniej lub bardziej zgodne z prawda i oczekiwaniami ludzi, ktorzy ja wyznaja :D p.s. nie lubie jak kobieta pachnie tysiacem zmyslow, niczym stragan na odpuscie, wyglada jak paczka zoltych kredek i mieni sie wszystkimi kolorami teczy. w zyciu bym takiej do lasu nie zabral, wstydu przed drzewami bym sobie narobil :O

Lesne , na naturalny wyglad zdrowej skóry , błyszczacych włosów , zadbanych paznokci trzeba sie najwiecej napracowac. MAm bartdzo duzo kosmetyków , ale głównie pielęgnacyjnych.i nie widze w tym nic złego.