Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

ile kosztuje wybielanie zębów u dentysty?

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[22.09] 11:12 maksiulka Każdy dług można spłacić człowiekowi czymkolwiek, lecz miłość — tylko miłością.

Gość przestajmy juz powoli
mi powiedziała ze to osłabia szkliwo i sie zęby krusza szybko.

to zależy jakie wybielanie. Za niektóre zabiegi możesz nawet zapłacić 600 zł.

Gość To zalezy jaką metodą
u mojej dentystki kosztuje 600zl na cale zęby naklada sie taka plytke do domu smaruje sie i trzeba ją nosic minimum 4 godz dziennie.ale dokladnie nie wiem przez ile dni narazie sie tylko wstepnie orientowalam.ale na pewno warunkiem sa zdrowe zęby bo moj mąz w tamtym tygodniu wybielil sobie dwa zęby i byly to zęby martwe to koszt byl spory bo zaplacic za nie 300zl.ale efekt jest niezly .

Gość szara eminencja zachwytu
Cześc.Powiem Ci,że ja rok temu tez byłam tym zainteresowana.Nie miałam zbyt dużo kasy ale znalazłam znakomity sposób i do zis jestem zadowolona.Kupiłam na allegro pola night j. taki żel do nakładaia na zęby . W opakowaniu masz 4 srzykawki które starcza Ci powedzmt na osiem razy.Efekt naprawde dobry.Ciagle mi było mało wiec kupiłam biała perłe tj. taki zel i powiem Ci,że koten żel kosztuje 58 zł ale jest naprawde super.W opakowaniu masz dwie tubki tego zelu + nakładki.Bardzo polecam.Jeżeli nie masz zbyt wiele kasy to zainwestuj w biała perłe bo naprawde warto.Sama jestem bardzo zadowolona z moich białych zębów

Gość przestajmy juz powoli
poczekajcie kilka lat to wam sie próchnica zrobi , bo sie zęby krusza od chemikaliów, szkliwo.nie wiedzieliście tego?

Gość Migosassassaas
Ja zapłaciłam 6 stów, ale efekt jest piorunujący. Wszyscy moi znajomi pytali mi się co ja zrobiłam z zębami, że są aż tak białe :D Także to są najlepiej wydane pieniądze w moim życiu :) Dużo zależy też od metody, ja wybielałam je metodą nakładkową w klinice Dental-Design w Pruszkowie. Rzecz jasna nakładki stosowałam w domu, ale u nich się leczę :) Słyszałam, że wybielają również martwe zęby, ale to już gabinecie, no i trochę kosztuje, ale efekt ponoć jest :D

Gość gość
Polecam Wam Klinikę Dentist w Krakowie. Serio, jesli chcecie coś robić przy zębach czy leczenie czy wybielanie to z całą odpowiedzialnością moge polecić tą Klinikę.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem - najlepiej udać się do Kliniki Dental-Design Jaworska. Wybielenie daje mega efekty ;)